نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 121 به 126 از 126
صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 613141516
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2013
    پسند کرده
    3157
    شیر محلی و ماست و شش ساعت استراحت
    در آخر کیسه کردم و گذاشتم چکیده بشه



    به قول شوهری آب ماست واسه تو و ماست واسه من
    آخه من ماست دوست ندارم



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    559
    پسند کرده
    795
    به نام خدا

    با سلام این هم از ماست خانگی من،چندبار درست کردم که به جز بار دوم همه خدا رو شکر عالی

    بودن و مورد پسند ماست خور ما که همسر مهربونم هست قرار گرفتن

    اما روش ماستی که ملاحظه میکنید:

    1پاکت شیر رو جوشوندم و گذاشتم تا حدی که ولرم شه استراحت کنه بعد 4قاشه ماست

    و 2 قاشق خامه رو مخلوط و با شیر هم زدم تا تقریبا یکنواخت شد و حدود 8 ساعت بیرون

    از یخچال تو جای گرم و بعد هم یک روز کامل داخل یخچال بود عالی واقعا سفت و خوشمزه

    (لازم میدونم از همه خانمهای گل تشکر کنم

    چون تقریبا تمام تاپیک رو مطالعه و بعد دست بکار شدم)

    نام: DSC_0235.jpg نمایش: 217 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    zakizadeh, مامان غزل, ماتی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16479
    این ها تجربیات یکی از دوستای عزیز من ( 3 malihejoon77)که دیدم مفیده ، با خودم گفتم باهاتون به اشتراک بزارم


    نکات کلیدی برای تهیه ی ماست سفت و خوشمزه

    اگر مایه ماست خوب و با کیفیت باشه نتیجه ی کار تضمینیه و اگر کیفیتش پایین باشه حتی با رعایت تمام نکات نتیجه ی کار خوب نخواهد بود.
    مایه ماست خوب و با کیفیت یعنی چه؟

    مهمترین نکته در مورد مایه ماست این هست که مایه ماست تازه باشه. یعنی بیشتر از ده روز از عمر ماست نگذشته باشه. تاریخ تولید روی ماست رو بخونید . ماستی بخرید که در ده روز گذشته تولید شده باشه و ترجیحا پروبیوتیک باشه. یا اگر از ماست خونگی برای مایه ماست استفاده میکنید خیلی مهمه که تازه باشه . این نکته رو جدی بگیرید.تعداد باکتری های مفید در ماست تازه زیاد هست و این باکتری های مفید باعث سفت شدن و بستنه عالیه ماست جدید میشه. اگر از ماست مونده استفاده کنید تضمین میکنم نتیجه ی کار راضی کننده نخواهد بود.

    نکته ی بعدی در مورد خلوص ماست هست. ماستی برای مایه بخرید که خالص باشه و نگهدارنده و مواد افزودنی نداشته باشه. اگر مایه ماستتون نگهدارنده و افزودنی داشته باشه ماستتون کشدار میشه و متاسفانه نتیجه ی کار اصلا جالب نخواهد شد. ترکیبات و مواد تشکیل دهنده ای که روی ماست نوشه شده رو بخونید. وماستی بخرید که خالص و بدون افزودنی و مواد نگهدارنده باشه.این نکته خیلی مهمه
    نکته ی بعدی در مورد مزه ی ماست هست. طعم محصول نهایی صد در صد به طعم مایه ماست بستگی داره . اگر ماست ترش دوست دارید مایه ی ترش و اگر شیرین دوست دارید مایه ی شیرین بزنید. مایه ماست رو بچشید و اگر مزه اش رو دوست داشتید استفاده کنید و مطمئن باشید محصول نهایی تون هم همین طعم رو خواهد داشت. اگر از ماست بدمزه یا بیمزه برای مایه ماست استفاده کنید نباید انتظار معجزه داشته باشید چون محصول نهایی تون هم بدمزه یا بیمزه خواهد بود.

    نکته ی بعد اینکه بیشتر از سه بار از ماست خونگی مایه نزنید. برای بار چهارم حتما ماست جدید از مغازه بخرید . چون تعداد باکتری های مفید به مرور کم و کمتر میشه و بعد از سه بار تعداد باکتری ها برای بستن ماست کافی نیست و ماست شل میشه و خوب نمیبنده پس تا سه با از ماستی که خودتون درست کردید مایه بزنید و برای بار چهارم برای مایه حتما ماست تازه از مغازه بخرید.

    نکته ی بعدی این هست که وقتی ماست میخرید و میخواهید مایه بزنید هیچوقت از روی ماست برای مایه زدن برندارید. چون هیچ باکتریه مفیدی روی ماست نیست و باکتری های مفید دو سانتی متر پایین تر از سطح ماست قرار گرفتند و اگر از روی ماست مایه بزنید متاسفانه ماستتون نخواهد بست. پس وقتی در ماست رو بازکردید دو سانتی متر روش رو نوش جان کنید و از بقیه اش برای مایه زدن استفاده کنید.


    پس اگر به دنبال کیفیتید دفعه ی بعد که رفتید مغازه ماست بخرید اول تاریخش رو چک کنید که تازه باشه. بعد ترکیباتش رو بخونید تا مطمئن شید افزودنی و نگهدارنده نداشته باشه. بعد بیایید خونه و درش رو باز کنید و دو سانتی متر اولش رو نوش جان کنید و اگر از طعم و سفتی اش راضی بودید. از بقیه اش برای مایه زدن استفاده کنید و مطمئن باشید نتیجه ی کار تضمینی خواهد بود.

    برای هر یک لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری مایه ماست احتیاج هست.

    و نکته ی بعد ی اینکه مایه ماست رو دو ساعت قبل از شروع کار در دمای محیط قرار بدید تا وقتی با شیر مخلوطش میکنید سرد نباشه و به دمای محیط رسیده باشه.
    ویرایش توسط maman_mahya : ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۲:۵۰ قبل از ظهر
    سروناز, ستین, nazi15 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16479
    ماست اصلاح شده 2

    دومین مورد در مورد محل کارتون هست.

    برای کسب نتیجه ی عالی باید محیط کار و وسایل کارتون فوق العاده تمیز باشه. در حقیقت باید استرلیزه باشه.

    چرا؟ چون اگر سر و کله ی باکتری های غیر مفیدی که بهشون احتیاجی نداریم پیدا بشه باعث میشه ماست ما سفت نشه و خوب نبنده. این نکته رو جدی بگیرید . خوردن این نوع از باکتری ها برای بدن ضرری نداره و باعث بیماری نمیشه ولی اگر در محیط کار و وسایلمون باشه باعث میشه ماستمون سفت نشه و شل کشدار بشه. تا حالا شده ماست درست کنید و کشدار بشه؟ یکی از علت هاش همینه.


    من خودم به شخصه قبل از شروع به کار یه قابلمه ی بزرگ آب جوش میارم و همه ی وسایل کار( ظرفی که قراره توش ماست درست کنم. قاشق ها و همه ی وسایل) رو15 دقیقه میجوشونم. اگر این کار رو بکنید که عالی و نتیجه تضمینیه. ولی اگر این کار رو انجام نمیدید تمام وسایل کار رو با آب داغ تمیز بشویید و دست هاتون رو هم تمیز بشویید و با دستمال های یکبار مصرف خشک کنید. پس اگر به دنبال یک ماست سفت و عالی هستید تمام وسایلی که قراره در ماست و شیر بزنید رو بجوشونید یا با آب داغ بشورید.
    در طی کار هم قاشقی که شیر رو باهاش هم زدید یا انگشتتون که برای امتحان دمای شیر در اون زدید رو در دهانتون نکنید یا اگر کردید دوباره در شیر نکنید. بزاق دهان یکی از علت های کشدار شدن ماست هست.
    پس امیدوارم بهداشت محیط کار رو خیلی جدی بگیرید.

    نکته ی بعدی در مورد دمای شیر هست. هر شیری که استفاده میکنید (شیر خام یا شیر پاستوریزه یا شیر استرلیزه) رو باید بجوشونید و تا به دمای 95 درجه برسه و دو دقیقه در این دما نگهدارید . این باعث میشه پروتئین های شیر تغییر شکل بدن و باعث سفت شدن ماست میشه. اگر دماسنج ندارید وقتی شیر به حالت جوش رسید و بالا اومد اون دما 95 هست. باید 2 دقیقه در اون دما نگهش دارید.

    دمایی که باید مایه بزنید 45 یا 46 در نظر میگیرن. اگر دماسنج دارید که کار راحته. اگر ندارید دستتون رو کاملا تمیز (ترجیحا دو بار با آب گرم ) بشورید و انگشتتون رو در شیر بزنید و گرماش رو باید حس کنید. از طرفی دست رو هم نسوزونه. دقت کنید اگر شیر سرد باشه ماست شل میشه و نمیبنده. اگر شیر داغ باشه ماست ترش میشه و آب میندازه. پس خیلی تشخیص دمای درست برای مایه زدن خیلی مهمه.


    نکته ی مهم بعدی اینه که وقتی ماست رو مایه زدید در ظرف رو کیپ نکنید. فقط درش رو روش بذارید. اجازه بدید هوا به باکتری ها بخوره تا بتونن خوب عمل کنن.
    ویرایش توسط maman_mahya : ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۲:۵۳ قبل از ظهر
    سروناز, ستین, nazi15 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16479
    ماست اصلاح شده 3
    و نکته ی آخر در مورد دمای محیطی هست که باید ماست در اون قرار داده بشه. خیلی مهمه که محیط گرم باشه. اگر محیط سرد باشه باکتری ها یکی در میون فعالیت میکنن و ماست آب زیادی میندازه و شل و کشدار میشه. بعضی از مردم دور ظرف ماست فقط یک پتو میپیچند. اما این کافی نیست. باید محیطش خیلی گرم باشه. دما باید حدود 46 تا 48 درجه باشه (دقت کنید دما بیشتر از 50 درجه هم نباید باشه) . ماست رو در محیطی بذارید که کولر روشن نباشه. ترجیحا کنار آبگرمکن یا پنجره ای که آفتاب میتابه. دور ظرف ماست یکی دو لایه روزنامه بپیچید(روزنامه گرما رو خوب نگه میداره) و دورش یک پتوی بزرگ و گرم بپیچید و در محیطی گرم که کولر روشن نیست به مدت 3 ساعت قرار بدید. اگر گرمای محیط خوب باشه 3 ساعته آماده ست (ولی شیرینه). ولی چون معمولا ماست ترش طرفدار بیشتری داره من اجازه میدم 5 ساعت زیر پتو بمونه و بعدش پتو و روزنامه رو باز میکنم و اجازه میدوم 3 ساعت هم در دمای محیط بمونه (در مجموع میشه 8 ساعت) و بعد به مدت 12 ساعت میذارمش در سردترین قسمت یخچال تا سفت بشه و بعد هم رویایی ترین و خوشمزه ترین و سفت ترین ماست عمرمون رو خواهیم خورد.

    ماست رو میشه از هر مغازه ای خرید ولی ماست سفت و قالبی و سالم و خوشمزه، احتیاج به یکم وقت و انرژی داره


    پس برای موفق شدن باید نکات رو جدی بگیرید و دقیق و مو به مو رعایت کنید. انشاالله خدا هم کمک میکنه تا بهترین و خوشمزه ترین و سالمترین ماست رو برای عزیزانتون درست کنید.
    ویرایش توسط maman_mahya : ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ در ساعت ۰۱:۱۴ قبل از ظهر
    سروناز, ستین, nazi15 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16479
    با رعایت نکاتی که در پست بالا اومده درست کردم و نسبت به همیشه ماستم سفت تر شد

    ممنونم از ملیحه جون

    مثل همیشه کاراشون عالیه

    نام: photo_2009-07-08_12-55-07.jpg نمایش: 197 اندازه: 110.1 کیلو بایت
    سروناز, ستین, fingil 0 shishi و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 613141516
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما