نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 126
صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 51213141516 آخرینآخرین
  1. #113
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86573
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.as نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم!

    - یه گرد سفید رنگ پوشیده شده. وقتی انگشتمو کشیدم روش انگار انگشتم آردی شده. احساس کردم کپک باشه و باقی ماست رو ریختم دور. به نظرتون چی بود؟
    سلام عزیز دلم،کپک بوده گل من
    fateme.asqari این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,146
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    5300
    پسند کرده
    15447
    سلام
    به نظره من 8ساعت واسه ماست خیلی زیاده
    ما اینجا همه خودشون ماست درست میکنن وبیشتر 3ساعت جای گرم نمیمونه چون بیشتر 3ساعت ماست ترش میشه
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=mehr banoo;1433032]
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم

    دوست عزیزم نگفتین نشاسته رو چه مرحله ای اضافه کردین.ببخشید چون ماستتون خیلی عالی در اومده خواستم کامل یاد بگیرم.
    وای شرمنده دوستان پستم رو اصلاح کردم.....نشاسته رو با ماست و خامه و شیر مخلوط میکنم
    pariyan, mehr banoo, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #116
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11684
    پسند کرده
    13315

    نوشته اصلی توسط سوهیی
    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم


    سوهی جووون ممنونم
    [IMG][/IMG]


    در دستور 8ساعت گفته و من فقط 4ساعت گذاشتم تا دو روز هم دست به ماست نمیزنیم تا اب نندازه
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۸:۳۳ قبل از ظهر
    افسونی, m1361, مامان سیدکوچولو و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    ماست باروش سوهی عزیز ممنونم به خاطر اموزش خوبتونالبته خامه روی شیر رو نریختم به یاد بچه گیا خوردم
    نمیدونم چرا هر وقت ماست درست میکنم هیچ وقت کاملا سفت نمیشه با اینکه از شیر پر چرب استفاده میکنم وهیچ وقت ماستم ترش نمیشه همیشه خیلی شیرین میشه با اینکه تقریبا ده .دوازده ساعت زیر پتو میمونه با این حال همیشه شیرینه
    ولی این بار باروش خوب سوهی عزیز کمی ماستم سفت تر از قبل شد
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160726_150944.jpg
مشاهده: 544
حجم: 100.6 کیلو بایت
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160726_151211.jpg
مشاهده: 542
حجم: 103.6 کیلو بایت
    باران67, *هما*, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #118
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86573
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sita-golam نمایش پست ها
    ماست باروش سوهی عزیز ممنونم به خاطر اموزش خوبتونالبته خامه روی شیر رو نریختم به یاد بچه گیا خوردم
    نمیدونم چرا هر وقت ماست درست میکنم هیچ وقت کاملا سفت نمیشه با اینکه از شیر پر چرب استفاده میکنم وهیچ وقت ماستم ترش نمیشه همیشه خیلی شیرین میشه با اینکه تقریبا ده .دوازده ساعت زیر پتو میمونه با این حال همیشه شیرینه
    ولی این بار باروش خوب سوهی عزیز کمی ماستم سفت تر از قبل شد
    عزیز دلم شیر پرچرب وقتی استفاده کنی ماستی شیرین بهت میده
    هر چی چرب تر،شیربن تر
    در مورد شل بودن هم به خاطر اینه که خیلی گرمش میشه و زمان خیلی زیادی میمونه
    ماست در حد سه تا شش ساعت بسته به دما محیط و فصل میبنده
    من همیشه ماستم رو خودم درست میکنم و هم سفته هم شیرین،اینو گفتم که بگم الکی نمیگم
    تجربه کردم
    عمری باقی باشه با جزییات براتون میگم
    sita-golam و pariyan این نوشته را پسندیده.

  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    ممنون باران جون به خاطر جواب عزیزم من شنیدم اگه ماست توی گرما بمونه ترش میشه ومن میخوام ماستم ترش تر بشه ولی نمیشه بعد اینکه ماستم توی سه چهار ساعت اصلا نمیگیره یعنی کاملا مثل شیره تازه بعداز دوازده ساعت باز هم سفت سفت نمیشه
    اختیار داری عزیزم چرا الکی ما به کارای شما ایمان داریم کار وتجربتون واقعا حرف نداره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #120
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86573
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sita-golam نمایش پست ها
    ممنون باران جون به خاطر جواب عزیزم من شنیدم اگه ماست توی گرما بمونه ترش میشه ومن میخوام ماستم ترش تر بشه ولی نمیشه بعد اینکه ماستم توی سه چهار ساعت اصلا نمیگیره یعنی کاملا مثل شیره تازه بعداز دوازده ساعت باز هم سفت سفت نمیشه
    اختیار داری عزیزم چرا الکی ما به کارای شما ایمان داریم کار وتجربتون واقعا حرف نداره
    اها
    من ماست ترش دوست ندارم
    فکر کردم شمام همین رو میخایی
    فدات شم مایه ترش بزن،شیرتم پر چرب نباشه
    در مورد بستن هم گلم من یه کم متفاوت کار میکنم که خیلی از نتیجه ش راضیم
    قبلا منم ماستو پتو پیچ میکردم ولی حالاها مثل خانوم گل اور کار میکنم و نتیجه عالی میشه
    ایشاا... براتون زودی میذارم
    جشنواره لبنیات ماه هایت اماده کردم ولی نتونستم بذارم متاسفانه
    از لطف و*محبتت هم بسیار ممنونم
    sita-golam, pariyan و zakizadeh این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 51213141516 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما