نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree271Likes

موضوع: روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 46
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1487
    پسند کرده
    1163
    نقل قول نوشته اصلی توسط amejon نمایش پست ها
    سلام دوستان خوبم میشه بگید موقع خرید ذرت از کجا بفهمم نرم وخوبه واینکه اول دون کنم یا اول بپزم
    اول اینکه به تجربه با نگاه کردن بهش هم متوجه میشی
    ولی ذرت تازه رو اگر فشار بدی راحت توی دست له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میاد

    برای دون کردن من هنوز نپختم بعد دون کنم ولی واقعا دون کردنش سخت نیست فقط کافیه یک ردیفش خالی بشه
    غذا
     
    باران67 و amejon این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    خدا انشاالله کمک کنه مردم سوریه بتونن خودشون زودتر کشورشون رو سرپا کنن....

    نمیدونم دوستانی که سوریه رفتن، دیدن یا نه؟

    تو سوریه یه سری دست فروشا هستن که روی گاری و چرخ مخصوص شون، دیگ های بزرگی دارن. توی دیگ ها هم پر بلال...

    فکر کنم اونجا اصلا بلال ها رو روی حرارت آتیش کباب نمیکنن...

    من با خودم فکر میکردم اخه بلال ابپز چه مزه ای میده؟

    ولی یه بار که امتحان کردیم مشتری شدیم. خیلیییییییی خوشمزه میشه. از روی طعمش فهمیدیم که سرکه داره و کمی شکر و کمی هم نمک...

    از اون موقع ما هم بلالها رو چه سفت و گوشتی باشن، چه شیری! (البته معلومه که شیری بهتر میشه ولی من هر وقت، گوشتی باشه و کبابی شو نشه خورد!) چند تکه میکنم و میریزم تو قابلمه پر از اب، کمی هم سرکه و یه ذره شکر و یه ذره هم نمک اضافه میکنم و میذارم بپزه.

    از حالت کبابیش خیلی خوشمزه تر و نرم تر میشه.مخصوصا اون نوع سفت بلال که وقتی رو آتیش کباب میشه اصلا نمیشه خورد!

    یه نکته هم بگم که نمیدونم تاثیری داره یا نه!؟ خودمم تا حالا امتحانش نکردم

    تو سوریه روی همون دیگ هایی که توش بلالها رو میپختن، یه لایه پر بود از برگ های بلال!! منظورم همون برگهاییه که پوست میکنیم تا بلال بیرون بیاد.

    حالا نمیدونم علت اون چی بوده!؟

    برای کنسرو کردن هم من از همین روش استفاده میکنم. بعد از پخت و دون کردن، فریزر میکنم و هر زمان هم لازم داشتم یکم ازش بر میدارم (اگه همون موقع که میخوایم استفاده کنیم، تو یکم آب یه حرارتی بهشون بدیم قشنگ تر میشه.)
    اما برای داخل غذا من همونطوری میریزم

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    نرجس جون دقیق می گویی چقدر شکر و نمک و سرکه باید ریخت؟ اتفاقا من سوریه رفتم چنین چیزی ندیدم وگرنه حتما خودمو خفه می کردم باهاش اخه چند سال پیش تو بوف خوردم خیلی خوشمزه هست محشره
    عزیزم من چشمی مواد رو میریزم. ولی در مورد اندازه شکر یکی از دوستان تو همین صفجات قبلی نوشته بودن... اندازه نمک از اون هم کمتر باید باشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط پریا جونی نمایش پست ها
    عزیزم ممنون از رهکار خوبت مامان منم سوریه دیده بود اما سوال من اینکه بچه بلال ها روهم باید همین کارو بکنیم تا مثل کنسرو های بیرون بشه ممنون
    اش دندوني
     
    hengamehh, *هلنا*, *فاطیماه* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    بهم نخندین ها.....خب ناشی ام دیگه!رفتم کلی از این ذرت های کیلویی خارجی که برای پف فیل هست خریدم توی زودپز بخاپز کردم انقدر سفته مخصوصا پوست رویی دونه ذرت!حالا من چیکار کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr66 نمایش پست ها
    فائزه جون اون ذرتا مخصوص پف فیله چون خشک شده . تو یه قابلمه که زیر گازتم متوسطه روغن بریز و وقتی روغن داغ شد یکم از اون ذرتا بریز توش درشم بذار اون ذرتا تبدیل به پف فیل میشه تواین فصل خوردنش خیلی مزه میده
    پیتزا و پیراشکی
     

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    نقل قول نوشته اصلی توسط manoos نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کنسرو ذرت رو شما همشو یه جا استفاده میکنین؟یعنی راهی هست که باقیماندشو نگه داریم ولی خراب نشه؟مال من وقتی کنسرو باز میکنم باقیشو میریزم تو شیشه ولی خراب میشه
    دوست عزیز باقیمونده ی کنسرو رو بریز توی آبکش آب اضافیش که گرفته شد بریز توی ظرف یا توی نایلون و صافش کن که همه ش بهم نچسبه و قلمبه نشه. بعد بزار توی فریزر. من اینطوری نگهداری میکنم چون معمولا یه دونه کنسرو برای مصرفم زیاده
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    نمیدونم جاش درسته یا نه؟؟؟

    ذرت مکزیکی با طعم و عطری خوشمزه یک عصرانه فوق العاده برای شما و خانواده تان است.


    پارسه گرد: در زبان مکزیکی بلال را "elote" می*نامند که از محصولات کشاورزی مرسوم این کشور است. این ذرت مکزیکی به*طور معمول پس از کبابی شدن با کره و پوست لیموی رنده شده، کمی تفت داده می*شود، با پنیر خامه*ای یا ساور کریم پوشانده شده و همراه برش*های لیمو سرو می*شود.



    شما می*توانید بر حسب ذایقه آب*لیمو و ادویه*های دلخواه را به آن اضافه کنید.

    پیشنهاد ما این است که از ذرت*های درسته استفاده نکنید و هر ذرت را به 3 تکه تقسیم کنید تا بهتر طعم*دار شود و البته برای سرو در مهمانی*های شلوغ این کار مقرون به*صرفه* است.

    ذرت مکزیکی به*عنوان پیش غذا آماده و سرو می*شود. شما می*توانید پنیر خامه*ای یا ساور کریم را در کنار ذرت*های کبابی کره*ای سرو کنید تا هر کس بر اساس ذائقه سسی را که دوست دارد همراه ذرتش امتحان کند.


    • مناسب برای :8 نفر
    • زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

    مواد لازم:


    • شیر بلال: 5 عدد
    • کره: ¼ پیمانه
    • پنیر خامه ای: ½ پیمانه
    • ساور کریم(sour cream): ½ پیمانه
    • پودر فلفل: به مقدار لازم
    • لیمو ترش: به مقدار لازم
    • سس تند: به مقدار لازم برای سرو


    طرز تهیه:

    1. باربکیو یا منقل را داغ کنید.

    2. هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم کنید.

    3. تکه*های بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب بپزد. در طی این زمان آن*ها را بچرخانید که همه قسمت*های آن به*صورت یکنواخت کباب شوند.

    4. یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال*های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.

    5. سپس با پنیر خامه*ای که هم زده*اید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.

    6. فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.

    7.بلال*های کره*ای مکزیکی خوشمزه را با برش*های لیمو سرو کنید.
    پیش غذاها
    قرمه سبزی
     
    m1361, پرناک, Shiva Sh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ..ZAHRA.. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    343
    پسند کرده
    1385
    منم درست کردمنام: P_۲۰۱۴۰۹۰۶_۲۰۲۷۲۱.jpg نمایش: 2711 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    m1361, sara chef, شادیا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shiva Sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    5182
    پسند کرده
    11984
    سلام دوستان جان... منم میخواستم کنسرو ذرت درست کنم... ذرت رو 3 تیکه کردم و گذاشتم آبپز بشه... بدون نمک و شکر یا هیچ افسودنی دیگری...
    ولی وقتی پخت آبش کاملا قرمز شده بود. مثل آبی که وقتی توش لبو میپزیم قرمز میشه... رنگِ دونه های ذرتم هم خراب کرده بود... حتی شستمشون هم کاملا خوشرنگ نشدن!
    اینم بگم ذرتام مثل کنسروهای ذرت بیرون خوشمزه شدن. بعد از اینکه پخت هم نمک بهش زدم و گذاشتم تو یخچال. فقط رنگشون ناراضی کرد من رو...

    به نظرتون اشکال کار من کجا بوده؟ من کل این تاپیک رو خوندم. به نظر میرسه هیچ کس به مشکل من برنخورده! ممنون میشم کمکم کنین. اگه لازم بود بگین عکس کنسروم رو هم بذارم.
    مرسی
    مامان غزل, کوئین و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زنان قوی,
    دردهای خود را مثل کفش پاشنه بلند میپوشند...
    مهم نیست چقدر اذیت می شوند!
    شما فقط زیبایی آنها را می بینید.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    شیوا جونم تا اساتید بیان توضیح بدن، تجربه خودمو میگم. این به جنس ذرت برمیگرده. (البته خودمم نتونستم کاریش بکنم) ولی کمی شکر هم بریزی خیلی خوب دون میشه. گرچه من شکر هم ریخته بودم ولی بازم آبش قرمز شده بود.
    Shiva Sh, باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما