موضوع: ترشي مخلوط
نمایش نتایج: از 41 به 48 از 48
-
۱۳۹۵/۰۳/۱۰, ۰۵:۰۶ بعد از ظهر #41عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- رز
- محل سکونت یزد
- نوشته ها 286
- میزان امتیاز
- 190
- پسند شده
- 3674
- پسند کرده
- 1005
مامان من همیشه یه مقدار بادمجون خشک برای ترشی داره . بادمجونها را از وسط نصف میکنه و میزاره بپزن بعد با مخلوط نعنا خشک و نمک و فلفل وسطشون را پر میکنه و میزاره خشک بشن
ترشی هم مخلوطی اط کلم و پیاز و بادمجان خشک و بامیه و لوبیا سبز و هویج هست که با سرکه و اب و نمک میپزدشون
-
۱۳۹۵/۰۳/۱۱, ۱۱:۰۱ بعد از ظهر #42عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 196
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 249
- پسند کرده
- 2816
عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶من هر وقت ترشی یا شور درست میکنم, خیلی بد رنگ میشه, زردچوبه که میزنم, مثل ترشی های شما خوش رنگ و شفاف نمیشه. چند بار هم آزمایش کردم, اما علتشو متوجه نشدم. یه ترشی که پارسال درست کردم , چند روز پیش باز کردم , هنوز هویجاش کمی سفت بودن , کسی میدونه چرا؟با , اینکه هویج ها ریز بودن.
" فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."
-
۱۳۹۵/۰۷/۱۵, ۱۱:۵۳ قبل از ظهر #43عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 16
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 139
- پسند کرده
- 34
کسی می دونه این ترشی خوشگل ها که همه چی مث زیتون ،قارچ ،ذرت فلفل دلمه های رنگی دارن چه طور درست میشه؟میشه اساتید راهنمایی بفرمایند.
-
۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۱۰:۴۲ قبل از ظهر #44عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 196
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 249
- پسند کرده
- 2816
عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶دوستان , کسی از آویشن ,به جای سبزی های معطر در ترشی یا شوری استفاده کرده؟
کسی میدونه که آیا میشه از آویشن تازه استفاده کرد یا نه ؟؟" فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."
-
۱۳۹۵/۰۸/۰۲, ۰۹:۳۱ بعد از ظهر #45عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- هلیا عزمی
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 439
- میزان امتیاز
- 532
- پسند شده
- 8840
- پسند کرده
- 7562
عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶رسم خونه مامانم اینا این بود که همه مواد ترشی رو ریز خورد میکردن.منم همیشه همون کار و میکردم تا اینکه مامان دوستم برام ترشی آورد و دیدم همه چی توش درشته.این شد که هوس کردم اینطوری امتحان کنم.
موادی که استفاده کردم:خیار.گل کلم.کلم سفید.هویج.بادمجون.کرفس.فلفل تند.سیر.برگ کرفس و سبزیجات معطر که من نعنا.جعفری.گشنیز.ترخون ریختم.
بادمجون رو خورد کردم با پوست.با سرکه و نمک جوشوندم تا نرم شه و آبکش کردم.
بقیه مواد همه خورد شده و کاملا خشک شده بود.همه مواد رو مخلوط کردم و روش سرکه و نمک ریختم.ادویه هم فقط گلپر درسته توش انداختم.
پیج اینستاگرام من:
heli_beautiful_life
-
۱۳۹۵/۰۸/۰۳, ۰۹:۳۴ بعد از ظهر #46عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 7,783
- نوشته های وبلاگ
- 120
- میزان امتیاز
- 809
- پسند شده
- 39692
- پسند کرده
- 59585
-
۱۳۹۵/۰۸/۲۹, ۰۸:۳۲ بعد از ظهر #47عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- افسانه
- محل سکونت کرمانشاه
- نوشته ها 1,078
- نوشته های وبلاگ
- 97
- میزان امتیاز
- 1432
- پسند شده
- 22819
- پسند کرده
- 18897
البته یه قسمت کوچولوشه
گل کلم - هویج - شلغم شیرازی - فلفل تند - سیر - خیار - به - بادمجون که با سرکه جوشیده - زردچوبه - پودر فلفل قرمز - نمک و سرکه
اینستاگرام
zand_af
-
۱۳۹۷/۰۷/۲۵, ۱۲:۵۲ قبل از ظهر #48عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 181
- کالاهای من
- 7
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 86
- پسند کرده
- 23
عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲سلام دوستان من با سرکه طبیعی و نمک دریا و مقداری اب جوشیده خنک شده ترشی انداختم اونروز دیدم روش سفیدک زده چیکار کنم بریزم دور همرو
ان روز که لحظه ی وداع من و توست
آن شومترین لحظه ی پایان من است
از اونجایی که هزینه سرویس خواب یه مقدار زیاده....
سیسمونی نوزاد