نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree771Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 126
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    452
    پسند کرده
    169
    ماست خوشمزه خانگی

    شیر2پاکت معمولی

    خامه صبحانه 2ق غ

    مایه ماست 4 -3 ق غ خ


    تهیه به روش خودم :

    شیرروباحرارت ملایم 15 دقیقه میجوشونم وبعدمیزارم تاحدی سردشه که انگشتمو نسوزونه.

    خامه و مایه ماستمو باهم مخلوط وتوی شیرحل میکنم و درش روطوری میبندم که هواردشه .

    بعداز2ساعت که کمی خنک شود دورش پارچه میپیچم و میزارم 1روزبماندوبعدمیزارمش یخچال .

    اینم ماست خوشمزه خودم که تازه زدم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    افسونی, m1361, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نگار9422 آواتار ها
    نگار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    4461
    پسند کرده
    3053
    سلام عزیزان هنرمند
    یه سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
    من با شیر گاو تازه و غیر پاستوریزه ماست زدم ماستم خوب و سفت دراومده بود ولی ایندفعه یه ته مزه تلخ داشت یعنی آخرش تو دهنم طعم تلخ احساس میکردم با اینکه شیرش اصلا طعم بد نداشت ماستی که باهاش مایه زدم هم طعم نداشت اشکال کارم کجا بوده؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا.ک نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز من فکر کنم مایه ماستتون رو کم زدین البته گفتین که ماستتون خوب شده پس این مورد منتفیه یا به علت نوع ظرفیه که توش ماست رو بستین

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    931
    پسند شده
    17508
    پسند کرده
    10698

    ویترین مدال ها

    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه و نشاسته رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم

    نام: DSC00008.jpg نمایش: 673 اندازه: 66.7 کیلو بایت

    نام: DSC00010.jpg نمایش: 692 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۵/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۱:۳۷ قبل از ظهر
    افسونی, zakizadeh, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #108
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94972
    پسند کرده
    80084

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    سلام دوستان .این ظروف سفالی بدون لعاب من انگار از مناففذش بسته شده.از بیرون چرب شده .میخاستم بپرسم کسی میدونه چطوری بشورم که چربیش پاک بشه ؟؟(روش شستن چربی از رو ی ظروف سفالی بدون لعاب).مرسی....کمکم کنیدددد
    سلام عزیز دلم،گلم ظرف های بدون لعاب همینطورن
    به مرور منافذشون بسته میشه
    شما اگر یه کوزه سفالی لخرین در ابتدا خیلی اب پس میده ولی به مرور ابریزیش کمتر و کمتر میشه
    و اما راه حل؛
    بعد از هر بار استفاده خیلی خوب و با دقت و حتی با کمک سیم ظرفشور و فرآه کامل تمیزش کن
    و برای باز شدن منافذ بسته گفته میشه اگر داخل جوی اب روان بذارینش به مرور خوب میشه که البته فکر نکنم خیلی در دسترس باشه این روزا
    pariyan, kurosh1, *** صحرا 61 *** و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #109
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94972
    پسند کرده
    80084

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.asqari نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم!

    من شیر رو جوشوندم و مدت 20 دقیقه هم بیشتر جوشوندم تا غلیظ تر بشه بعد هم طبق دستور وقتی ولرم بود بهش مایه ماست و خامه زدم و 8 ساعت پوشوندمش و بعد گذاشتم یخچال و درب ظرف رو نیمه گزاشتم که بخار تبادل دمای محیط و یخچال باعث چکه کردن نشه.
    ماستم واقعا سفید مثل برف بود و کاملا سفت و خامه ی روش هم کاملا مخملی بود و خامه ای یعنی مثل کاغذ لایه نبسته بود.
    فقط اینکه بعد از چند روز احساس کردم روی لایه مخملی ( همون رویه ماست) -من ماست رو موقع استفاده هم نمیزنم از یک طرف شروع به استفاده میکنم. یعنی نصف ظرفم هنوز با لایه خامه ای روش دست نخورده باقی مونده بود- یه گرد سفید رنگ پوشیده شده. وقتی انگشتمو کشیدم روش انگار انگشتم آردی شده. احساس کردم کپک باشه و باقی ماست رو ریختم دور. به نظرتون چی بود؟


    - یه گرد سفید رنگ پوشیده شده. وقتی انگشتمو کشیدم روش انگار انگشتم آردی شده. احساس کردم کپک باشه و باقی ماست رو ریختم دور. به نظرتون چی بود؟[/quote]
    سلام عزیز دلم،کپک بوده گل من
    fateme.asqari این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    513
    میزان امتیاز
    251
    پسند شده
    5621
    پسند کرده
    16201
    سلام
    به نظره من 8ساعت واسه ماست خیلی زیاده
    ما اینجا همه خودشون ماست درست میکنن وبیشتر 3ساعت جای گرم نمیمونه چون بیشتر 3ساعت ماست ترش میشه
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    931
    پسند شده
    17508
    پسند کرده
    10698

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=mehr banoo;1433032]
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم

    دوست عزیزم نگفتین نشاسته رو چه مرحله ای اضافه کردین.ببخشید چون ماستتون خیلی عالی در اومده خواستم کامل یاد بگیرم.
    وای شرمنده دوستان پستم رو اصلاح کردم.....نشاسته رو با ماست و خامه و شیر مخلوط میکنم
    pariyan, mehr banoo, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #112
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,168
    میزان امتیاز
    795
    پسند شده
    13102
    پسند کرده
    14386

    نوشته اصلی توسط سوهیی
    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم


    سوهی جووون ممنونم
    [IMG][/IMG]


    در دستور 8ساعت گفته و من فقط 4ساعت گذاشتم تا دو روز هم دست به ماست نمیزنیم تا اب نندازه
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۸:۳۳ قبل از ظهر
    افسونی, m1361, مامان سیدکوچولو و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما