نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree347Likes

موضوع: ترشي ليته و ترشی لیته دودی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 57
صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2352
    پسند کرده
    1724
    ترشی لیته لیته دودی ناز خاتون و آلبالو و پیازنام: 2014-10-21 20.03.53.jpg نمایش: 1016 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    عسل بادومی, **mahdis**, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    1197
    پسند کرده
    773
    سلام من باقاطی کردن هرآنچه شمایادداده بودین از ترشی و شور هویج و پیازو کلم و خیار رو رنده کردم بعد آب و سرکه رو به نسبت مساوی جوشوندم و بهش نمک اضافه کردم بعد تو شیشه هام موادرندیده رو با سبزیجات خشک شده ریختم و آب نمک و سرکه رو اضافه کردم و گذاشتم کنار شوفاژ...........بعدتازه زنگ زدم مامانمو اون گفت که چه اشتباهی کردم ولی قول داد اگه خوب شد اونم ایندفه امتحان کنه!!!!!!!!!همسرم هم میگه یک حرکت جدید در صنعت ترشی زدی!حالا منتظریم تانتیجه روببینیم!!البته من که امیدی ندارم!

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی جون نجمه نمایش پست ها
    سرکه با آب؟!!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    برای ترشی لیته نمیدونم میشه یا نه ، ولی مامان من همیشه دو نوع ترشی درست می کنه. یکی با سرکه ی خالی و یکی با مخلوط سرکه و آب. اتفاقا دومی بیشتر طرفدار داره، چون تندی سرکه اش کمتر میشه و هر کس با هر ذائقه ی غذایی دوستش داره. بخصوص برای کسایی که معده شون به مواد خوراکی اسیدی حساسه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah_85mina نمایش پست ها
    سلام بله سرکه و آب روجوشوندم اگه بجوشونیم می دونم کپک نمی زنه البته گفتم که من شور و ترشی رو باهم اشتباه گرفتم اما الان دیدمش مزش که بد نشده ظاهرشم خوبه آخه منم معدم حساسه نمیتونم زیاد ترشی با سرکه بخورم این ملایم تره از دیشب تاحالا نرم هم شده!من یه دفه ترشی کلم گذاشتم اینم دفه دوممه قطعا ترشی پیشکسوتان عالیه!جسارت نباشه!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    دوست عزیز می شه نسبت اب و سرکه را بگویی

    برای معده هم منم مشکل شما را دارم سرکه سیب کمتر ترشه استفاده می کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah_85mina نمایش پست ها
    من نصف نصف ریختم اما از یه با تجربه پرسیدم گفت واسه سه تا شیشه ای که گذاشتم اندازه یه شیشه سرکه اضافه کن یعنی میشه نسبت آب به سرکه یک به دو اینجوری بهتره!!حالا یک کم بمونه میام نتیجه رو می گم..
    بعدا نوشت:

    نقل قول نوشته اصلی توسط mah_85mina نمایش پست ها
    سلام من ترشیم خوب شد یک کم سرکه اضافه کردم.فقط دکتر گفته فعلا ترشی نخور!!!!همسر تنهایی لذت می بره!!!!
    باران67, عطر سیب و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4506
    پسند کرده
    655
    ترشی لیته بادمجان دودی با همون روش قبل فقط اینبار فلفل سبز از این باریک ها که ما بهشون میگیم تهرانی استفاده کردم
    بوی دودش آدم رو مست میکنه
    هرکی خورده خورشت غذا رو گذاشته کنار و این رو ریخته رو برنجش خالی خالی خورده

    نام: DSC_0644.jpg نمایش: 999 اندازه: 110.3 کیلو بایت
    samane0101, m1361, golegandom1363 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16301
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    ترشی لیته من...خیلیییییییییی خوشمزه

    ابتدا بادمجانها رو پوست کنده برش زده و در تابه چیده و با ابغوره می پزیم...با تمام بادمجانها اینکا رو انجام میدیم تا تمام شوند وقتی تمام بادمجانها پخت کنار میگذاریم تا سرد شوند ...حالا هویچ ها رو رنده میکنیم ..من اندازه ندادم چون همشو چشمی ریختم......سیر و فلفل را داخل غذا ساز خرد میکنیم.........حالا بادمجانها رو هم میتونیم داخل چرخ گوشت و هم داخل غذا ساز پوره کنیم بعد تمام موادمان که شامل ....بادمجان له شده +هویچ خام رنده شده +فلفل و سیر خرد شده + ادویه ها که خیلی مهمه شامل تخم گشنیز+ نعناع خشک + ادویه کاری + ادویه غذا + زردچوبه و نمکرا به همراه سرکه میریزیم...اندازه سرکه هم باید انقدر باشه که نه خیلی لیته شل بشه نه خیلی سفت.....تمام این مواد رو که گفتم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و میگذاریم فقط فقط 2 تا 3 جوش بزنه نه زیاد خاموش میکنیم و گل کلم ریز خرد شده و سیاه دانه رو هم اضافه میکنیم و میزاریم حتما خنک بشه و بعد از خنک شدنم حتما داخل فقط شیشه ها پر کنید نه دبه پلاستیکی....امیدوارم درست کمنید و از خوردنش لذت ببرین..
    نام: DSC07422.jpg نمایش: 857 اندازه: 99.6 کیلو بایت

    .خیلییییییییییییییی خوشمزه میشه ...

    نام: 3.jpg نمایش: 844 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۰۹/۱۶ در ساعت ۰۹:۵۳ قبل از ظهر
    mitra40, باران67, * منصوره * و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    ترشی لیته
    بادنجان+هویج+سیر+گل کلم+سبزی گشنیز،نعنا،پونه،سوسن+سرکه+ فلفل قرمز تند و نمک+تخم گشنیز آسیاب شده
    نام: SAM_1901.jpg نمایش: 849 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    golegandom1363, m1361, Hope و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamibahari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    محل سکونت
    كرمانشاه
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    202
    پسند کرده
    59
    منم
    با دستور خاله ساره درست كردم كه واقعا عالي شده و بي نظيره من گل كلم هم اضافه كردم
    ممنون از دستور خوبش
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    345
    پسند شده
    9064
    پسند کرده
    12036
    منم لیته دودی درست کردم
    بادمجون ها رو کبابی کردم و پوستشون رو گرفتم
    حسابی لهشون کردم
    یه دونه هویج درشت هیکل رو رنده کردم
    مقداری سیر
    فلفل سبز قلمی بسیار تند فراوان تیکه های ریز کردم
    ادویه ترشی
    کنجد(به پیشنهاد fahime 68)
    سیاه دونه
    نمک
    سرکه سفید
    همه رو با هم مخلوط کردم
    امیدوارم چیزی فراموش نکرده باشم
    البته 3 تا شیشه بود و یکیش نصفه شده بود
    خیلی مورد پسند خانواده واقع شد
    نام: DSC01569.jpg نمایش: 1852 اندازه: 85.1 کیلو بایت
    Hope, Behjat, hengamehh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20115
    پسند کرده
    12530
    ترشی لیته کبابی

    نام: IMG_0539.jpg نمایش: 719 اندازه: 104.0 کیلو بایت

    بادنجان کبابی-هویج خام رنده شده-فلفل خردشده -سیر خردشده-سبزی معطر -سرکه-تخم گشنیز سیاهدانه-نمک

    (فقط موقع استفاده سرکه ش رو میگیرم)
    ...
     
    m1361, پرنسس.م, nusha92 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما