نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree202Likes

موضوع: طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 27
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    باران عزیزم. ممنونم بخاطر راهنمائیهای خوبتون. راستش ماستم اصلا نمیبرید و هرچقدر که حرارت میدادم به اون مرحله ای که شما با قاشق توی تصویر نشون داده بودین نمیرسید و کمی هم چشیدم دیدم هنوز خوب ترش نشده برای همینم سرکه زدم تا زودتر به اون مرحله برسونمش. چون شنیده بودم اینطوری هم میشه پنیر درست کرد هم ماست. آخه تنبلیم گل کرده بود و میخواستم زودتر به نتیجه برسم. بله خانومی شما درست میفرمائید. آخر کار باید از مخلوط کن استفاده میکردم. بازم ممنونم بابت دستور خوبتون. بیشتر افراد خانواده ما فشار خون بالا دارن و کشکهای ساخت بیرون خیلی نمکین. با این روش با کمترین نمک کشک داشتم. خیلی خوب بود. ممنونم از همه.
    malihejoon773, باران67 و nazbanoo این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,147
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    5300
    پسند کرده
    15452
    نقل قول نوشته اصلی توسط roshani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما میدونین کشک خشک را چه جوری میشه استفاده کرد؟و راه نگهداری؟
    سلام
    عزیزم کشک خشک را باید خیس کنی و با کشک ساب کشک را بسابی یا اگه کشک ساب در دسترس نیس میتونی با چیز دیگه اون را له کنی . وتو شیشه داخل یخچال نگهدارید
    موفق باشی
    mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36138
    پسند کرده
    55034
    نقل قول نوشته اصلی توسط nora1 نمایش پست ها
    سلام
    عزیزم کشک خشک را باید خیس کنی و با کشک ساب کشک را بسابی یا اگه کشک ساب در دسترس نیس میتونی با چیز دیگه اون را له کنی . وتو شیشه داخل یخچال نگهدارید
    موفق باشی
    من قبلا که کشک خشک داشتم و سفت بود از شیراز برام می اوردند خیسش می کردم چند ساعت گاهی هم یک روز بعد می ریختم تو خرد کن قشنگ خرد می شد اگر شور بود ابش را دور می ریختم

    الانم کشک خشک استفاده می کنم اما از نوع بیرجندی که نرمه تو اب حل میشه یکی دو ساعت تو اب می ریزم حل می شه
    باران67, mitra40 و مینا.ک این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    245
    پسند کرده
    695
    سلام
    اینم از کشکهای خلالی که امروز درست کردم
    نام: 21.jpg نمایش: 1395 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    نام: 22.jpg نمایش: 1458 اندازه: 92.4 کیلو بایت
    این چند تا رو هم نمونه درست کردم
    نام: 23.jpg نمایش: 1382 اندازه: 75.5 کیلو بایت
    فکر نکنم به خشک شدنی برسهوسوسه میکنن آدمو
    جای همه مامی سایتیهای عزیز خالی
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    hengamehh, m1361, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    904
    سلام
    طرز تهیه قره قروت
    دیروز مادرم ماست چکیده درس کرده بود ابش رو گذاش با حرارت کم جوشید و نتیجه شد این .ببخشید دیگه خورده شده بود اخرش یادم افتاد عکس بگیرم .

    نام: 20151117_123357.jpg نمایش: 1400 اندازه: 76.6 کیلو بایت
    مامان حدیث جون, باران67, ELAHE_ABAN و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    من آب زیر ماست را گذاشتم بجوشه و قره قوروت درست کنم

    با اینکه الان شعله اش خیلی کم هست اما از قابلمه می پاشه بیرون

    خیلی خطرناکه و من نمی تون برم تو اشپزخونه گاز و اطراف را هم کثیف کرده یهو یه صدای تق میکنه و میپاشه بیرون
    یه قاشق چوبی گذاشتم توش

    چی کار کنم ؟
    گلم من همیشه درست میکنم این اتفاق نمیافته
    اب رو با صافی صاف کردی؟
    میخوایی خاموشش کن اخه سرد شه خیلی سفت میشه
    نازنین2010 این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    باران جان از توجه شما ممنون
    بله این آب را از زیر کیسه گرفتم و کاملا صاف شده است

    زیرش را خاموش کردم و الان کاملا سرد شده ولی خب رقیق است و سفت نیست

    حتی قاشق چوبی اش را هم برداشتم ولی باز هم میزد بیرون
    والا نمیدونم عزیزم،حتما زیرش خیلی زیاد بوده یا قابلمه ت کوچولو بوده
    من اب ماست گیرم بیاد فورا درست میکنم و*هیچ وقت برام اینجور نمیشه
    نازنین2010 این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    351
    بچه ها من کشک درست کردم
    الان یه هفته است گذاشتم تو آفتاب اما رنگشون قهوه ای هست
    نمی دونم چرا رنگ کشک هام سفید نمیشه؟

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما