نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree186Likes

موضوع: روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي

نمایش نتایج: از 17 به 19 از 19
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1368
    پسند شده
    22795
    پسند کرده
    13988

    ویترین مدال ها



    من نخود فرنگی رو خام فریز میکنم و اونا رو نمیشورم تا کمتر یخ بزنه موقع استفاده داخل سبد میریزم میشورم و باز بدون پختن مستقیم میریزم توی برنج هم رنگش سبز میمونه هم اینکه کاملا میپزه



    سر پاکتها رو با این دستگاه پرس میکنم خیلی عالیه هیچ موقع فریزر بو نمیگیره و بسته بندی ها همیشه یه شکل و منظمه

    کوئین, باران67, najmehkhatoon و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,691
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2234
    پسند شده
    93569
    پسند کرده
    79062

    ویترین مدال ها

    روش نگهداری نخودفرنگی




    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    نخودسبز(نخود فرنگی) را آبپز میکنند و با اندکی کره ی آب کرده یا بدون کره پای خوراک میگذارند.
    در خورش نخودسبز،کاری نخود سبز،پلو نخود سبز و سالاد سیب زمینی هم به کار میرود.

    پختن نخودسبز جوان معمولا 5-6 دقیقه بیشتر طول نمیکشد و با لحظه ای غفلت ممکن است له شود.

    اگر نخودسبز را شیر پز کنیم و یا اندکی جوش شیرین در ان بریزیم،رنگ ان سبز میماند.

    نوعی نخود به نام خلار وجود دارد که در ظاهر به نخود سبز شباهت دارد،ولی دیرپز و سفت است و رنگ ان هم پس از پختن تیره میشود.
    خلار را گاهی به جای نخود سبز عرضه میکنند.

    وجه تمایز آن ها این است که غلاف نخود سبز گرد و لوله ای است و غلاف خلار پهن و کتابی است.

    ******

    موقع خریدن نخود سبز خیلی دقت کنین و ونخود جوان و تازه و پر دانه را خریداری کنین.

    نخود های دانه سفت هم خیلی مناسب نیستن.موقع خوردن غلاف یکی دو نخود رو باز کنین و بررسی کنین

    نخود رو بعد از دان کردن بشویید و ابپز کنید.
    من کمی نمک برای طعم دهی و مقداری جوش شیرین برای حفظ رنگ سبز نخود به ان میزنم.

    بعد از سرد شدن نخود ها ،اون ها رو بسته بندی کنین و تاریخ بزنین و در فریزرتون قرار بدین.
    من همیشه به این شیوه کار میکنم


    monir11, الهه مشرق زمین, ستین و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    824
    پسند شده
    10992
    پسند کرده
    9817

    ویترین مدال ها

    این تصاویر زیبا تقدیم شما دوستان عزیزم

    عشق به خلقت الهی........



    نظم وترتیبی بینظیر........



    نشانه های خلقت بی نقص الهی........




    همه مصادیقی از عظمت و قدرت پروردگار عالم هستن
    امیدوارم لایقش باشیم وقدر بدونیم






    این هم نخودفرنگی های امسالم
    بادستور ص اول



    خوشمزه عالی شد
    امتحان کنید
    من چون دیده بودم بعضیها که فریزری میکنن بعد نخودهاشون چروک وبدقیافه میشن
    برا همین هیچ وقت فریزرنکردم
    اما بادیدن پست راضیه جون(بالا)
    انشاالله روش فریزریش رو هم امتحان میکنم
    گیتار, باران67, kurosh1 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما