نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree360Likes

موضوع: ترشي ليته و ترشی لیته دودی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 57
صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,081
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    3426
    پسند کرده
    1700
    سیب تو یخچال داشتم که مونده بود و کسی نمیخورد.هسته هاشو جدا کردم و با چند تا کدوی کوچولو و کلم سفید ریختم تو خرد کن . کمی سیاه دونه + نمک +سرکه شد یه ترشی خوشمزه:))

    somayeh-b, sohei59, saeedeh64 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    397
    پسند شده
    13799
    پسند کرده
    29707
    ترشی لیته
    بادمجون رو حلقه حلقه کردم و داخل قابلمه ریختم و سرکه و نمک هم ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشن. این کار هم تلخی بادمجون رو میگیره هم باعث میشه مزه سرکه به خورد بادمجون بره. بعد لهشون کردم. کلم رو هم با سبزی خرد کن خیلی ریز کردم. سیر و هویج رو هم همینطور. نمک، فلفل سیاه، خیلی کم زردچوبه، سیاه دونه، نعنا خشک، ترخون خشک و مرزه خشک اضافه کردم و همینطور سرکه. ترشی لیته خیلی دوست دارم

    نام: IMG_6712.jpg نمایش: 1470 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    samane0101, *BEHNAZ*, *** صحرا 61 *** و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,056
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    7535
    پسند کرده
    8741
    ترشی لیته با ادویه و سبزیجات دستور از خانوم سمیرا جنت دوست (ممنون از شهلا بابت در اختیار گذاشتن دستور)
    برای 8/2 -6/2 کیلوگرم
    بادنجان قلمی بزرگ 1 کیلو
    سرکه قرمز 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
    آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
    نمک ا ق م
    زردچوبه 2 ق م
    پودر خردل 2/1 ق م
    دارچین 1 ق م
    سیاه دانه 1 ق س
    سیر 2 بوته 100 گرم
    هویج ریز خورد شده 1 پیمانه
    گل کلم ریز خورد شده 1 پیمانه
    خیار با پوست ریز خورد شده 1 پیمانه
    فلفل تند 3-4 عدد
    سرکه سفید 500 میلی لیتر
    آب 500 میلی لیتر
    نمک 2/1 3 ق س
    پوست بادنجانها را بکنید و درشت خورد کنید سپسبا یک پیمانه سرکه و 1 پیمانه آب و یک ق م نمک و 2/1 ق م زرچوبه در قابلمه ریختهروی حرارت ملایم قرار دهیدو درب قابلمه را ببندید تا بپزد.پس از سرد شدن بادنجانهارا کمی فشار دهید تا آب آنها جدا شود سپس در چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید ( در حدود3 پیمتنه یا 650 گرم پوره بادنجان به دست میآید.
    بادنجان چرخ شده را در ظرفی بریزید و زرچوبه ،پودر خردل ،دارچین و سیاه دانه را با آن مخلوط کنید
    سیرها رو پوست کنده نیمی از آن را خورد کنید.
    هویج،سیر خورد شده،گل کلم و خیار را به بادنجاناضافه کرده مخلوط کنید .حبه های سیر و فلفل تند درسته را نیز بیفزایید.
    سرکه و آب را مخلوط کرده نمک را اضافه کنید و همبزنید تا حل شود .
    سرکه و آب را به تدریج به بادنجان و سبزیجاتاضافه کنید تا به غلظت ماست برسد .همه مواد را در شیشه رخته و درب آن را ببندید.
    ترشی را به مدت دو روز در بیرون از یخچال و 15روز در داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
    نکات ویژه: در صورت استفاده از سرکه سفید 250میلی لیتر سرکه سفید و 500 میلی لیتر آب اضافه کنید.توجه داشته باشد آب و سرکه رابه تدریج اضافه کنید در صورت کم بودن مایعات دوباره مقداری آب و نمک را اضافه کردهو بیافزایید در صورت زیاد بودن مایعات از همه آب و سرکه استفاده نکنید توجه داشتهباشید ریز و درشتی بادنجان و حجم سبزیجات در تعیین اندازه مایعات نقش اساسی دارد.
    پیشنهاد پانیذ:در صورت دلخواه میتوان بادنجان رابا پوست کبابی کرده و پوست آن را بگیرید و چرخ کنید.در صورت دلخواه به ترشی 2-3کالک خورد شده اضافه کنید.
    اجرا:من خودم نصف بادنجانها رو کبابی کردم ونصفش رو پختم هنوز که نرسیده بود طعم عالیمیداد.
    .............
     
    Behjat, sOhEiLa71, shahla-324 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    4473
    پسند کرده
    653
    ترشی لیته بادمجون دودی و فوری من
    اول بادمجون هارو روی شعله پخش کن گذاشتمو چرخوندم تا کبابی شدن و بعد از پوست جداش کردم و پوره اش کردم

    نام: DSC_0362.jpg نمایش: 1381 اندازه: 108.9 کیلو بایت

    فلفل سبز (همدانی) رو هم خورد کردم

    نام: pepper4.jpg نمایش: 1321 اندازه: 14.1 کیلو بایت

    پوره بادمجون +سیر خورد شده + فلفل خورد شده + سبزیهای خشک معطر(مرزه/ترخون/نعنا/ریحان) + نمک
    و بعد روی مخلوط بالا سرکه ریختم و گذاشتم روی حرارت تا زمانی که سوزن جوش شد (جوش ری زد)
    بعد هم گذاشتم سرد شد و با نهار همون روز میل شد

    نام: DSC_0366.jpg نمایش: 1345 اندازه: 102.3 کیلو بایت

    نام: DSC_0367.jpg نمایش: 1316 اندازه: 105.4 کیلو بایت
    m1361, Behjat, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ..ZAHRA.. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    344
    پسند کرده
    1383
    ترشی لیته ترش و خومزه. همه میگن شبیه ترشی های بیرون شده. وای دهنم آب افتاد
    نام: P_۲۰۱۴۰۹۰۶_۱۹۵۵۲۳.jpg نمایش: 1427 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    m1361, kimiya 7 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    611
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    159
    پسند شده
    4595
    پسند کرده
    784
    بادمجونا رو کبابی کردم و با سیر و فلفل ریختم توی غذاساز.
    بعد بهش نمک ، هویج رنده شده و مقداری ساقه کرفس خرد شده و سرکه ریختم

    نام: عکس۰۲۶۶.jpg نمایش: 1448 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    باران67, m1361, shahla-324 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    2587
    پسند کرده
    1834
    اینم ترشی لیته من با بادمجون کبابی میکس شده و هویج وخیار و فلفل دلمه ای و سیر و فلفل و سیاه دونه و سبزی ترشی و سرکه و دنمکنام: 2014-10-14 18.58.04.jpg نمایش: 1945 اندازه: 80.2 کیلو بایتنام: 2014-10-14 18.57.57.jpg نمایش: 1340 اندازه: 76.5 کیلو بایتاینم ترشی ناز خاتون که با بادمجون کبابی و گوجه میکس شده و پیاز رنده شده و آبغوره و آب انار که روی حرارت گذاشتم جوشید و بعد به اون نعنا و گلپر و نمک زدم و از حرارت برداشتم
    باران67, m1361, hengamehh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,249
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    299
    پسند شده
    16903
    پسند کرده
    12012
    ترشی لیته
    هویج+گل کلم+خیار+فلفل سبز+سیر+سیب زمینی ترشی+سبزیجات معطر+نمک فلفل زردچوبه تخم گشنیز

    همه رو ریختم تو غذا ساز و بعد روش سرکه ریختم.

    نام: 20141017_090056.jpg نمایش: 1176 اندازه: 111.1 کیلو بایت
    Behjat, باران67, shahla-324 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما