نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree275Likes

موضوع: روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 47
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    2

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    من که همیشه ذرت رو آماده از جاهایی که ذرت مکزیکی میفروشن کیلویی میخرم و فریز میکنم. هربار به مقدار مصرفم درمیارم و 7-8 دقیقه بخارپز میکنم. عالیه... و در تمام فصول هم هست.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    مامان منم هر سال ذرت فریز می کنه
    همیشه ذرتو با نمک میذاشت بپزه کمی سفت میشد
    اما امسال فقط با آب میپزه وقتی کاملا پخته شدن خاموش می کنه و نمک اضافه می کنه وقتی هم خنک شدن تو آبکش می ریزه آبش که کاملا تموم شد دون می کنه! با دست!
    بعد هم درون ظرفای دربسته میریزه و میزاره داخل فریزر هر وقت هم واسه دورچین-ذرت مکزیکی-.. نیاز بود مقداریشو برمیداره و استفاده کنه
    Shiva Sh, باران67 و mehr banoo این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    ذرت رو دون کردم و بانمک و یکم سرکه گذاشتم بپزه سفت شدنخود فرنگی هم خشک گرفتم پخیدم با نمک اونم سفت شدذرت رو ریختم تو دبه گذاشتم تویخچال بو نمی یافته؟یکی راهنماییم کنه با این همه ذرت چیکار کنم؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@ نمایش پست ها
    عزیزم ذرتو باید بدون سرکه و نمک میپختی چرا اینا رو بهش اضافه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
    من که ذرتارو درسته پختم بعدشم با روش مخصوص من درآوردیه خودم خیلی راحت دونشون کردم بعدشم فریز کردم خیلی هم عالی شدن...
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh12
    ذرت رو دون کردم و بانمک و یکم سرکه گذاشتم بپزه سفت شدنخود فرنگی هم خشک گرفتم پخیدم با نمک اونم سفت شدذرت رو ریختم تو دبه گذاشتم تویخچال بو نمی یافته؟یکی راهنماییم کنه با این همه ذرت چیکار کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh12
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh12
    ذرت رو دون کردم و بانمک و یکم سرکه گذاشتم بپزه سفت شدنخود فرنگی هم خشک گرفتم پخیدم با نمک اونم سفت شدذرت رو ریختم تو دبه گذاشتم تویخچال بو نمی یافته؟یکی راهنماییم کنه با این همه ذرت چیکار کنم؟

    حالاچیکار کنم با نخود فرنگی هام چیکار کنم
    عزيزم نبايد دون ميكردي!اينجوري نمك بيشتر توش ميره!
    اتفاقا اگه بلال را با دست (مثل خيار كه پسرها روي زانوشون ميزنن تا از وسط نصف بشه!) به چند قسمت تقسيم بكنين بعد همونجوري تيكه اي توي اب و نمك كم و سركه بگذارين بپزه فوق العاده خوشمزه ميشه! از خونه ما به كل فاميل سرايت كرده از عصرونه به جاي همون بلال كبابي گرفته تا تيكه هاي كوچكتر به عنوان دورچين غذا استفاده ميكنيم.مثل بچه ذرتها كه كنسرو سركه اي هستن ميشه!

    نخودفرنگي را هم من پارسال خشك كردم اما يادم نيست چه جوري درستش ميكردم.بايد بدون نمك و تو زودپز بگذاري تا بپزه.يا از قبل خيسش كني مثل نخود لوبيا پخته ميشه ديگه!!
    اون تو يخچالي ها هم صد در صد كپك ميزنه!
    ذرتها را من پارسال همونجوري گذاشتم خشك بشه رو ساقه اش و بعد دون كردم و نگه داشتم تو كبينت اما خيلي دير پز و سفت شده بود!!!بقيه را ريختم دور!
    شما همينجوري كه دوستان گفتن بايد فريزش كنين.هيچ چاره ديگه اي نداري.اگه جا نداري هم يه سري همه ما را دعوت كن پارك و يه منقل هم با خودت بيار و يه بلال ما رو مهمون كن
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    نقل قول نوشته اصلی توسط eshgheasemani
    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    دلیل نرم بودن ذرت های آماده استفاده از شکر هنگام پخت هست
    برای 4-5 عدد ذرت یک قتشق مرباخوری کافیه
    مدیر جون یعنی فقط شکر اضافه کنیم یا نمک هم باید بریزیم ؟ اگر نمک نیاز هست نسبتش چه جوریه ؟
    با اجازه من جواب میدم
    نه فقط شکر کافیه نمک نمیخواد نمک باعث سفتی میشه
    Andrew, باران67 و میس مهسا این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    من ديشب براي اولين بار ذرت پختم و خيلي خوب شد براي سالاد ماكاروني مي خواستم
    با يك قاشق شكر و خيلي كم نمك بعد با قاشق كنده نمي شد با چاقو دونه ها رو بريدمش عالي شد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2575
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh12
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh12
    ذرت رو دون کردم و بانمک و یکم سرکه گذاشتم بپزه سفت شدنخود فرنگی هم خشک گرفتم پخیدم با نمک اونم سفت شدذرت رو ریختم تو دبه گذاشتم تویخچال بو نمی یافته؟یکی راهنماییم کنه با این همه ذرت چیکار کنم؟


    حالاچیکار کنم با نخود فرنگی هام چیکار کنم


    سلام. منم کلی ذرتو با نمک پختم و حسابی سفت شد. و طی یک اقدام شجاعانه دوباره ریختمشون تو قابلمه و با شکر و دمای خیلی کم 2 ساعت گذاشتم جوشیدن. وحالااااااا نرم نرم شدن
    باورم نمیشد
    Shiva Sh, maryam_z و باران67 این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46949
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت

    ما حصل 10 کیلو بلال
    برای این مقدار موقع پختن 3 ق غ شکر ریختم عاااااااااااااااااااااااا اااالی شد
    آبشو ریختم بیرون برای فریزر.اون شیشه هم برای یخچال

    قیمه احتمالا :-x
     
    joojooo, Andrew, fateme67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما