نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree186Likes

موضوع: روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 19
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1

    روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    1890
    پسند کرده
    2737

    روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي

    تهیه كنسرو نخود فرنگی


    با این روش می توانید نخود فرنگی را با حفظ خواص اصلی آن، ماهها در یخچال نگهداری كنید و در هنگام مصرف فقط كافی است درب شیشه را باز كنید بنابراین نیازی به نگهداری نخود فرنگی در فریزر و جوشانیدن هنگام مصرف نیست. در ضمن مزه بسیار دلپذیری دارد.

    پوسته نخود فرنگی را شكافته و نخود فرنگی ها را دان كنید. سپس آن را بشویید. در شیشه*های دهان گشاد مثل شیشه كشك یا سس، تا گردن شیشه نخود فرنگی بریزید.

    مقداری آب را جوشانیده و بگذارید سرد شود. به میزانی نمك به آب اضافه كنید كه لب شور شود. شیشه حاوی نخود فرنگی را با این آب پر كنید.

    در قابلمه ای شیشه ها را چیده و مقداری آب سرد در قابلمه بریزید. شیشه*ها به صورت درباز باشد. روی حرارت بگذارید و از زمانی كه آب داخل قابلمه شروع به قل قل زدن كرد، نیم ساعت بگذارید بجوشد. در این حین آب داخل شیشه*ها هم قل قل می*زند. وقتی نخود فرنگی نرم شد اگر آب داخل شیشه*ها كم شده بود از آب جوشیده سردشده لب شور، برای پر كردن شیشه استفاده كنید.

    اكنون درب شیشه*ها را ببندید و بگذارید 15 دقیقه دیگر نیز بجوشد. كنسرو نخود فرنگی آماده است. می توانید بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری كنید.

    نكته:
    بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نكنید بگذارید آب كاملاً سرد شود بعد شیشه*ها را خارج كنید در غیر اینصورت شیشه*ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترك می*خورد.


    www.seemorgh.com/lifestyle


    .
     
    DARYA DEL, marziyeh.ali1, خرسند و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: تهيه كنسرو نخودفرنگي

    ممنون عزیزم.روش جالبیه.من این روش رو تست نکردم اما وقتی نخودفرنگی رو میپزم جوش شیرین(خیلی کم)تو آب میریزم.مزه ش فوق العاده میشه.
    باران67 و serepizadeh این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    510
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2173
    پسند کرده
    623

    Re: تهيه كنسرو نخودفرنگي

    من هم مثل دوستمون وقتی نخود فرنگی رو میپزم در 1کیلو نخود فرنگی یک پنس جوش شیرین میریزم که باعث میشه رنگش سبز سبز بمونه که برای تزیین هم خیلی خوش رنگه.
    فرگل 2, nazbanoo, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,151
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    11056
    پسند کرده
    8870

    Re: تهيه كنسرو نخودفرنگي



    اول اب رو گذاشتم بجوشه (اندازه نخود هام) بعد نمک رو اضافه کردم(باید به شوری بزنه) نخود ها رو ریختم کاملا که اب پز شد ریختم تو شیشه هام سعی
    کردم لب به لب شه البته با آبش.درش رو محکم کردم دوباره گذاشتم تو اب در حال جوش چند تا که قل خورد برداشتم (اینجوری درش محکم میشه)
    البته مامانم گفت تو ابسرد هم میشه گذاشت. درش رو هم تا باز نکنی هیچیش نمیشه البته من برای اطمینان بیشتر گذاشتم تو یخچال
    فرگل 2, خرسند, aydaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2888
    پسند کرده
    1062

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نرگس جون تو اب سرد و بدون نمك(وسطش سفت نمونه!) و با در باز (رنگ سبزش بمونه و زرد نشه!)بايد بگذاري رو گاز بپزه.
    به نظرم بهتره به اندازه مصرف ماهت بپزي در غير اين صورت بايد همونجوري خام بسته بندي كني.اگه بپزي بعد از يه مدت وقتي تو غذا بندازي پوسته اش تو غذا جدا ميوفته و يا با چروك ميشه.يزدي ها ميگن *پيروك* ميشه.يعني پير!
    باران67, مریم بانوی مهربون و serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    702
    پسند شده
    50307
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی







    خودفرنگی رو با غلافش شستم و به همراه کمی جوش شیرین پختم (جوش شیرین باعث میشه نخودفرنگی بعد از پخت چروک نشه) بعد خیلی راحت از غلافش جدا میشه و تو کیسه فریزر بسته بندی میکنم
    .............
     
    باران67, serepizadeh, پرنسس.م و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    198
    پسند شده
    2732
    پسند کرده
    1380
    دوستان سلام
    پارسال نخود فرنگی رو کنسرو کردم و حالا یادم نیست با روش نرگس جون بود یا الهام بانوی عزیز ولی بعد از اینکه درش رو باز کردم و مقداری رو برای مصرف برداشتم بقیه اش کپک زد و همه رو ریختم دور . نمکش کم نبود و حتی زیاد هم بود . یخچال و فریزرم کوچیکه و میخوام نخود فرنگی رو طوری کنسرو کنم که بتونم توی دمای محیط نگه داریش کنم البته تا قبل از باز کردن درش . دوستان لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون
    far goool, nazbanoo, najmehkhatoon و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما