نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 126
صفحه 2 از 16 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    3

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام دوست جونا
    اينم چند تا تجربه ي من
    ماست را توي ظرف لعابي بزنيد يعني توي هر قابلمه اي كه جوشانديد مهم نيست برش گردونيد توي يك ظرف لعابي ماستتون ديگه دون دون نميشه عين ماست خامه اي هاي بيرون ميشه
    كار بعدي كه ميكنم بعد از اين كه ماست را گذاشتم توي يخچال تقريبا 3 ساعت كه موند يك دونه از اسفنجهاي آلماني كه گياهي است و همه ي پلاستيك فروشي ها دارند (من يكدونه مخصوص ماست زدن دارم ) ميذارم گوشه ي ظرف ماستم و بعد از اينكه آب ماست راگرفت بر ميدارم ميچلونمش و دوباره تقريبا 3 يا 4 بار هم اين كار را ميكنم ماستش خيلي خوب ميشه . شما هم امتحان كنيد.

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    لیلا جون از کدوم اسفنجها منظورته که گیاهیه ؟؟!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط leila- H
    مامي مژگان جون از همين اسفنجهايي كه بعضي ها باهاش ظرف ميشورن.
    يعني من ديدم كه به جاي ابر ازش استفاده ميكنن. قيمت بسته هاي چهار تايي اش تقريبا 4500 است .
    من به روش مامي نيكو ماست ميزنم كه خيلي خيلي خوب ميشه يعني هميشه ماست سرد و با گرم قاطي ميكنم
    حتما امتحان كنيد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من شكوفايي گلهاي اميدم را در روياها مي بينم .
    و ندايي كه به من مي گويد :
    گر چه شب تاريك است ؛ دل قوي دار، سحر نزديك است


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه ماست

    به به بحث خوشمزه ماستیه اینجا :)))
    من هم یه روش بلدم که فوق العاده خوب میشه...امتحانش ضرر نداره !!!
    من از یه ظرف 4 لیتری شیر پر چرب , 3 لیترشو میجوشونم و اون یه لیتر باقیمانده رو میزارم توی فریزر تا اون روی گازی جوش بیاد, اینم خنک میشه....
    بعد از جوش اومدن (فقط جوشهای اولیه رو بزنه کافیه), میریزم توی کاسه بزرگ(ظرف گلی که با لعاب روکش شده ها ) ....بعد اون ظرف و از تو فریزر درمیارم و با میریزم روی این داغه و اونو باهاش خنک میکنم....
    تقریبا جوری حرارت براش میمونه که انگشتو برا 3 ثانیه نگه داری, نمیسوزونه....
    بعد یه 5-6 قاشق ماست و خوب میزنم و ***فقط یه گوشه کاسه توی محلول شیر میریزم***
    توجه داشته باشید یه گوشه میریزیم و اصلا هم همش نمیزنیم.....
    بعد هم لامپ فر و روشن میکنم و میزارم 4 -5 ساعتی (که معمولا شب میزنم و اول صبح برمیدارم) توی فر بمونه....
    صبح هم بلند میشم و میزارمش تو یخچال.....فرداش یه ماست سفت و خوشمزه رویه دار برام میمونه :)))
    ترشی و شیرینیش هم به مایه ماست بستگی داره.....
    امتحان کنین و مثل من که 3 ساله ماست نخریدم, شما هم همینطوری خواهید شد :)))
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    finland
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    ماست با همون روش قدیمی
    شیر پر چرب رو گرم میکنم وقتی به سی و هفت درجه رسید یعنی دستو نمی سوزوند دو تا قاشق ماست اضافه میکنم هم میزنم و داخل فر خاموش ( بخاطر تاریکی و گرمتر بودنش از محیط آشپزخونه ) میزارم اگه ماست شیرین بخوام 8 ساعت بعد برمیدارم اگه ماست ترش بخوام حداقل یکروز میزارم بیرون از یخچال بمونه
    همیشه هم سفت و خوب میشه
    یه نکته اینکه بعد از سه چهار بار که ماستتون با ماست قبلی مایه زدید آنزیمهای فعال اون ماست ضعیفتر میشه ترجیحا" بعد از چندین بار مایه کردن ماست تازه از فروشگاه بگیرین و مایه تازه بزنین . میتونین از این لیوانای کوچولو که ماست ترکی دارن بگیرین که ماستش محشر میشه
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ در ساعت ۱۰:۱۷ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ای کاش حدیث کوچ ما کم میشد [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]دیواره این قفس پر از در میشد[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]من مانده ام و خیال سبز چمنی [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ایکاش دلم شبـــــی کبوتـر میشد .[/HIGHLIGHT]

  5. #12
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6737
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام به همه ی خانومای هنرمند
    اینم ماست من که خیلی عالی شده بود تو مایه ماستش یه قاشق خامه زدم شده بود ماست خامه ای و از نظر خودمون که از ماستای بیرون خیلی خوشمزه تر بود (نگید حالا من چقدر تعریف میکنما از این که خیلی خوب شده بود کلی ذوقیدم گفتم به شمام بگم)
    راستی من به روش فاطمه مامی نیکوی عزیز (اگه اشتباه نکنم) شب گذاشتم تو فر با چراغ روشن!
    ممنون بچه ها

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ در ساعت ۱۰:۱۶ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #13
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    161
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    نقل قول نوشته اصلی توسط نسرين
    خاله شهلا جون، يعني شما اصلاً شير رو نميجوشوني؟ اونوقت قشنگ ميگيره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal
    سلام دوستان
    من هر وقت ماست درست می کنم حالت کش دار پیدا می کنه به نظر شما علت چی می تونه باشه؟

    ghazal جون کش دار شدن ماست میتونه به علت زیاد استفاده کردن از مایه ماست قبلی باشه.

    همون طور که شهلا جون گفتن (بعد از چند بار مایه زدن )از مایه ماست تازه استفاده کنید.
    دمای شیر هم باید متناسب باشه.

    نسرین جون اگه نجوشونی هم ماست میبنده اما به نظر من وقتی شیر بجوشه کیفیت ماست بهتره.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    Whoever is happy will make others happy

  7. #14
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: طرز تهیه ماست

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    سلام خانومای هنرمند و کدبانو منم برای اولین بار دیشب ماست زدم صبح زود هم گذاشتمش توی بخچال و اومدم سر کار هنوز نمیدونم چطوری شده اما 1 نکته من شیر و طبق گفته دوستان گذاشتم بجوشه که غلیظ بشه اما خیلی اذیت شدم اگر ولش میکردم میرفتم سر میرفت اگر شعله گازو کم میکردم سریع یه لایه روش میبست که میدونم توی ماست بد میشه چندین بار مجبور شدم اون لایه رو بگیرم بریزم بیرون که فکر کنم تمام قوت شیر توی اونه و حیف میشه ااگر هم میخواستم بایستم بالای سرش و دائم همش بزنم که از کارو زندگیم می موندم شما راه حلی ندارید شاید من چون بی تجریه هستم نمیدونستم باید چکار کنم ؟
    آیسان جون بعد از جوش اومدن شیر شعله گازت رو کم کن.دیگه سر نمیره،ریز ریزم جوش میزنه.
    من دوستم میگه داخل شیر یه نعلبکی برعکس میندازه که مانع سر رفتن شیر میشه.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه ماست

    من اين ماست ميوه اي رو از تركيب ماست وانيلي كه خودم درست كردم با هلو در بلندر درست كردم. كه خيلي خوشمزه بود.
    براي ماست وانيلي هم وقتي ميخوام ماست بزنم توي شيرش قبل از اضافه كردن مايه ماست يه كوچولو وانيل و بنا به ذايقه شكر حل ميكنم و بعد عين ماست معمولي بقيه عمليات..... اين ماست وانيلي هم خاليش يه دسر خوشمزه است هم براي انواع دسراي ماستي عاليه به نظر من البته :)

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه ماست

    سلام دوستان :) ببینید من دیروز برای اولین بار در منزل ماست درست کردم با استفاده از تجربیات شما ..برای یک لیتر شیر از 4 قاشق مایه استفاده کردم و بقیه کارهام بر طبق اولین دستور صفحه یک بود و آهان بر طبق پیشنهاد خاتون عزیز یک قاشق خامه هم اضافه کردم ..ولی امروز که ماستم حاضر شد خیلی احساس کردم شل هست ..البته بسته بود ولی به نسبت ماست های اینجا خیلی ابکی تر بود ...نمی دونم دلیلش چیه ...اگه ممکنه بگید اشکال کارم کجا بوده ..
    فقط یه چیزی که فکر میکنم بی تاثیر نبوده اینه که من که ماست رو صبح برداشتم بلافاصله قبل از گذاشتن در یخچال به این دلیل که داشتم از فضولی میمردم که چه مزه ای شده و چه طور شده دو سه قاشق ازش برداشتم بعد گذاشتم یخچال ولی الان که دوباره بادقت خوندم دیدم گفتید 24 ساعت باید تو یخچال بمونه ...ممکنه از این باشه که ماستم ابکی شد ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط ghoroob نمایش پست ها
    پردیس عزیز بنا به تجربه من که مرتب ماست درست میکنم چند تا دلیل میتونه داشته باشه:
    1)دمای اولیه شیر زیاد یا کم بوده
    2)زمانی که مخلوط شیر و ماست رو در جای گرم قرار دادین زیاد بوده (من 3-3:30 ساعت بیشتر نمیذارم چون ماست آب میندازه!)
    3)حس کنجکاوی شما

    در هر صورت میتونین بعد از گذشت 24 ساعت از قرار دادن ماست توی یخچال یه پارچه تمیز روی ماستتون بذارین که آب ماستو جذب میکنه و ماستتون غلیظ و غلیظ تر میشه تا رضایت شما جلب بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط pardis62 نمایش پست ها
    غروب جون ممنونم عزیزم از جوابت ...اره درسته من مخلوط شیر و ماست رو زیاد تو جای گرم قرار داده بودم و البته گزیته 3 !
    اون ماست رو چکیده اش کردم و دوباره دیروز با این تجربیات و راهنمایی هات ماست درست کردم هنوز 24 ساعت نشده ، متعاقبا نتیجه اعلام خواهد شد :)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    عشق عشق می آفریند ، عشق زندگی می بخشد، زندگی رنج به همراه دارد....

صفحه 2 از 16 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما