نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 126
صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    تجربه من میگه ماستی که درست کردی زود نشکنش حداقل چند روز بزار تا خودشوبگیر بعد نوش جان کن کمتر آب میندازه چون اگر ماست تازه باشه زیاد آب میندازه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۴
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    این ماست من که بادستوراول درست کردم خیلی خوب بودکمی روی ماست اب انداخته بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    برمهدی وان هاله نورش صلوات برخال لب وجام ظهورش صلوات.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    با اجازه همه اساتید .برای کش نیامدن ماست باید مایه ماستتون را عوض کنید.از بهترین و سالمترین ماستی که میشناسید استفاده کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    ماست با شير خشك
    اگر تا حالا ماست را با شير خشك درست نكرديد پس خوب است اين كار را يكبار امتحان كنيد و از طعم و مزه و لطافت و سبكى اين ماست لذت ببريد. اگر بوى شير خشك را دوست نداريد نگران نباشيد، درصد بو و طعم شير خشك در اين ماست بسيار ناچيز است و آن را حس نمى*كنيد.

    مواد لازم :

    آب : 4 ليوان (900 ميلى ليتر) با دماى معمولى

    شير خشك : 8 قاشق سوپخورى پر

    ماست شيرين : 3 قاشق سوپخورى پر

    طرز تهيه : در ظرفى پودر شير و آب را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا كاملا حل شود.

    ظرف را روى حرارت گذاشته تا گرم شود و وقتى گرماى آن به حدى رسيد كه دست را نسوزاند، حرارت را خاموش كنيد.

    در گرمترين جاى خانه پتويى را پهن كنيد و ظرف شير را وسط پتو گذاشته و ماست را كم كم با قاشق به ظرف شير اضافه كرده و آرام با قاشق در شير مخلوط كنيد و در ظرف را ببنديد. پتو را روي ظرف بكشيد و 4 تا 5 ساعت استراحت دهيد.

    ماست بايد خوب بسته باشد، پس ظرف ماست را 1 ساعت در فريزر استراحت دهيد تا دماى آن سريع كم شود و بعد از آن هم 4 تا 5 ساعت در خود يخچال تا حسابى سرد و لذيذ شود.

    نكته : من از شير خشك نيدو استفاده كردم.
    مامان سید محمدرضا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    262
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    111
    پسند کرده
    40

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام

    اينم ماست ميوه اي من:



    اول شير رو جوشوندم بعد شعله رو خاموش کردم وانیل اضافه کردم گداشتم سرد بشه بعد توت فرنگی رو که قبلا پوره کرده بودم با شکر مخلوط کردم گذاشتم روی شعله یکم غلیظ بشه( تا موقع ماست شدن شیر توت فرنگی خراب نشه) بعد توت فرنگیم رو ته ظرفم ریختم شیر رو که حالا به دمای مناسبی رسیده بود با مایه مخلوط کردم و توی لیوانا ریختم روشون رو سلفون کشیدم گذاشتم یه جای گرم و تاریک (توی فر خاموش) بعد از 6 ساعت ماست اماده بود گذاشتم یخچال روز بعد صرف شد جاتون خالی خیلی عالی بود
    میتونید بجای میوه از مربا استفاده کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #30

    Re: طرز تهیه ماست

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    خانوماي كد بانو كسي ميدونه علت اينكه گاهي ماستي كه ميزنيم يكدست نيست و دون دون ميشه چيه ؟ ممنون ميشم ازتون و ديگه اينكه من شنيدم گاهي اوقات لازم نيست ماست 7 يا 8 ساعت بمونه بيرون چون اگر جايي كه گذاشتيمش گرم باشه آب ميندازه اين واقعا درسته ؟
    آیسان جون اگه شیر رو موقعی که می خواهیم مایه بزنیم داغ باشه( حتی اگه یه کم از حد لازم داغتر باشه) باعث میشه که ماست دون دون بشه.
    در مورد سوال دوم ماست وقتی بست و آماده شد، باید تو یخچال گذاشته بشه....هرچی که تو یخچال بمونه سخت تر و بهتر میشه .....یکی از دوستامون دوتا پست بالاتر هم گفتن که بهتره قبل از مصرف ماست کمی تو یخچال بمونه....
    بعضی وقتها اگه جایی که ظرفمون رو می گذاریم تا ماست ببنده گرم باشه دو سه ساعته می بنده ولی اگر جاش گرم نباشه بیشتر طول می کشه....

    نقل قول نوشته اصلی توسط shemam
    سلام ببخشید چرا ماست من ترش میشه بعد چند روز؟؟؟؟؟؟
    دوست خوبم ، اگر ماست رو تو یخچال بگذارید و جاش به اندازه کافی خنک نباشه نباید ترش بشه....شایدمثلا وقتی برای مصرف از یخچال بیرون می آورید ، زیاد بیرون یخچال می مونه.....
    امیدوارم کمک کرده باشم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behgol آواتار ها
    بهگل
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    104
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    1544

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام دوست جونا این اولین ماستیه که درست کردم
    من دو لیتر شیر استفاده کردم و برای این مقدار شیر تقریبا 4 قاشق غذاخوری ماست برای مایه استفاده کردم و حدود 4 ساعت پیچیدمش لای پتو و گذاشتمش یه جای گرم بعدم گذاشتمش تو یخچال
    غلظت ماست هم معمولی شد و خوب بود
    من و همسرم ماست ترش دوست داریم به خاطر همین برای مایه ماست از یه ماست ترش استفاده کردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام خانما از این ماستای بیرون که توشون خامه هم استفاده شده برا مایه میشه استفاده کرد یا خراب میشه وباید ماست ساده بشه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط وروووجک نمایش پست ها
    من با ماست خامه ای هم درست کردم خوشمزه شد
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما