نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ترشي ليته و ترشی لیته دودی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 58
صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    1120
    پسند کرده
    969
    ترشی لیته: گل کلم، هویج ،خیار، فلفل سبز تند، بادمجان، سیر، گشنیز وجعفری همه رو توی غذا ساز یا چرخ گوشت میکس میکنیم +ادویه+سرکه یک شب بمونه اگه سرکه اون کم شده، دوباره سرکه میریزیم و توی شیشه نگهداری میکنیم
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,965
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1238
    پسند شده
    57563
    پسند کرده
    64056

    ویترین مدال ها

    ترشی لیته بادمجون خیلی خوشمززززه

    #ترشی_لیته_بادمجان که دستورشو از پیج خانم هنرمند@my_cookings بردم.
    دستورشم با اجازشون مینویسم اینجا
    #ترشی #لیته#بادمجون
    بادمجان متوسط ۳عدد
    کرفس. ۴شاخه
    موسیرخشک ربع کیلو
    فلفل تند۲عدد
    سیر ۱۵حبه
    ادویه ترشی (عطاریها دارن)۲ق غ
    سرکه قرمز ۲لیتر
    تخم گلپرآسیاب شده_پودرآویشن_زردچوبه_فلفل قرمز. ازهرکدام ۱ق غ
    تمرهندی ۱عدد
    طرزتهیه
    بادمجان هارو میشوریم و سرشونو میبریم و خوردمیکنیم..کرفس رو هم خورد میکنیم و تمام ادویه ها (بجز آویشن ) وسرکه رو اضافه میکنیم و میزاریم سرکه بجوش بیادوقتی بجوش اومد شعله رو کم میکنیم و میزاریم موادآروم باهم بپزن تا موسیرپف کنه و بادمجون و بقیه موادنرم بشن،وقتی موادباهم پختن ترشی رو داخل غذاسازیا مخلوط کن میریزیم و چندپالس میزنیم تا مواد ریز بشن.یا با گوشتکوب برقی پورش میکنیم.دوباره ترشی رومیزاریم روی گاز و تمرهندی رو که از قبل با یک لیوان آب خیسوندیم و هستشو گرفتیم اضافه میکنیم و میزاریم ۱۰دقیقه آروم بجوشه درآخر پودرآویشن رو به ترشی اضافه میکنیم و میزاریم ترشی سرد بشه و میریزیم توشیشه.
    نکته»»
    اگه سرکه ترشی گلوتون رو میزنه یکم عسل بهش اضافه کنید.
    _______
    من کرفس گیرم نیومد بالاجبار نزدم.
    شانسم دوروز پشت هم تو بازار کرفس نایاب شده بود
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ در ساعت ۰۴:۱۳ بعد از ظهر
    hana67, zakizadeh, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    499
    پسند شده
    8651
    پسند کرده
    7554
    لیته ما فقط بادمجون و سیر و فلفل سبز و سبزی داشت.دیدم بعضیا اینجوری درست میکنن منم هوس کردم امتحان کنم.
    بادمجون بی پوست خرد شده رو با نمک و سرکه و زردچوبه جوشوندم.نرم که شد آبکش کردم.بعد تو غذا ساز له کردم.
    اینا رو همه رو ساطوری کردم و گذاشتم کامل خشک شه:سیر.فلفل سبز تند.گل کلم.هویج.سبزی هم:نعنا.جعفری.گشنیز.ترخون و کمی چوچاق و خالواش خشک.
    همه رو مخلوط کردم و سرکه ریختم تا به غلظت دلخواهم بشه.ادویه نمک و گلپر و کمی ادویه ترشی
    نام: 20161022_190327.jpg نمایش: 1365 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    باران67, hengamehh, Miss Razieh و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1320
    من یه سوال داشتم توترشی اگر سرکه زیاد شد باید چکار کرد ترشیم خیلی شل شده ممنون میشم راهنماییم کنید
    باران67 و هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,521
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2146
    پسند شده
    90704
    پسند کرده
    77819

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط monir11 نمایش پست ها
    من یه سوال داشتم توترشی اگر سرکه زیاد شد باید چکار کرد ترشیم خیلی شل شده ممنون میشم راهنماییم کنید
    عزیزم با ملاقه مقداری از سرکه ش رو بردار
    به همین راحتی
    monir11, مامان غزل و ستین این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    1320
    مرسی از راهنمایی خوبت برم درستش کنم ممنون
    هستی ساغر و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    247
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    1802
    ترشی لیته امسال من با همون مواد ترشی البته میکس شده و با بادمجان کبابی و پخته با سرکهنام: IMG_20161028_190541.jpg نمایش: 121 اندازه: 77.9 کیلو بایتنام: IMG_20161028_190457.jpg نمایش: 121 اندازه: 101.6 کیلو بایتنام: IMG_20161103_205240.jpg نمایش: 111 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    مامان غزل, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,245
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    5017
    پسند کرده
    7367
    سلام این لیته بادمجون روبه دستورمامان غزل درست کردم همین که توهمین صفحس.اولش که درست کرده بودم به نظرم خیلی ترش اومدوپشیمون شدم ولی بعدکه گذشت خیلی عالی شد.همه خوششون اومد.ممنون ازمامان غزل عزیز
    البته من کلا ادویه ترشی وگلپرنمیزنم.سرکه هم سفیدبود.نام: imm_2016_11_08_13_04_48_527.jpg نمایش: 74 اندازه: 98.8 کیلو بایت
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    خدایاشکرت به خاطرافتخارداشتن دوتابچه عزیز

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما