نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree711Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 123
صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    girl.balouch آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    balouchestan
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1199
    پسند کرده
    103
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1899913_1469272199951525_1847278537_n.jpg
مشاهده: 592
حجم: 26.7 کیلو بایت
    یه ماست خوشمزه با طعم محلی بلوچی
    ماست محلی
    پورچینگ
    گشنیز تازه
    گواتک
    برگ سیر
    برگ پیاز
    فلفل سبز تند
    نمک
    رازیانه تازه منظورم برگشه
    گورگست
    خیار
    ترپچه
    برای درست کردنش هم برای 3نفر 4کاسه ماست خوری ماست لازم داریم که توش 3عدد خیار رنده میکنیم با 4تا ترپچه که اونا هم رنده میشن نمک میزنیم میذاریم تو یخچال بعد تمام سبزیجات باهم توی هاون میکوبیم و به ماست اضافه میکنیم و میذاریم کمی تو یخچال بعد نوش جان میکنیم اینقدر خوشمزه میشه که من خالی خالی میخورم
    نسبت تمام سبزیجات مساویه فقط گواتک کمی بیشتر بریزین
    باران67, مامان غزل, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "زنان میلیاردی پوش ایران"
    از پروفایلم دیدن کنید حتما

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    ماست چکیده با طعم موسیر

    ماست آماده ی محلی گرفتم کیسه کردم + نمک+ پودر موسیر
    همسری کلی ذوق کرد


    نام: DSC07270.jpg نمایش: 1502 اندازه: 88.5 کیلو بایت
    *شمیم*, khatoon khabha, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2031
    پسند شده
    86739
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    ماست خوشمزه:


    3 پاکت شیر رو گذاشتم جوشید
    گذاشتم خنک بشه
    تو سطل ماستم ریختمش و جای ثابت و مشخص که گرم هم باشه(روی کابینت کنجی)
    به 46 درجه که رسید)مایه ماست رو زدم اروم هم زدم
    در سطل رو گذاشتم و پتو پیچ کردم
    6 ساعت بعد درشو برداشتم و اروم منتقل کردم به یخچال
    این عکس فردا صبحه:
    البته تا شب بهش دست نزدیم تا بهتر بشه
    نام: 020.jpg نمایش: 1325 اندازه: 71.2 کیلو بایتنام: 022.jpg نمایش: 2568 اندازه: 57.7 کیلو بایت

    دستور از کتاب مستطاب رو کامل میذارم براتون
    راستی 1 تجربه
    من 1 بار ماست خامه ای کارخونه ای خریدم و اصلا طعمشو دوست نداشتم فکر کردم اونا بد درست کردن برا همین خودم 1 بار برا ماستم 1 ق خامه زدم و ...
    بله همون مزه بود که من دوست نداشتم و البته کل اون ماست رو کشک کردم
    Andrew, m1361, Elsanaa و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2031
    پسند شده
    86739
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    ماست
    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:
    ماست شیری است که باکتری معینی در آن کشت شده و تمام حجم شیر را فرا گرفته است.همه ی مواد و بسیاری از خواص شیر در ماست هم موجود است.به اضافه خواص ویژه ای که بسیاری از مردم به ماست نسبت میدهند.ماست بر اثر ماندن به ویژه در هوای بیرون یخچال تغییر مزه میدهدو رفته رفته ترش میشود ولی در هر مرحله ای قابل خوردن است و مصرف خاص خود را دارد.
    میتوان گفت ماست یکی از اشکال نگهداری شیر است که جوامع ابتدایی از زمان های بسیار قدیم کشف کرده اند.
    طرز تهیه ماست:
    نخست باید شیر را جوشاند تا باکتری های موجود در شیر از میان رود و زمینه برای کشت باکتری های ماست فراهم شود.
    پس از جوشیدن شیر را بگذارید تا ولرم شود به 43 درجه که رسید مناسب است(دست را به ظرف شیر بزنیم گرمای آن محسوس است ولی دست را نمیسوزاند.)
    اگر هنگام زدن ماست گرمای شیر بیشتر از 43 درجه باشد ماست ابکی و ترش میشود.

    برای هر لیتر شیر 1 ق مایه(ماست تازه و شیرین)در مقداری از شیر حل میکنیم و به باقی شیر میزنیم
    اگر بخواهید روی ماست چربی ببندد باید مایه را با ملاقه به کف ظرف شیر ببرید و در ته شیر خالی کنید.به این ترتیب تبدیل شیر به ماست از پایین شروع میشود و تا به بالا برسد مقداری سرشیر به سطح شیر می آید و ان قشر چربی روی ماست را تشکیل میدهد.
    اگر مایه را با تمام شیر مخلوط کنیم تمام شیر یکجا شروع بع غلیظ شدن میکند و ذرات چربی مجال بالا امدن پیدا نمیکند ولی با ماندن این ذرات در بدنه ماست خود ماست قدری چرب تر میشود حالا شما میتوانید میان قشر چربی و ماست چرب تر یکی را انتخاب کنید.

    پس از زدن مایه حرارت شیر باید تا چند ساعت ثابت بماند .این کار چند راه دارد:
    1-ماست را روی عایقی مانند تخته کار بگذاریم و روی ان را با ملافه ی چند لایی بپوشانیم یا یک دیگ روی آن وارونه کنیم .
    2-ظرف ماست را در فری که شمعکش روشن است بگذاریم و چراغ فر را نیز برای حرارت بیشتر روشن کنیم .
    3-ظرف ماست را زیر افتاب بگذاریم
    4-ماست را در پلوپز بریزم و روی ان یک حوله بگذاریم(جدار بیرونی پلوپز گرمای شیر را نگه میدارد)
    ماست تازه را باید به یخچال منتقل کنیم
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۳/۲۸ در ساعت ۱۲:۴۹ قبل از ظهر
    *** صحرا 61 ***, khatoon khabha, MaryamYas و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilo0far آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    لاهیجان یزد عایا
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    139
    منم همیشه خودم ماست میزنم و هیچوقت نمیخریم از بیرون...
    راستی هممون میدونیم موقعی مایه ماست رو اضافه کنیم ک وقتی انگشت داخلش میکنیم دست طاقت داشته باشه..حالا این نکته رو بگم ک هرچه گرمای شیر از این حالت سردتر باشه ماست شیرین میشه و هرچه گرمتر باشه ترش تر میشه..
    هر روز تکراریست..
    صبح هم ماجرای ساده ایست..
    گنجشک ها بیخودی شلوغش
    می کنند...


  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilo0far آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    لاهیجان یزد عایا
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    139
    نقل قول نوشته اصلی توسط میشا نمایش پست ها
    سلام به همه.میشه بگین چرا توی ماست گره گره میشه؟ الان یه مدت که روی ماستی که مامانم درست می کنه خوبه ولی 1 قاشق بر میداریم همش دون دونه
    به این خاطر بود ک مایه ماستتو خوب داخل شیر حل نکردی..من همیشه مایه رو داخل ی لیوان میریزم و مقداری از شیر رو داخلش میریزم و کاملا حل میکنم..ی بار کامل حل نکردم ماستم دقیقه عین اون دون دون شد..
    هر روز تکراریست..
    صبح هم ماجرای ساده ایست..
    گنجشک ها بیخودی شلوغش
    می کنند...


  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    253
    پسند شده
    11362
    پسند کرده
    5157
    ماست عزیزم که فقط به عشق کوزش درستش کردم

    شیر پر چرب گرفتم خوب جوشید که آبش کم شه بعد که ولرم شد 1 قاشق بزرگ ماست سون (نمیدونم فرق میکنه چی باشه یا نه )ریختم توش و از گوشه زیرشو کمی هم زدم و پیچیدمش و شب تا صبح موند .خیلی خوشمزه شد

    نام: IMG_3579.jpg نمایش: 1199 اندازه: 70.8 کیلو بایت
    zardin, m1361, nora1 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  9. #72
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2031
    پسند شده
    86739
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    من ماست زیاد درست کرده بودم ولی حقیقتش خیلی ازش راضی نبودم
    همیشه دلم میخاست بهتر از این بهشه مثلا مثل ماست سون
    طرف سفالی شیما رو که دیدم خیییییلی دلم خواست
    اصلا عاشقش شدم
    رفتم دنبالش

    2 پاکت شیر رو جوشوندم حدود 15 دقیقه باشعله کم رو گاز بود
    بعد ریختم تو ظرف
    بعد گذاشتم به 45 درجه رسید مایه زدم و اروم هم زدم
    درشو گذاشتم
    پتو پیچ کردم یه جا گرم و 6 ساعت بعد اروم گذاشتم تو یخچال
    اینم چند ساعت بعد موقع خوردن شام
    نام: 027 (2).jpg نمایش: 1027 اندازه: 61.3 کیلو بایتنام: 032.jpg نمایش: 1883 اندازه: 61.8 کیلو بایت
    هرچی بگم عالی بود کم گفتم
    برین همه یکی یه دونه از اینا بخرین
    البته رنگ نشده


    نقل قول نوشته اصلی توسط *** صحرا 61 *** نمایش پست ها
    سلام بیشتر صفحات رو خوندم.
    ماست من همیشه کش دار میشه که اصلا دوست نداریم.شیر تازه گاو دارم و می خوام برا آش ماست؛ ماست ترش درست کنم دوستان گفته بودن مایه باید ترش باشه و بیشتر بیرون بمونه قبل از یخچال؛نکته دیگه ای هست؟؟؟؟
    باران جون برا اندازه گیری دمای شیر 43 تا46.وسیله خاصی هست؟از کجا باید بگیریم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    م
    صحرا جان عزیزم دماسنج که باید از لوازم بهداشتی پزشکی بخری
    دماسنج ماست بگو
    چون دماسنج طبی که برا بدن هست هم کوچیکه هم طیف دمایی کمی داره
    nora1, Behjat, GHAZALAK-1388 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما