نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: طرز تهیه پنیر خانگی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 50
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: طرز تهیه پنیر

    منم این بار از پنیردرست کردنم عکس گرفتم با تصویر هم کارم رو شرح دادم
    اول شیر رو جوشوندم تقریبا 5 لیتر شیر


    وقتی جوشید 3/4 لیوان بهش سرکه اضافه کردم

    وقتی که سرکه رو بریزیم شیر خودش رو جمع میکنه


    وبه این حالت میشه


    توی یه کیسه میریزیم تا آبش جدا بشه


    ابی که از شیر بیرون اومد و مایه اش جداشد


    پنیر رو توی آبکش میذاریم و یه چیز سنگین میذاریم روش

    یه مقدار از آب خود پنیر رو نمک میزنیم مییذاریم خنک بشه و وقتی پنیر خنک شد توش میندازیم




    اینم خود پنیر خوشمزه که هممون دوست داریم



    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    خانمی از 5 لیتر شیر چه قدر پنیر گرفته میشه؟ همین اندازه که تو بشقاب گذاشتین؟

    نه عزیزم سه برابرو نیم این عکس که گذاشتم
    اینبار وزن میکنم وزنش رو مینویسم اینجا
    mahdieh63, باران67, mena و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    درست مثل دستور somayeh-bجون ..........وکلی ذوق زدم خیلی هم خوشمزه بود

    گلی 65, باران67, mena و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    به نظرتون پنیر یا ماست درست شه خوشمزه تر میشه یا با سرکه ؟؟ می خوام امتحان کنم ببینم . ضمنا چند روز تو آب نمک بمونه بعد استفاده بشه ؟
    من فکر نمیکنم تو مزه اش تاثیر داشته باشه
    ماست یا سرکه یا آبلیمو فقط بخاطر اینه که شیر ببره و به قول معروف دَلَمه بشه مایه شیر از آبش جدا بشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه پنیر

    سلام با شیر ترش شده میشه پنیر درست کرد؟اگر بله میشه مراحلش رو بگین؟من وقتی پنیرم سفت شده بود گذاشتم تو اب نمک و روش یه چیز سنگین گذاشتم اما اب رفت به خوردش و دوباره شل شد چرا؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی نمایش پست ها
    وقتی گذاشتی تو آب نمک خب چرا دوباره روش چیز سنگین گذاشتی ؟ فکر کنم برا همین آب رفته
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط شالیزه
    منم با دستور سمیه جون درست کردم ولی خیلی نرم شده، تو عکس صورتی معلومه که پنیرش منسجم و سفت هست ولی پنیر من وقتی دست می زنی پودر می شه، اگه کسی می دونه علتش رو توضیح بده لطفا.
    اینم واسه تکمیل کردن:
    نیم لیتر شیر (از این شیر پاکتیای مدت دار)
    2 ق غ ماست (ترش نبود)
    2 ق غ آبلیمو ( که ماست ترش بشه)
    بقیه مراحل رو هم طبق دستور انجام دادم
    شاید بخاطر این بوده که ماست و آبلیمو رو باهم استفاده کردی یکیش رو میزدی کافی بود
    شاید هم شیرت کم چرب بوده
    شایدهم علت دیگه ای داره که هرچی فکر میکنم نمیدونم چیه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: طرز تهیه پنیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan135
    دوستان ممنون میشم بگین با شیر ترش شده که خودش بریده میشه پنیر زد ؟
    بله میشه
    درصد سلامتیش رو من نمیدونم ولی شنیدم که میشه
    شیر رو بجوشونید اگهخودش بری که هیچ اگه نبرید از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید تا ببره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: طرز تهیه پنیر

    [quote="aram_khp"]بیشتر
    طرز تهیه چند نوع پنیر



    مواد لازم :

    یك كیلو
    شیر


    چهار قاشق غذاخوری
    ماست



    ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را كم كنید و چهار قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازكی كه داخل آبكش قرار داده اید رد كنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه كرده ، در آب نمك نگهـــداری كنید .


    من از این دستور استفاده کردم برا درست کردن پنیر. ولی پنیرم خیلی سفت شد با چاقو به زحمت بریده میشد. چرا ؟؟
    بعد اینکه ماست رو اضافه کردم زیر شیر رو خاموش نکردم. نکنه از این باشه ؟ باید بعد خاموش کنیم بعد ماست اضافه کنیم ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    خانومی من خیلی کمتر از چهار پنج ساعت (حداکثر یک ساعت یه وسیله سنگین روی پنیر میزارم )و بلافاصله داخل آب جوشیده و نمک میزارم خیلی نرم میشه و راحت برش میخوره .

    فکر میکنم ماست رو که اضافه کردین خیلی داخل شیر جوشیده و دلمه هایی که بسته سفت شدند .

    یه بار دیگه با یه مقدار شیر و ماست کمتر امتحان کنین ایشالا این دفعه نرم میشه.
    dokhmal2 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: طرز تهیه پنیر

    این هم پنیر من
    شیر نیم لیتر
    نمک 2 قاشق چایخوری
    سرکه 2 قاشق غذا خوردی سرخالی
    اول شیر+نمک + کمی جعفری خشک رو گذاشتم به جوش اومد[قل زد] بعد بهش سرکه رو اضافه کردم و تند تند هم زدم تا حالت غلیظ تر شد و برید.با حرارت کم این کارو کردم و حدود 5 دقیقه و شاید کمتر هم زدم.بعدم ریختم تو صافی خیلی ریز .دیگه اون قدری نبود که بخوام جسم سنگین بذارم روش و بمونه.حالت نرم و خوبی داره و میشه برش زد.
    باید بگم نیم لیتر شیر 65 گرم پنیر داد
    [/IMG]

    [/IMG]
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما