نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree335Likes

موضوع: طرز تهیه پنیر خانگی

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 51
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    335
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    1184
    پسند کرده
    2070
    نام: DSC_0330.jpg نمایش: 913 اندازه: 40.7 کیلو بایت


    سلام سلام
    دیشب پنیر درست کردم .خیلی لذت بخش و اسون بود .مرسی از همه .چهار لیتر شیر در حال جوش کمی زیره سبز یک استکان سرکه قرمزو دو ق چ نمک.بعدش که شیر برید کیسه نخی که مال برنج ایرانی هست رو تو سبد و سبد رو روی یه قابلمه گذاشتم و پنیر رو تو کیسه ریختم ویه چیز سنگین روش گذاشتم دو ساعته آماده شد . راستی نمکش کم بود .منم توی خود آب پنیر که تو قابلمه جمع شده بود دو ق چ نمک ریختم و پنیر رو بریدم گذاشتم توش .تا صبح دیگه نمکش اندازه شده بود.
    ویرایش توسط فرشته .ب : ۱۳۹۴/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, hengamehh, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    831
    میزان امتیاز
    264
    پسند شده
    7042
    پسند کرده
    4841

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam013 نمایش پست ها
    سلام دوستان من برای اولین بار بادستور صفحه اول که با یک چهارم قرص پنیر دریت کرده بودن، درست کردم وعالی شد ولی امشب متاسفانه بعداز یک ساعت هنور شیر نبسته بود بارم گذاشتم ولی فایده نداشت میشه راهنمایی کنید علتش چی بوده؟؟؟ واینکه میشه ار این شیر استفاده کرد؟؟؟
    پنیری که با قرص درست میشه نباید بجوشه شاید شیرتون جوشیده بوده...
    .
     
    باران67, Mrs Razieh و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.




  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    831
    میزان امتیاز
    264
    پسند شده
    7042
    پسند کرده
    4841

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط زبرجد نمایش پست ها
    سلام به خانمهای کدبانو
    من برای درست کردن پنیر شیر رو روی گاز میذارم تا بجوشه همینکه داشت میومد بالا سرکه اضافه و هم میزنم ، بعضی وقتها درجا لخته میشه و آب سبز رنگ ایجاد میشه و گاهی هرچی میذارم رو گاز و سرکه اضافه میکنم تغییری در ظاهر شیر ایجا نمیشه ! ( مامانم میگه چه شیر قوییه! این همه بلا سرش آوردی تکون نخورد*!) من هم میریزمش دور! به نظرتون دلیلش چیه؟
    من طبق دستور دکتر سنتی آب این پنیر رو صبح ناشتا میخورم و به همین دلیل رفتم دنبال درست کردن پنیر!
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    اره شیرای ما هم گاهی قوی هستن در اینجور موارد من سرکه رو تو یه لیوان اب میریزم و بعد به شیر اضافه میکنم و شیرو هم میزنم به هم جاش میرسه و بالاخره مقاومت شیر در هم میشکنه
    .
     
    باران67, Mrs Razieh, زبرجد و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    0
    پنیر نعناعی

    نام: 8358578mintcheese.jpg نمایش: 795 اندازه: 41.1 کیلو بایت

    پنیر خونگی با طعم نعناع

    مواد لازم:
    نعناع 1 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
    شیر تازه گاو یا گوسفند 5 کیلو
    سرکه نصف لیوان

    طرز تهیه:

    این مقدار مواد برای تهیه 1 کیلو پنیر است.

    سرکه زرد یا سفید هر کدام را خواستیم میتوانیم استفاده کنیم. به جای سرکه میتوان از آب لیمو یا آب نارنج استفاده کرد هر کدام را استفاده کنیم پنیر همان طعم را خواهد داشت.

    شیر را روی حرارت میگذاریم وقتی نیم جوش شد یعنی تقریباً به دمای 75 – 80 رسید سرکه را اضافه میکنیم.

    شیر در دمای 90 درجه کامل میجوشد.

    وقتی شیر دلمه شد یعنی بریده شد حرارت را خاموش میکنیم. نعناع و سیاه دانه را اضافه میکنیم.

    سیاه دانه پنیر را خیلی معطر و خوشمزه میکند.

    مواد را هم میزنیم وقتی کمی حرارت شیر گرفته شد داخل ظرفی یک سبد آبکشی میگذاریم و روی سبد پارچه صافی می اندازیم شیر را از پارچه رد میکنیم یعنی شیر باید طی دو مرحله صاف شود بعد وقتی آب پنیر کاملاً رفت روی آن به میزان دلخواه نمک میپاشیم.

    کسانی که رژیم دارند میتوانند نمک اضافه نکنند چون نمک فقط برای طعم دادن به پنیر استفاده میشود و برای میکروب کشی نیست چون شیر کامل جوشیده و اگر میکروبی داشته کلاً از بین رفته است.

    پنیر را در داخل همان پارچه صافی داخل ظرف میگذاریم پارچه را روی پنیر تا میکنیم میگذاریم نیم ساعت در دمای محیط بماند آبش کامل گرفته شود بعد برش میزنیم و به مدت 20 – 15 دقیقه در یخچال میگذاریم سپس پنیر آماده خوردن است.

    میتوان پنیر را تحت فشار هم قرار داد.

    ویژگی منحصر به فرد این پنیر این است که نیازی به اینکه زیاد بماند ندارد و خیلی سریع آماده شده و قابل خوردن است.

    میتوان از سبزی های معطر دیگر هم استفاده کرد مثل ریحان و ترخون.

    نمک را همانطوری که گفته شد روی پنیر میپاشیم و از ریختن نمک داخل شیر خودداری کنید.
    منبع پنیر نعناعی
    zakizadeh, باران67, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    546
    پسند کرده
    283
    سلام اینم پنیره من
    [attach=config]221490[/a
    شیرو گذاشتم جوش اومد ..مقدارشو نمیدونم ولی شوهرم اندازه4تومن ازماستبندی خریده بود،،،بعدش دو ملاقه کوچیک سرکه سفیدریختم توش زود لخته شد ریختمش تو صافی تا صبح گذاشتم تو یخچال یه شیشه ترشی سنگین داشتم اونو گذاشتم رو پنیر که خوب ابش بره..صبحش برش زدم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط مامان حلما جون : ۱۳۹۵/۰۳/۰۴ در ساعت ۰۱:۴۱ قبل از ظهر
    kurosh1, m1361, ضحی 69 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    2850
    پسند کرده
    7359
    سلام

    پنیر سنتی

    مواد لازم:

    شیر 3 کیلو گرم
    ماست 6 قاشق سوپخوری
    سرکه 6 قاشق سوپخوری
    نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری سر صاف
    سیاهدانه 1 قاشق سوپخوری سر صاف
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ماست و سرکه رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    سپس شیر را حرارت دهید.
    وقتی جوش آمد،ماست و سرکه ،نعنا و سیاهدانه را اضافه نمایید.
    یک جوش که خورد،ترکیبات شیر از آن جدا میشود.

    حالا بگذارید خوب سرد شود.
    بعد آن را داخل کیسه پارچه ای (کیسه سفید برنج) بریزید.
    و جسم سنگینی روی کیسه بگذارید در حدود یک ساعت به همین حالت بماند.
    سپس کمی نمک بپاشید.
    به مقداری از آب چکیده نیز نمک بیفزایید و بگذارید روی حرارت بجوشد.
    یک جوش که خورد ،بگذارید خنک شود.
    بعد پنیر را برش بزنید و داخل آب نمک ،در یخچال قرار دهید.

    (منبع،مجله آشپزباشی...سرکار خانم زهرا خداپرست)

    نام: ۲۰۱۶۰۵۲۰_۰۱۱۶۴&#17.jpg نمایش: 557 اندازه: 69.0 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۵۲۰_۰۱۱۷۳&#17.jpg نمایش: 550 اندازه: 68.8 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۵۲۰_۰۱۱۷۴&#17.jpg نمایش: 557 اندازه: 74.0 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, zakizadeh, sita-golam و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    140
    پسند شده
    1134
    پسند کرده
    1324
    به نام خدا

    با سلام این هم از پنیر خانگی من البته 1پاکت شیر مقدار خیلی کمی پنیر نصیب ما کرد اما

    برای من درست کردنش و بعد هم تعریف همسرم واقعا ارزشش رو داشت...
    نام: DSC_0231.jpg نمایش: 587 اندازه: 92.7 کیلو بایت
    مامان غزل, ستین, hengamehh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    1050
    پسند شده
    9493
    پسند کرده
    9256
    پنیر خانگی با سرکه سفید

    نام: IMG_20160828_213631.jpg نمایش: 547 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    طرز تهيه پنير با ماست:

    مواد لازم:
    شير: يك كيلو
    ماست: 4 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:ابتدا شير را بجوشانيد. سپس شعله اجاق را كم كنيد و 4 قاشق ماست به آن بيفزاييد. مدت 7 دقيقه به هم بزنيد تا شير بريده شود. بعد آن را از پارچه نازكي كه داخل آبكش قرار داده*ايد، رد كنيد و پارچه را روي پنير برگردانيد و به مدت 4 الي 5 ساعت روي آن جسمي سنگين قرار دهيد تا آب آن خارج شود. بعد پنير را قطعه قطعه كرده، در آب نمك نگهداري كنيد.

    طرز تهيه پنير با سركه:

    مواد لازم:
    شير: يك كيلو
    سركه: 3 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:*ابتدا شير را حرارت دهيد. وقتي شير به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش كنيد. سپس 3 قاشق سركه به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا شير بريده شود. سپس آن را از پارچه نازكي كه داخل آبكش قرار داده*ايد، رد كنيد. پارچه را روي پنير برگردانيد و به مدت 4 الي 5 ساعت جسمي سنگين روي آن قرار دهيد تا آب آن خارج شود. سپس پنير را قطعه قطعه كرده، داخل آب نمك نگهداري كنيد.

    طرز تهيه پنير با مايه پنير:

    مواد لازم:
    شير: يك كيلو
    مايه پنير: يك دوم قاشق چايخوري

    طرز تهيه:*شير را پس از جوشاندن از روي حرارت برداريد و بگذاريد قدري خنك شود. به حدي كه دماي آن كمي بيشتر از دماي بدن باشد. سپس مايه پنير را در آن بريزيد و بگذاريد تا شير به پنير تبديل شود (زمان لازم جهت تهيه اين پنير 15 دقيقه است)*. من پنیر رو با هرسه مورد بالا درست کردم.اماطعم پنیربا قرص رو بیشتر از همه میپسندیم.پنیر توی عکس هم با قرص هست.قرص پنیر رو میتونید از داروخانه تهیه کنید
    باران67, sita-golam, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما