نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree202Likes

موضوع: طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 27
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13253
    کشک خشک که خاله همسری از شهرستان برامون تهیه کرده بود.به مدت2-3روز خیس کردم بعد هم با کمی آب داخل غذاساز ریختم کاملا نرم شده بود
    ...
     
    *هما* و باران67 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86653
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:
    کشک:
    دوغ را کمی نمک بزنید و روی آتش بجوشانیدتا مواد جامد ان لخته شود.سپس ان را در کیسه بریزید و اویزان کنیدیا در ابکش زیر وزنه بگذارید.خمیری که در کیسه باقی میماند گلوله کنید و در جایی که هوا جریان داشته باشد روی پارچه بگذارید تا خشک شود.

    قره قروت:
    آب ماست ترش را با اندکی آرد روی آتش ملایم میجوشانیم و هم میزنیم تا غلیظ شود .هر چه این مایع بیشتر بجوشد رنگ ان تیره تر میشود.
    میزان سفتی و تیرگی دلخواه است

    من خودم با آبی که از پنیر درست کردن یا کشک درست کردنم میمونه قره قروت درست میکنم
    حتی میتونید ارد بهش نزنید ولی خیلی خیلی ترشه و نمیشه مستقیما بخوریمش
    انشاا.. به زودی درست میکنم و عکس میذارم
    تا حالا از کشک و ماست و پنیر و.. عکس نگرفته بودم که بخام بذارم.
    کیجا, fara 92, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86653
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    خب اینم از کشک و قره قروتی که دیروز درست کردم
    ماست و اب و نمک رو قاطی کردم و رو حرارت گذاشتم تا وقتی قاشق استیل مثل شکل بشه دیگه باید بریزید تو کیسه اگه میخوایید گلوله ای خشکش کنید
    ولی من بیشتر حرارتش دادم و نهایتا به حد مطلوبم که رسید ریختم تو این قالبم و گذاشتم فریزر
    وقتی ببنده هم پاکت پاکت میکنم و میذارم فریزر
    خیلی از موادم رو اینجور بسته بندی میکنم

    قره قروت هم از آب ماست کیسه انداخته درست کردم
    نام: 037.jpg نمایش: 7650 اندازه: 71.7 کیلو بایتنام: 040.jpg نمایش: 6803 اندازه: 79.7 کیلو بایتنام: 046.jpg نمایش: 6689 اندازه: 103.6 کیلو بایتنام: 055.jpg نمایش: 6749 اندازه: 71.7 کیلو بایت


    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    باران جان لطفا بگو مقدار ماستی که برای کشک استفاده کردی چقدربوده و دقیقا چقدر کشک بهت داده ؟
    گلم حدودا 1 کیلو ماست بود
    (کمتر از 1 کیلو) که شد همین قالبا
    6 تا
    اندازه کیک مافین
    البته من خیلی غلیظش کردم
    شیرین بیان, کیجا, fara 92 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,147
    میزان امتیاز
    186
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    15455
    منم تجربیات در مورد کره و کشک بگم
    اینجا شیر تازه دوشیده شده گاو را ماست میکنن و یه چند روزی میمونه تا ترش بشه بعد با مشک های برقی اون را میزنن
    البته تو تابستان با اب یخ ، زمستون هم اب ولرم ، وقتی کره اومد روی دوغ اون را میگیریم و گلوله میکنیم تا دوغش خارج بشه
    بعد کره را هم برای خوردن استفاده میکنن هم اون را اب میکنن که به روغن حیوانی تبدیل میشه
    و اما دوغی که کره اون گرفته شده را داخل کیسه ریخته تا ابش بره و دوباره تبدیل به ماست بشه که ماستش را میجوشونن و خشک میکنن که میشه کشک
    سوالی هست در خدمتم .برای روغن حیوانی هم قلقهای خاصی داره
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67, samin93 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    مادر شوهر منم کشک درست می کنه ولی برعکس دوغی که از ماست محلی درست می کنه رو می زاره می جوشه تا ببره
    بعد دوغ (ماست بریده)رو می ریزه داخل کیسه پارچه ای تا آبش بره .برای استفاده هم بسته به نیاز مقداری از کشک رو میندازه تو مخلوط کن و بهش آب اضافه می کنه و مخلوط کن رو روشن می کنه تا زمانی که کشک تو آب حل بشه .خیلی خوشمزه می شه.این مدل کشک رو باید زود مصرف کرد. فوقش چند روز تو یخچال می مونه .اگه زیاد بمونه خراب میشه
    -----------------
     
    Andrew, باران67, nazbanoo و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86653
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    بازم کشک با این دستور:
    طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل

    نام: 045.jpg نمایش: 7923 اندازه: 74.4 کیلو بایت
    nora1, Andrew, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    تاپیک قره قروت هم همینجاست؟
    دیروز اومدم ماست درست کنم مثل همیشه درستش کردم و گذاشتم تا بگیره و بعد بذارم تو یخچال اما نمیدونم چی شده بود که این ماست نگرفت که نگرفت . گفتن بذارم رو گاز یه کم بجوشه بریزم تو صافی اقلا لور بشه اونم نشد .... از بس تو این شیرای کارخونه ای مواد میریزن معلوم هم نیست چی میریزن که هیچ دردشون نمیشه و نمیبرن
    شیره حقش بود بریزمش دور ولی خوب دیگه بازم دلم نیومد گفتم یه استکان کوچیک سرکه بریزم بلکم ببره خلاصه ایشون آخ نگفتن منم گذاشمش رو حرارت کم بجوشه نیم ساعت که جوشید غلیظ شد ( چهار کیلو شیر بود ...) خلاصه شد یه قره قروت تررررررررررررش و خوشمزه... البته اصلا قره قروت دوست ندارم و چون دخترمم خیلی لاغره نمیذارم چیزای ترش بخوره ولی چون این قره قروت با اب ماست درست نشده و مثلا شیر کامل بوده و فقط اب ماست نیست گفتم ایشاللا اون مضرات قره قروتو نداره و گذاشتمش تو فریزر شاید یه جایی به درد بخوره


    نام: Photo0068.jpg نمایش: 6256 اندازه: 35.9 کیلو بایت
    .
     
    باران67, romina joon, nora1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  8. #16
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86653
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    سلام خانوما. خیلی ممنونم از دستور تهیه. من یه مشکلی دارم. میشه منو راهنمائی کنین.
    من برای درست کردن کشک اول ماست ترش رو با کمی آب خوب قاطی کردم تا یکدست بشه بعد کمی سرکه زدم و رو حرارت گذاشتم تا به مرحله ای برسه که میگن ماست تبدیل به کشک شده. برای اینکه غلیظ بشه مدت بیشتری حرارت دادم. همینطور هم که تو نکته ها گفته شده بود سعی کردم بدون اینکه بجوشه حرارت ببینه. آخر کار خوب بود. مزه اش هم خوب بود، فقط کشکم دون دون بود. هرچقدر هم هم میزدم این دونها از بین نمیرفتن. حتی تو آش هم منظره خوبی نداشت. میشه منو راهنمائی کنین تا بتونم اشکال کارمو پیدا کنم. ازتون ممنونم.
    خسته نباشی عزیزم
    گلم سرکه برا چی زدی؟؟
    من که نمیزنم نمیدونم چرا زدی
    ولی در کل کشک با این شیوه همونطور که صفحات قبل طیق کتاب مستطاب نوشتم باید اویز بشه بعد گلوله کنین و خشک کنید.میشه موقع استفاده اب بزنید تا نرم شه و اسیابش کنین.(تو مولینکس مثلا)
    ولی من یه کم ابدار تر برمیدارم و نمیذارم سفت شه و قالبی فریز میکنم و دیگه خشک نمیکنم.موقع مصرف هم تو ماکروفر سه سوته میذارم
    ولی در کل کشکای خونه چون اخرش ما دستگاه با قدرت بالا نداریم روون اساب نمیشه و دون دون داره
    malihejoon773, کوئین, nazbanoo و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما