نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: طرز تهیه پنیر خانگی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 50
صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    کی میدونه چرا پنیرهای کارخونه ای اصلا آب نمیاندازه و از حجم اون کم نمیشه ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000 نمایش پست ها
    براینکه اونا فرایند عملشون مصنوعیه

    طبیعه خاصیتش به همینه اونا همش مواد نگهدارنده و شیر خشک و نشاسته است
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    867
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    6973
    پسند کرده
    6015

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه پنیر

    پنیر با دستوراتی که تو این تاپیک خوندم
    سه تا شیر کیسه ای رو جوشوندم و بهش دو سوم لیوان سرکه و مقداری نمک اضافه کردم
    بعد از اینکه شیر برید تو یه کیسه ریختم و روش جسم سنگین گذاشتم.بعد داخل آبی که از پس داده بود نمک ریختم و پنیر رو انداختم داخل آب
    خوشمزه شده بود ولی خیلی کم بهم پنیر داد



    برای اولین بار گفتم بزار از شیر کیسه ای (یارانه ای سابق)استفاده کنم اگه خراب نشد از شیر محلی استفاده کنم .فکر کنم به خاطر همین خیلی کم شد
    ولی نتیجه خوب بود
    -----------------
     
    باران67 و dokhmal2 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: طرز تهیه پنیر

    من دقت کردم هر کیلو شیر محلی که من میگیرم 100 گرم پنیر میده . اینکه کمتر بده یعنی شیر رو از جایی خریدیم که بهشض آب زیاد اضافه کردن
    باران67 و سروناز این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط اندیشه
    سمیه جون شیر پر چرب استفاده کردی یاکم چرب؟ اگه شیر چرب باشه پنیر هم چرب میشه؟ تو رو خدا بهم نخندی اخه اولین باره میخوام درست کنم ممنون
    اندیشه جان منظورتون با منه ؟
    عزیزم اگه شیر چرب باشه بله پنیرت هم چرب میشه
    به نظر من با شیر چرب خیلی خوشمزه تره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    من دقت کردم هر کیلو شیر محلی که من میگیرم 100 گرم پنیر میده . اینکه کمتر بده یعنی شیر رو از جایی خریدیم که بهشض آب زیاد اضافه کردن
    مقدار پنیری که میده فقط به نوع شیر بستگی نداره . شیر نباید به دمای جوش برسه . باید فقط داغ بشه . در حقیقت به خاطر همینه که شیر پاستوریزه پنیر زیادی نمیده و اونی که از شیر پاستوریزه میگیریم پنیر نیست و شیر بریده ست یعنی پروتیئن شیر از مایعش جدا شده . و به همین دلیله که کارگاه های پنیر سازی پنیری رو که ساختن تو حلب میریزن لحیم میکنن درشو و میذارن 40 روز بمونه چون شیرش نجوشیده ست و باید بمونه که اگه مشکلی داشته از بین بره .
    خواهر من همسرش گاوداری شیری داره خونشون شیر تازه و چرب چرب میاد . به قول خودش چون گاوا مال خودشونه و مطمئن هستن که تب مال ندارن و مدام چک میشن شیرو داغ میکنه پودر مایه پنیر میزنه و چون زیاده تو کیسه بزرگی که از این کیسه برنجهای هندی دوخته میریزه و دیگه جسم سنگین روش نمیذاره . این کیسه رو میذاره تا صبح بمونه ابش از بین میره و یه پنیر خیلی خوشمزه و متخلخل بدست میاد . که اونو میذاره تو اب نمک بمونه . هر قدر نمک اب بیشتر باشه پنیر سفت تر میشه به مرور.
    گاهی هم بعد از یه مدت که پنیر تو آب نمک سفت شد پنیرهارو رنده می کنه و تو کوزه سفالی به صورت خیلی فشرده میریزه طوری که هیچ هوایی لابلای پنیرا نمونه . سر کوزه پارچه میبنده کوزه رو روی یه بشقاب وارونه میذاره دو سه ماه میمونه و آب پنیر در میاد. هی آبی رو که تو بشقاب جمع شده میریزه دور . تا اینکه دیگه هیچ ابی در نیاد بیرون.
    بعد کوزه رو میذاره تو جای خنک ( معمولا یخچال هم لازم نداره . ولی الان که خونه ها گرمه باید بره تو یخچال ) این روش تهیه یه پنیر سنتیه که بهش " کوپه پنیر " میگن ترکی . و زمستونا با طعم زیره و با گردو خیلی میچسبه .
    sama18, باران67, پرپرک و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    [quote=somayeh-b]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "اندیشه":1yd8ajap
    سمیه جون شیر پر چرب استفاده کردی یاکم چرب؟ اگه شیر چرب باشه پنیر هم چرب میشه؟ تو رو خدا بهم نخندی اخه اولین باره میخوام درست کنم ممنون
    اندیشه جان منظورتون با منه ؟
    عزیزم اگه شیر چرب باشه بله پنیرت هم چرب میشه
    به نظر من با شیر چرب خیلی خوشمزه تره[/quote:1yd8ajap]

    می بخشید منم یه چیزی بگم. وقتی شیر چرب باشه ولی جوشونده بشه اون چربی بیشترش میره تو آب و پنیر در هر حال خیلی چرب نمیشه . دمای شیر باید به دمای بدن برسه . باید از شیر محلی مطمئن استفاده کنید و حتی الامکان نجوشونید
    و دیگه فوقش شیر پاستوریزه .چون شیرهای هموژنیزه و ماندگاری بالا که اصلا مناسب پنیر نیستن
    راستی یه چیز دیگه هم بگم برای پنیر سازی اگه بتونید از کسایی که تو روستا کار پنیر سازی انجام میدن گرانول گیر بیارین خیلی بهتره و چون بهتر از قرص تاثیر میکنه. البته میزان استفادش خیلی باید کم باشه .آنزیمه دیگه . مثلا خواهرم تو بیست لیتر شیر نصف قاشق چایخوری گرانول میریزه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل
    سلام خانما میخوام الان پنیر درست کنم ولی نمیدونم با سرکه یا ابلیمو یا ماست یا.. کدوم بهتره
    لطفا منو رانمایی کنین
    عزیزم فکر نمیکنم سرکه و آبلیمو زیاد فرقی داشته باشند من همیشه با سرکه درست میکردم

    نقل قول نوشته اصلی توسط B.U.T نمایش پست ها
    عزیزم من قبلا یه جایی خوندم سرکه کلسیمش رو از بین می بره بهتره از ماست استفاده بشه..
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56313
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه پنیر

    ممنون از جوابتون دوستان ولی من دیگه درستش کردم حیف همین الان جوابتون رو خوندم درهر صورت اینم عکس پنیر من
    تقریبا یه کیلو یکمم بیشتر شیر گاومیشو جوشوندم بعد سرکه 3-4 قاشق زدم بش وهم زدم وقتی برید گازو خاموش کردم وتو کسه و...
    بعدچندساعت این شد
    فقط یه سوال =شما روشیر درحال جوشیدن نمکم میذارید یانه فقط تو ابی که پنیرو میذارید نمک میذارید ممنون
    این کل پنیری که ازون مقدار شیر گرفتم-این بدون فلش

    Saeedeh via M, mary524, soheila و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما