نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree210Likes

موضوع: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 49
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    و من از روزی که با کاکوتی عزیز آشنا شدم.همیشه توی دوغ کاکوتی می ریزم
    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    ارام جونم بووووووووووووس یه بار دیگه امتحان می کنم و نتیجه رو بهت می گم.
    نجما جونی کاکوتی دیگه چیه؟طعمش و بوش چه جوریه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    میسا جون از مادرشوهرت بپرس:دی
    من از طریق مادرشوهر باهاش آشنا شدم.یه سبزی معطر که من طعمش رو بیشتر از نعنا و پونه برای دوغ دوست داشتم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    کاکوتی مخصوص دوغه میسا جون . از عطاری ها میتونی بخری:) ایشالا موفق میشی و این موفقیت رو با هم جشن میگیریم:))
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    محل سکونت
    uae
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    منم درست کردم و و بهش عرق نعنا زدم خیلی عالی شد البته فقط شکلش مثل دوغ بیرون صاف نبود مثل دوغ خونگی بود. ولی مزش عالی بود دستتون دردنکنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    یکی میپرسد اندوه تو از چیست؟ سبب سازه سکوته مبهمت کیست برایش صادقانه مینویسم برای آنکه باید باشد و نیست

  4. #19
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    769
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    دوغ را در يخچال بگذاريد

    دوغ به عنوان يكي از فرآورده *هاي جانبي ماست، يك نوشيدني ارزشمند است. لابد مي *دانيد كه براي تهيه ي ماست، شير بايد حتما جوشانده شود.

    pH ماست اسيدي است و اسيد لاكتيك بالايي دارد و به همين دليل، اجازه ي رشد به خيلي از ميكروب* ها را نمي *دهد.

    مساله* اي كه با دوغ داريم اين است كه دوغ* هاي سنتي از نظر آب و مواد معطر مثل سبزيجات و عرقياتي كه به آن اضافه مي *شود از نظر بهداشتي مشكوك* هستند و موارد متعددي از آلودگي* هاي ميكروبي در اين نوع از نوشيدني* ها در آزمايشگاه* ها به اثبات رسيده است.

    در مورد دوغ* هاي صنعتي نيز اگر وقتي دوغ توليد مي *شود، زنجيره ي حمل و نقل اش، در شرايط سرمايي مناسبي باشد، يعني از كاميون *هاي يخچال* دار با دماي معمولا بين 4 تا 8 درجه سانتي *گراد بالاي صفر استفاده شود، اغلب مشكل خاصي ايجاد نمي *شود؛ البته به شرطي كه در مغازه هم در يخچال نگهداري شود.

    متاسفانه برخي مغازه* داران، دوغ را در بيرون از يخچال مي *گذارند. اين مساله به ويژه در فصل گرما باعث مي *شود كه هم گاز زيادي در دوغ توليد شود و هم مزه* اش بيش از حد ترش *شود و حتي به تلخي بزند.

    يعني آنزيم* هاي تجزيه *كننده پروتئين فعال شده و در نهايت مزه نامناسبي ايجاد كنند و تاريخ انقضا سريع* تر از آن چه روي بطري نوشته شده است، فرا برسد؛ زيرا تاريخ انقضاي درج شده را به شرط نگهداري دوغ در يخچال تخمين زده* اند.

    برخي خانم* هاي خانه *دار، ماست را خارج از يخچال نگهداري مي *كنند تا ترش شود و بعدش، از آن دوغ مي *گيرند يا به شير نجوشيده ماست مي *زنند تا تبديل به دوغ شود.

    با اين كه ترش شدن ماست به معني فساد آن نيست؛ زيرا ميزان ترشي آن بستگي به ميزان اسيد لاكتيك دارد كه خود از بين برنده ميكروب* ها است و حتي ماست خوب ماستي است كه كمي ترش باشد زيرا جذب كلسيم اش بيشتر است. اما توصيه مي *شود خانم* ها ماست را در پايين يخچال قرار دهند تا به تدريج ترش شود.

    به علاوه، اضافه كردن ماست به شير نجوشيده هم براي تهيه دوغ اصلا توصيه نمي *شود.

    دكتر آراسب دباغ* مقدم - متخصص صنايع غذايي
    maman mersana و باران67 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    من هم توی دوغ کمی عرق کاکوتی می ریزم همراه با عرق نعنا طعم خوبی به دوغ می ده اما همیشه عرق کاکوتی رو خیلی کمتر از نعنا می ریزم این دوغهای بیرون طعم خوبش بخاطر عرقیاتیه که توش می ریزن کی می دونه بجز کاکوتی ونعنا چه عرقی برای دوغ مناسبه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه



    قبلا دستورشو گذاشتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #22

    Re: نوشیدنی های سرد









    کفير قفقاز: کفير نوشابه اي است که از شير به دست مي آيد و در واقع نوعي دوغ است. مردم ترکستان و قفقاز از زمان هاي قديم اين نوشابه را با شير اسب درست مي کرده اند و براي آن خواص درماني فراوني قايل هستند. اين مردم عقيده دارند که طول عمر آن ها يکي از نتايج نوشيدن کفير است . گويا "کفير" تلفظ ترکي کلمه کيفور است؛ یعنی مردم قفقازعقیده داشته اند، سا هنوز هم دارند که با نوشيدن کفير کيفور مي شوند.
    شرط اول درست کردن کفير داشتن قارچ سفید رنگی است که فقط در شیر زنده می ماند و عامل تغییر دهنده شیر است. به دست آوردن قارچ کفير آن قدر که به نظر مي آيد دشوار نيست؛ اين قارچ در شير به سرعت رشد مي کند و پس از سه چهار هفته حجم آن دوبرابر مي شود؛ کساني که از اين قارچ دارند مي توانند هر ماه قدري از آن را به جاي آن که دور بيندازند ميان دوستان خود تقسيم کنند. بنابراين راه به دست آوردن قارچ کفير پيدا کردن يکي از اين کسان است، و اني کسان در جامع ما پيدا مي شوند.
    براي درست کردن 1 ليتر کفير ، 3 تا 4 گردو قارچ کفير زنده را در ظرف بلوري يا چيني شسته و خشک کرده اي مي گذاريم و 1 ليتر شير خامه گرفته سرد روي آن مي ريزيم. سپس در ظرف را محکم مي بنديم و آن را در جاي تاريکي که گرماي آن حدود 20 درجه سانتي گرارد باشيد مي خوابانيم. قارچ کفير در حرارت زير 20 درجه و در نور زياد از فعاليت مي افتد.
    کفير را مي توان به مدت 12، 18، 24، 36 و 48 ساعت خواباند؛ به اين ترتيب 5 درجه کفير به دست مي آيد، که اهل فن خواص متفاوتي براي آن ها ذکر مي کنند. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بيشتر شود مقداري قارچ در شير شناور مي شود که قابل مصرف نيست.
    قارچ کفير را بايد هميشه در شير نگه داشت، و گرنه مي ميرد. هفته اي يک بار بايد قارچ و ظرف آن را با آب ولرم بشوييم و باز شير تازه روي قارچ بريزيم. کفير آماده را بايد صاف کنيم و در يخچال نگه داريم . براي صاف کردن کفير يا بريدن قارچ آن نبايد وسايل فلزي به کار بريم.( کتاب مستطاب آشپزی، نجف دریابندری، جلد اول، ص 455 )
    [JUSTIFY]
    مطالب زیر در نتیجه جستجو در سایت هنر آشپزی بود که جهت کامل شدن اطلاعات در خصوص این نوشیدنی با ارزش مطالب را عینا کپی کرده و از نگارجون برای ارائه این اطلاعات جالب و کامل سپاسگزارم.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    خواص کفير kefir ( اکسير جواني - معالج بسياري از امراض گوارشي - گردش خون - لاروبي کننده ي بدن )
    ماهيت کفير : تکه هاي قارچ شبيه به گل کلم به رنگ سفيد ، که شير را تخمير و به ماست تبديل مي کند و خواص طبي بسياري دارد .
    شرح کفير : اين نوشيدني در مناطق قفقاز استفاده مي شده و پس از آن در بسياري از کشورهاي اروپا و بعضي از ايالتهاي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت . در روسيه علاوه بر ماست ، کفير به صورت پنير هم تهيه شده و به صورت غذا از آنها استفاده مي شود .
    سکنه ي قفقاز با اثرات دارويي اين ماده سالهاست که آشنا هستند . آنان از سنين جواني از کفير به جاي آب خوردن و غذا استفاده مي کنند و عمر آنان معمولاً به 110 تا 150 سال مي رسد . در اين اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتيهاي گوارشي در آنها ديده نشده است .
    موارد مصرف : ناراحتيهاي گوارشي به ويژه زخم معده و اثني عشر ، تورم معده و روده « گاستريت و انتريت » و اسهال و ناراحتيهاي کبدي و يرقان ( کفير باعث نابود شدن زايده هاي اضافه در روده ها مي شود ) ناراحتيهاي پوستي به ويژه اگزماها ، بيماريهاي قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ، نارسايي عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ي کلسترول خون ، لاروبي کننده ي جدار عروق ، اتروم جدار ) ناراحتيهاي عصبي ، افسردگي ، فشارهاي عصبي ، اضطراب ، بيخوابي ( شبها مصرف شود ). کفير سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند . مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهاي دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودي کامل ميدهد . از عود تبخال جلوگيري مي کند . باعث تقويت و قابليت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهاي ستون فقرات و ديسک بين مهره ها مي شود . موجب لطافت و نرمي پوست بدن مي شود ( از طريق استعمال آن روي پوست )
    طرز تهيه : قارچ کفير را در ظرف شيشه اي يا پلاستيکي ( فلز نباشد ) که دهانه ي آن باز بوده و درب محکم داشته باشد ، قرار داده و بر روي آن شير جوشانده ي سرد بريزيد . شير هر چه تازه تر باشد مناسب تر است . مقدار قارچ به بزرگي يک گردو براي 5/1 ليتر شير کافي است . سپس درب شيشه را محکم ببنديد به طوري که هوا در آن نفوذ نکند .
    ظرف را در جاي کاملاً تاريکي مثل کمد ، جاييکه دما بين 18 تا 20 درجه ي سانتيگراد باشد قرار دهيد و به مدت 12 الي 18 ساعت ، 20 الي 24 ساعت و حد اکثر 40 ساعت صبر کنيد تا تخمير صورت گيرد. هرچه تخمير ادامه يابد شير سفت تر مي شود که آن هم اثرات ديگري در بر دارد . قبل از استفاده ، ظرف را کاملاً تکان دهيد و سپس آن را توسط صافي غير فلزي صاف نماييد .( به عنوان نمونه مي توانيد از آبکش پلاستيکي استفاده نماييد ) بعد قارچ ها را مجدد در شيشه ريخته و شير اضافه نماييد. ماست به دست آمده را مي توانيد مصرف کنيد و يا براي مصرف بعدي در يخچال قرار دهيد .
    هرگز قارچ محتوي شير را در يخچال نگذاريد ، چون قارچ تکثير نخواهد شد و تخمير آن هم کند انجام مي شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابي مي شود . در صورت عدم دسترسي به شير مي توانيد حد اکثر 48 ساعت آن را در آب نگهداري کنيد .
    بايستي هفته اي يکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهيد . به اين ترتيب خود قارچ در طول سه الي چهار هفته زياد مي شود و تقريباً 2 برابر مي گردد.
    اين ماده ي ارزشمند تنها يک دارو نمي باشد ، بلکه به عنوان سس سالاد يا نوعي ماست مي توان از آن استفاده نمود .
    موارد و ميزان مصرف : در ناراحتيهاي گوارشي ، کبدي ، زخم معده و فشار خون بالا مقدار 1 الي 5/1 ليتر در روز تا حصول نتيجه و پس از آن روزانه نيم ليتر ، در طول 12 ماه زخم معده التيام مي يابد و از عود آن جلوگيري مي شود .
    در ناراحتيهاي قلبي – عروقي روزانه يک ليتر تا حصول نتيجه ، و پس از آن نيم ليتر
    در بيماريهاي جلدي و اگزما روزانه 1 ليتر ، در ضمن مي توان از ماده ي مزبور روي پوست محل ضايعه در شب ماليد و صبح شستشو نمود .
    در گرفتاريهاي عصبي ، هر روز همراه غذا 1 ليتر و جهت رفع بيخوابي شب هنگام به مقدار نيم ليتر يا کمتر
    ماست کفير اشتها آور است ، چه در بي اشتهايي هاي عصبي و چه در بي اشتهايي هايي که علت گوارشي داشته باشد ولي در عين حال وزن بدن را متعادل نگه مي دارد . ثابت شده است که پايين آورنده ي قند خون نيز مي باشد ولي در بيماران ديابتي هنوز در دست مطالعه مي باشد . [/JUSTIFY]
    yasmina90, باران67 و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  8. #23
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    سامره جون بازم منم يه سوال اين ماست كه نوشتي 7 پيمانه منظورت چه جور پيمانه اي هست ؟ اگر بخوايم با اين ليوانهاي دسته دار معمولي اندازه بگيريم ميشه چند ليوان عزيزم ؟ ببخشيدا
    قربونت شرمنده دیر می جوابم همونطوری که ارام جون گفت هر پیمانه = 1 لیوان دسته دار معمولیه = 250 میلی لیتر حالا هر جور که راحتی اندازه بزن، یعنی همون 7 تا لیوان گلم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه دوغ خانگی بسیار خوشمزه

    من اين دوغ و دوبار درست كردم 1/5 روز گذاشتمش توي بالگن جلوي آفتاب يه بار توش چاشني ماست و خيار ريختم كه خوشم نيومد فكر كردم از ادويشه دفعه دوم فقط نعنا خشك ريختم كه بازم بد شد يعني مزه نعنا دم كرده ميداد داداشم كلي مسخرم كرد فكر كنم بهتره نعنا رو بعد از اينكه دوغ درست شد و خواستيم بذاريم توي يخچال اون موقع اضافه كنيم كه ديگه اين طعم نعناي جوشيده رو نده
    اين بار بدون نعنا امتحان ميكنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما