نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree249Likes

موضوع: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 50
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94988
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها

    کفیر(قفقاز)
    کفیر نوشابه ای است که از شیر بدست میاید و در واقع نوعی دوغ است.مردم ترکستان و قفقاز این نوشابه را با شیر اسب درست میکردند و برای ان خواص درمانی فراوانی قائل هستند.این مردم عقیده دارند که طول عمر انها یکی از نتایج نوشیدن کفیر است.شرط اول درست کردن کفیر داشتن قارچ سفید رنگی است که فقط در شیر زنده می ماند و عامل تغییر دهنده شیر است.به دست اوردن قارچ کفیر ان قدر که به نظر می اید دشوار نیست.این قارچ در شیر به سرعت رشد میکند و پس از 3-4 هفته حجم ان دو برابر میشود.برای درست کردن 1 لیتر کفیر 3-4 گردو قارچ کفیر زنده را در ظرف بلوری یا چینی شسته و خشک کرده ای می گذاریم و 1 لیتر شیر خامه گرفته سرد روی ان می ریزیم.سپس در ظرف را محکم میبندیم و ان را در جای تاریکی که گرمای ان حدود 20 درجه سانتی گراد باشد می خوابانیم.قارچ کفیر در حرارت زیر 20 درجه ودر نور زیاد از فعالیت می افتد.
    کفیر را می توان به مدت 12-18-24-36-48 ساعت خواباند.به این تر تیب 5 درجه کفیر بدست می اید. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بیشتر شود مقداری قارچ در شیر شناور میشود که قابل مصرف نیست.
    قارچ کفیر را باید همیشه در شیر نگه داشت و گر نه میمیرد.هفته ای یکبار باید قارچ و ظرف ان را با اب ولرم بشوییم و باز شیر تازه روی قارچ بریزیم.کفیر اماده را باید صاف کنیم و در یخچال نگه دریم.برای صاف کردن کفیر یا بریدن قارچ ان نباید وسایل فلزی به کار بریم
    *شمیم*, sOhEiLa71, MaryamYas و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,071
    میزان امتیاز
    1562
    پسند شده
    22891
    پسند کرده
    19763
    دوغ نعنایی
    نام: IMG_9858.jpg نمایش: 4540 اندازه: 63.3 کیلو بایت

    2پ ماست ترش رو با همزن دستی کمی زده بعد نعنا تازه ریز شده کمی نمک اضافه همراه با 2پ آب سرد
    نوش جان
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۳/۰۶/۱۵ در ساعت ۱۲:۱۸ بعد از ظهر
    گیلاس من, باران67, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    831
    میزان امتیاز
    264
    پسند شده
    7042
    پسند کرده
    4841

    ویترین مدال ها

    من از اول تاپیکو نخوندم امیدوارم روشم تکراری نباشه .
    من برای درست کردن دوغ گازدار یه روشی دارم که چند سال پیش از یکی از دوستام یاد گرفتم .
    تو یه بطری تا نصف شیری که جوشیده و تا حدی ولرم شده میریزیم و بطری رو با دو سه قاشق ماست هم زده + آب ولرم + نصف استکان کوچیک عرق نعنای تازه + نمک + یک حبه ( هم دما باشیر) پر می کنیم. ( یه کم سر بطری را خالی بگذارید.) بطری رو می
    ذاریم یه جای تاریک به مدت دو روز بی حرکت بمونه . در این فاصله شیر تبدیل به ماست میشه و چون آب داره دوغ میشه و قند هم باعث فعل و انفعالاتی شده و یه دوغ گازدار عالی تحویل میگیرید
    .
    .
    .
    وای بر من بی توجه
    من تازه رفتم اولین پستو خوندم دقیقا همین رو من بود... ولی یه تفاوت داره به همین خاطر پستمو پاک نکردم و تاکید میکنم که وجود اون یه حبه قند باعث جمع شدن گاز بیشتری در دوغ میشه پس ازش سرسری نگذرید
    .
     
    کوئین, باران67, nosa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تانسو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    544
    پسند کرده
    479

    دوغ محلی



    نام: 06112014368.jpg نمایش: 5656 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    پرنسس.م, live, فرگل 2 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,271
    نوشته های وبلاگ
    115
    میزان امتیاز
    769
    پسند شده
    38633
    پسند کرده
    58766
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra_sh نمایش پست ها
    سلام خانما من امروز کفیر گرفتم از مادشوهرم
    دوغی که درست کرده بود مزه ماست شیرین میداد وذره ای گاز نداشت کسی بلده چه کار کنم تو نت گشتم نوشتن بیشتر بمونه بهتره

    خوب دوغ کفیر تازه و سالم شیرینه و گاز هم نداره تو مغازه ها دوغ ها را در پلاستیک و جلوی افتاب می گذارند هم ترش می شه هم گاز دار اصولا یکی از دلایل اینکه کفیر برای گوارش خوبه اینه که گاز نداره اگر گاز دار می خواهید که دیگه به درد گوارش نمی خوره می شه دشمن جون گوارش


    نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز18 نمایش پست ها
    سلام عزیزم من خیلی وقته استفاده میکنم 6ماهی هست خیلی خوبه هرروز دوغ داریم بریزتوظرف پلاستیکی وروش به اندازه کفیرشیربریز2روزبمونه روز3شیرروعوض کن چندوقت که درست کنی دستت میاداندازه اش اولش مال منم شیرین بودالان خیلی خوشمزه وترشه تودوغ ات عرق نعنابزیزخیلی طعم باحالی میده
    pooneh 007, sara chef, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #46
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94988
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها




    من همیشه دوغم رو با این ترکیب درست میکنم و همه ازش راضی هستن.
    ترکیبی از انواع سبزیجات خشک معطر

    برای یه پارچ تقریبا بزرگ:
    آویشن 1 ق چ
    کرفس کوهی 2 ق چ
    نعنا 1 ق چ
    پونه 1 ق چ
    فلفل سیاه:کمی
    گل محمدی: 2 ق چ سر پر
    نمک:2 ق چ سر پر
    عرق نعنا:2 ق غ


    دوغ سبزی معطر برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    بسیاری از سبزی های خشک معطر را میتوان به صورت کف مال یا ساییده به دوغ ساده اضافه کرد.این دوغ را باید دست کم 1 ساعت خواباند تا عطر سبزی در دوغ حل شود و دوغ سبزی معطر به دست اید.معروفترین این دوغ ها به قرار زیر است:
    دوغ پونه
    دوغ کاکوتی
    دوغ کرفس کوهی
    دوغ مشکک
    دوغ نعنا
    دوغ اویشن

    ترنم63, mitra40, سوگند من و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    336
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    1738
    پسند کرده
    2520
    دوع گازدار

    من برای هر بطری، 3 قاشق ماست، 1قاشق چایخوری مایه خمیر، 1قاشق غذاخوری نمک، نعناع و اویشن در کاسه بزرگی ریخته و با چنگال، حسابی میزنم تا روی ان کمی حباب بزند.
    حالا اب لازم میریزم و در بطری میریزم.
    نکته که باعث خوشمزه و گوارا شدن دوغ میشود دادن زمان لازم. یک ماه این بطری میگذارم در جایی که نور معمولی دارد اما افتاب نمیخورد.
    دقیقا طعمش مثل بهترین دوغ هایی که میخرید میشود. از عکس معلومه پروژه دراز مدتم

    نام: DSC_0014.jpg نمایش: 2013 اندازه: 55.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط nazi15 : ۱۳۹۵/۰۳/۱۱ در ساعت ۰۷:۱۵ بعد از ظهر
    مامان سیدکوچولو, shiriin, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    336
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    1738
    پسند کرده
    2520
    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    عزیزم مایع خمیر از همونایی كه تو نون پزی استفاده میشه
    بله. مایه خمیر همانی که در نان استفاده میشود اینجا، دوغ گازدار میکند
    باران67, hengamehh, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما