نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree347Likes

موضوع: ترشي ليته و ترشی لیته دودی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 57
صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54988
    نقل قول نوشته اصلی توسط *وحیده* نمایش پست ها
    لیته همدانی
    سیب و بادمجون رو با آب و مقدار کمی سرکه می ذاریم بپزه و می ذاریم کنار تا کاملا خشک بشه و چرخ می کنیم بعضیها به هم اضافه می کنند سپس با سبزی ترشی وسیر زیاد ادویه ترشی (که 6 نوعه) می ریزیم توی آب و سرکه جوشیده من چندتا هویج هم زدم
    سلام ببخشید سیب درختی منظورتون هست یا سیب ترشی ممنون

    عزیز دلم از سیب درختی استفاده شده
    Mitraiii و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    این ترشی لیته رو یکی از دوستان به من داده، بسیار خوشمزه اس و چیزی که باعث خوشمزگی زیادش شده، دونه های کنجده. عطر و طعمش رو عالی کرده. حتما امتحان کنید

    مامان مبین کوچولو, Mitraiii, sama18 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    518
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lenaa نمایش پست ها
    دوستان این ترشی هایی که آماده می کنید سرکه رو بدون اضافه کردن آب داخلش می ریزید؟
    آخه من دو دفعه سرکه خالص ریختم خیلی تند و تیز شد
    چی کار میشه کرد؟
    عزیزم می تونی اولا از سرکه قهوه ای استفاده کنی 0 سرکه سفید اسید خالصه 9
    و در صورتی که هنوزم برات ترشی اش زیاده یه کم اب اضافه کن
    ولی حتما این نمونه ترشی رو در یخچال نگه داری کن
    موفق باشی
    fahim68 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296

    ترشي ليته و ترشی لیته دودی

    ترشی لیته بادمجان وگوجه
    بادمجان کبابی 4عدد
    گوجه 2عدد
    سیر 5 حبه
    نعنا خشک یک دوم ق چ
    فلفل سبز قلمی 1عدد من 6تا تندش روریختم
    ترخون خشک 1ق
    ابغوره 1/5 لیوان
    سرکه .سیاه دانه وفلفل سیاه ونمک به مقدار لازم
    بادمجان کبابی رو با گوجه وسیر رنده شده مخلوط میکنم مقداری روی حرارت تفت میدهیم تا ابش خشک بشه .
    ابغوره .نمک وفلفل وسبزی ها وسیاه دانه را اضافه وبعد از چند دقیقه برمی داریم تا اندازه ای که میخواهیم شل بشه سرکه اضافه ودر شیشه میریزیم
    خیلی خوشمزه ست


    ویرایش توسط fariba joon : ۱۳۹۲/۰۹/۱۴ در ساعت ۰۹:۳۶ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam و hengamehh این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    بازم من
    بعلت وفور بادمجان در خانه ---چون شوهرم بادمجون زیاد خریده بود --دیده بود یه کیسه بزرگ دوتومن حراج شده...
    ترشی لیته بادمجون وگوجه --بادستور پست قبل
    فقط همین شیشه رو درست کردم چون اولین باره همچین مدلی دیده بودم واسه امتحانی



    من چون از سیر وبوش خوشم نمیاد خیلی کم میریزم رو ترشی
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۳/۰۴/۲۱ در ساعت ۰۲:۳۰ قبل از ظهر
    باران67 و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7004
    پسند کرده
    6047

    ویترین مدال ها

    ترشی لیته فوری و خوشمزه
    بادمجون+گوجه+فلفل تند و دلمه ای+سیر+هویچ+نعنا و جعفری وسرکه و نمک
    همه ی مواد رو خام توی چرخ گوشت ریختم و نمک و سرکه جوشیده شده رو اضافه کردم
    نام: 1287_2014072417403800_2014-07-24 18.40.38.jpg نمایش: 2042 اندازه: 107.0 کیلو بایت
    -----------------
     
    پرنسس.م, مامان غزل, دنیز و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    لیته بادمجون

    اول اب رو جوش اوردم و بادمجونهایی که خورد کرده بودم رو ریختم داخلش و گذاشتم 5 دقیقه بجوشه تا علاوه بر نرم شدن تلخیشم حسابی گرفته بشه
    بعدتوی صافی ریختم گذاشتم خنک بشه و اب اضافه گرفته بشه
    هویج رو پوست کندم ریختم توی غذاساز
    یه دونه سیب درختی رو پوست کندم اونم انداختم تو غذاساز
    بعد دو بوته سیر رو پاک کردم و اونم رفت کجا؟ بله غذاساز
    بعد ی دونه گل برگ داشتم البته کوچولو موچولو بودا. اونم خورد کردم فرستادم تو غذاساز
    بعد سبزی معطر شمالی داشتم اونا رو ساتوری کردم ریختم توی ظرفم
    یک عدد.بله یک عدد بامیه جایزه داخل بادمجونا بود اونم خوردش کردم
    دیگه یه مشت سبزی معطر خشک هم ریختم روی همه شون
    اینم عکس همه ی مواد. بزار ببینم چی جا مونده

    هیچی دیگه همه رو با غذاساز میکس کردم و ریختم توی کاسه.
    بعدم تخم گشنیز و سیاه دونه و نمک ریختم.
    بعدم سرکه ریختم و همه رو خوب مخلوط کردم و ریختم تو شیشه

    فک کنم اون بامیه خیلی خوشمزه ش بکنه

    خورش بادمجون
     
    *مریم 58 *, مامان غزل, khale leila و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54988
    لیته دودی با دستور وبلاگ می نویسم برای تنها دخترم تینا

    مواد لازم :
    بادمجان 2 کیلو
    سیر 4 حبه درشت

    هویج 2 عدد متوسط

    فلفل سبز و قرمز 4 عدد درشت
    نمک 2 قاشق مرباخوری
    گلپر 3 قاشق مرباخوری
    نعناع خشک و مرزه و ترخون خشک از هر کدام یک قاشق مرباخوری
    سرکه 3 لیوان
    طرز تهیه :
    بادمجون ها رو کبابی کرده و پوستش رو جدا کرده و ساطوری میکنیم ...
    هویج و سیر و فلفل رو بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم ....( هویج رو رنده ی درشت میکنیم )
    مابقی مواد رو بهش اضافه کرده و تو ظرف دردار و تو یخچال نگهداری میکنیم .
    اگه مرزه و ترخون خشک نداشتین ، میتونین فقط از نعناع خشک استفاده کنین .


    نام: litehdodi.jpg نمایش: 1720 اندازه: 70.9 کیلو بایت

    من فلفل تازه نداشتم فلفل خشک را پودر کردم اضافه کردم. سبزی هم نعنا اضافه کردم عالی بود

    فقط کم ترشی هست اگر طرفدار ترشی زیاد نیستید برای شما بسیار مناسب هست.
    zohre.a, نیکی گل, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما