نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree271Likes

موضوع: روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 46
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46917
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    ماحصل دون کردن حدود 5 کیلو شیر بلال با چاقو و دست و نیروهای کمکی و ...
    وقتی دون شد،ریختم تو سبد و یه آب سریع شستم و بدون هیچ افزودنی بخارپز کردم .

    قیمه احتمالا :-x
     
    parinazz, ماناسهیل, khatoon khabha و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت





    اما جشنواره کنسرو ذرت

    برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلییییییییی راه وجود داره
    منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم

    1-اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
    2-بلال رو اول پختم و بعد دون کردم

    برای پخت هم 4 روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
    1-بخارپز
    2-داخل قابلمه و فقط با اب خالی
    3-داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
    4-داخل زودپز


    و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
    ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه
    و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم
    چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و اخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد
    برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت.

    من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.

    نکات:

    -نحوه دون کردن ذرت:
    ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.

    -نوع بلالی که استفاده میشه در مدت زمان مورد نیاز جهت پخت و نرم شدن ذرت فرق داره.
    و بهتره که از شیر بلال که دونه های نرم و خوشمزه داره استفاده کنیم برا تهیه کنسرو ذرت

    -زدن نمک به ذرت ها باعث سفتی اون ها میشه
    و برعکس اون زدن شکر باعث نرمی و خوشمزه شدن ذرت ها میشه
    من برای هر 4 بلال، یک قاشق سر پر شکر و یک چهارم قاشق چایی خوری نمک زدم.
    این مقدار کم نمک در واقع فقط برای طعم دهی هست
    تجربه کردم ذرت هایی که با اب تنها درست کرده بودم طعمشون به خوبی ذرت هایی که به این شیوه درست کردم نبود
    در واقع ترکیب شکر و یه کوچولو نمک باعث میشه مثل کنسرو ذرت های بیرون خوشمزه بشه

    -برای کنسرو کردن ذرت ها:
    دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین
    قابلمه ای بزرگ رو اب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل اب باشه
    بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه
    و به این صورت کنسرو ما آماده ست

    حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره
    مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه
    برای گیلاس نیم ساعت کافیه
    برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.

    -میتونیم مقداری از بلال هامون رو به صورت حلقه حلقه در بیاریم و بپزیم
    برای دورچین غذاها بسیار شیک و زیباست

    -اگه احیانا ذرت رو با نمک پختین و سفت شده ،نگران نشین
    میتونین باز اون رو به قابلمه برگردونده و با شکر بپزین تا نرم بشه

    -برای پخت ذرت خشک:
    ذرت خشک رو با شکر و اب داخل قابلمه ریخته و حرارت بدین تا وقتی که نرم بشه

    -میتونیم ذرت ها رو بعد از پخت ابکش کنیم و بسته بندی و فریز کنیم.
    mahnooshin, negar_sirish, amir mami و 44 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    باران جون ممنون از تجربیاتت یک سوالی من اگر نخواهم کنسرو کنم همینطوی بپزم بریزم تو شیشه تو یخچال می توانم طولانی مدت نگاه دارم یا باید کلا فریزش کنم ؟
    ممنون گلم
    نه عزیزم کنسرو نکنی نمیتونی طولانی مدت نگهداری کنی
    خودت قوطی کنسرو ذرت رو که باز میکنی به نظرت چقد دوام داره؟
    عمر اینم همونجور میشه
    راستش من دقیق نمیتونم عدد بدم ولی به نظرم زیاد نیست.
    پرنسس.م, hengamehh, hastiye mamani و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba713 نمایش پست ها
    تو اینترنت یه چیزی هست به اسم ذرت دون کن . کسی تا حالا از اون استفاده کرده؟ به نظرم باید چیز خوبی باشه. فقط نمی دونم دونه ها را سالم در میاره یا نه . اگر سالم در بیاره خلی تو وقت صرفه جویی می شه
    عزیزم من تجربه ای ندارم ندیدم
    ولی با دستم زیاد زمان نمیبره
    راستش من فکر نکنم خیلی به درد بخور و کاربردی باشه و گر نه اوازه ش همه جا پخش میشد.

    نقل قول نوشته اصلی توسط تداعی 61 نمایش پست ها
    دوستان بهترین زمان برای تهیه کنسرو ذرت کی هست؟الان اقدام کنم یا با بلال شهریور ؟
    گلم بلال های خوب برای کنسروی کردن معروف به بلال ذرت مکزیکی اواخر شهریور به بازار میان
    اون موقع اقدام کنین بهتره
    البته از مغازه دار ها جویا بشین ممکنه در شهر های مختلف و در زمان ها و سال های مختلف به دلیل تفاوت آب و هوایی فرق کنه زمانش
    kurosh1 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    58
    برای اینکه بلال نرم بشه5 دقیقه الی یک ربع اونو اب پز کنید نه بیشتر
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها




    درپست قبلی در مورد انواع روش هایی که برای پخت ذرت تست کردم و بهترین شیوه ی پخت اون توضیحاتی دادم.
    و اما در این پست میخوام در مورد نوع بلالی ای که استفاده میکنین صحبت کنم.


    در پست قبل من با شیر بلال کنسرو ذرت درست کردم.
    و اما بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و کنسرو کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن.
    ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام
    یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی





    در واقع من در پست قبلی میخواستم نشون بدم که میتونیم بلال هایی که از باغ میچینیم یا میمونه و نمیخوریم رو ازش استفاده بهینه کنیم.
    منتها اگه قصد دارین ذرت دون کرده برای مصرف در طول سال داشته باشین حالا یا به صورت فریزری یا کنسروی،باید از بلال مخصوص معروف به ذرت مکزیکی استفاده کنین.


    تفاوت دو نوع بلال عادی و مخصوص رو در تصویر مشاهده میفرمایین







    این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن.
    در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن

    همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده

    این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
    در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر


    من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست
    پس بشتابین

    روش طبخ و تهیه کنسرو در اینجا

    این خوشمزه های خوشرنگ هم برای دورچین غذاهام اماده کردم
    میتونین تهیه و بسته بندی کنین و فریز کنین

    najmehkhatoon, z.rezaei, پرنسس.م و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    338
    پسند شده
    3513
    پسند کرده
    5830

    ویترین مدال ها

    سلام.عذاداری هاتون قبول.

    نام: SAM_0436.JPG نمایش: 39147 اندازه: 96.6 کیلو بایت

    5تا دونه ذرت مکزیکی.ازبالا یه ردیف رو با چاقو خالی کردم.وبعد به صورت عمودی دونه ها رو تو هر ستون تا پائین در اوردم.خیلی راحت بود و زیاد تلفات نداشت.واسه نگهداریش هم من هر سال بدون بخارپز یا کنسرو کردن.همین طور خشک توی ظرف در دار توی فریزر نگه می دارم.
    خورشت کرفس
     
    مامان غزل, باران67, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    931
    پسند شده
    14376
    پسند کرده
    14629

    ویترین مدال ها

    پختن ذرت در پوست ذرت و فویل

    پوست ذرت ها را کنار زدم ، ( جدا نکردم ) رویش نمک ریختم و پوستش را مجددا به حالت اولیه برگرداندم درون فویل روی حرارت کم به مدت 10 تا 15 دقیقه ـ تا گرم بود روی ذرت را کمی کره ریختم عالی
    مقداری هم هم برش زدم واسه دورچین غذا
    نام: ذرت مکزیکی (2).jpg نمایش: 38979 اندازه: 73.8 کیلو بایت

    این عکساهم ازنت هست
    نام: IMG-20150802-WA0027.jpg نمایش: 38812 اندازه: 25.8 کیلو بایتنام: IMG-20150802-WA0028.jpg نمایش: 38825 اندازه: 24.1 کیلو بایتنام: IMG-20150802-WA0029.jpg نمایش: 38711 اندازه: 26.3 کیلو بایتنام: IMG-20150802-WA0030.jpg نمایش: 38669 اندازه: 19.7 کیلو بایت
    باران67, maman_mahya, بااااااارن و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما