نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree271Likes

موضوع: روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 46
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    من دیروز بر خلاف همیشه که ذرت رو در آب می پختم اینبار توی بخار پز پختم و بسسسسسسیار نرم و عالی شد.
    اول ذرت ها رو با چاقو حلقه حلقه کردمشون بعد تو این بخار پزهای استیل که تو مترو می فروشن! گذاشتم و بخار پز رو داخل قابلمه ای که تا نصفه آب داشت ریختم و درش رو هم گذاشتم.
    10 دقیقه بعد از جوش اومدن اب در قابلمه رو که برداشتم دیدم نرم نرم شده.
    Andrew, Shiva Sh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    دوستان بلالایی که شیر نیستن و یه کم سفت شدنم با شکر نرم میشن ؟ یا فقط باید تازه باشن؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    خودم امتحان نکردم ولی با پست دوستمون صفحه قبلی بعید نیست
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    438
    پسند کرده
    262

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    منم توی بخارپز زودپزم می پزم اولش نرمه ولی بعد از 2-3 دقیقه سفت میشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هوای پرواز آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۳
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    162
    پسند کرده
    303

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    من اول ذرتو چند تیکه کردم. بعد با نمک کم و سرکه گذاشتم تو آب تا بپزه. خیلی خوب شد . ممنون از دستور خوب fafa2
    fafa2 این نوشته را پسندیده.
    هر روز بی تـو روز مباداست...

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46936
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    [quote=پرنده تنها]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "titish khanoom":1tkhl2v0
    ما حصل 10 کیلو بلال
    برای این مقدار موقع پختن 3 ق غ شکر ریختم عاااااااااااااااااااااااا اااالی شد
    آبشو ریختم بیرون برای فریزر.اون شیشه هم برای یخچال
    دوست عزیز میشه درمورد دون کردن ذرتاتونم بگین؟ آخه خیلی خوب و سالم دون شدن....[/quote:1tkhl2v0]

    دوستم با چاقو دون شدن
    چاقو رو بگیری بیخ دونه ها و با یه فشار کوچولو به سمت بالا حرکتش بدی دونه ها از بدنه بلال جدا میشه
    قیمه احتمالا :-x
     
    joojooo, سوهی و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    دوستای خوبم برای من پارسال یه گونی بلال اوردن! که خیلی هم عالی بودن منم برای اینکه خراب نشن و جای کمتری بگیرن همه رو دون کردم و خشک کردم ولی حالا هر کار میکنم زمان پخت نرم نمیشن ، با نمک ، بی نمک ، خیس شده ، خشک همه جورش رو امتحان کردم حتی یه بار حدود 7 ساعت توی دیگ بودن ولی نشد بخوریشون ، حالا من با این همه ذرت چکار کنم؟
    هیچ راه حلی نداره؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@ نمایش پست ها
    عزیزم من که تا حالا نشنیدم که ذرت خشک شده رو بشه پخت و خورد فقط میدونم که میشه باهاش پف فیل درست کرد توی قابلمه بدون آب و اینا فقط با یکمی نمک و کره...این جوری امتحانش کردی شکفته میشن آیا؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره م نمایش پست ها
    اره زهرا جان اما شکفته هم نمیشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@ نمایش پست ها
    اطلاعات من در همین حد بود شایدم من اشتباه میکنم دوستای دیگه بیشتر کمکت میکنن خانمی تو بخش پرسش و پاسخ آشپزی بپرسی زودتر بهت جواب میدن...
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    ciزهره خانوم با زودپز.بدون نمک با شکر امتحان کنین
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره م نمایش پست ها
    دوستان گلم ممنون از راهنمایی همتون دیشب امتحان کردم ذرت خشک ریختم توی قابلمه با کمی شکر نرمه نرم شدن
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    آخ جون حالا دیگه میتونم واسه همسر جان شکموم ذرت مکزیکی خونگی درست کنم و از شر کنسرو ذرت خریدناش خلاص بشم. ممنون. ولی نمیدونسم که اگه اول بپزیمشون بعد دون کنیم بهنر میشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  8. #24
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره م نمایش پست ها
    دوستای خوبم برای من پارسال یه گونی بلال اوردن! که خیلی هم عالی بودن منم برای اینکه خراب نشن و جای کمتری بگیرن همه رو دون کردم و خشک کردم ولی حالا هر کار میکنم زمان پخت نرم نمیشن ، با نمک ، بی نمک ، خیس شده ، خشک همه جورش رو امتحان کردم حتی یه بار حدود 7 ساعت توی دیگ بودن ولی نشد بخوریشون ، حالا من با این همه ذرت چکار کنم؟
    هیچ راه حلی نداره؟؟
    بده بیرون برات آسیابش کنن آرد ذرتش رو استفاده کن
    غذا
     
    کبوتر آزاد و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما