نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 126
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    115
    ماست خوشمزه خانگی

    شیر2پاکت معمولی

    خامه صبحانه 2ق غ

    مایه ماست 4 -3 ق غ خ


    تهیه به روش خودم :

    شیرروباحرارت ملایم 15 دقیقه میجوشونم وبعدمیزارم تاحدی سردشه که انگشتمو نسوزونه.

    خامه و مایه ماستمو باهم مخلوط وتوی شیرحل میکنم و درش روطوری میبندم که هواردشه .

    بعداز2ساعت که کمی خنک شود دورش پارچه میپیچم و میزارم 1روزبماندوبعدمیزارمش یخچال .

    اینم ماست خوشمزه خودم که تازه زدم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    افسونی, m1361, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نگار9422 آواتار ها
    نگار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,356
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4450
    پسند کرده
    3053
    سلام عزیزان هنرمند
    یه سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
    من با شیر گاو تازه و غیر پاستوریزه ماست زدم ماستم خوب و سفت دراومده بود ولی ایندفعه یه ته مزه تلخ داشت یعنی آخرش تو دهنم طعم تلخ احساس میکردم با اینکه شیرش اصلا طعم بد نداشت ماستی که باهاش مایه زدم هم طعم نداشت اشکال کارم کجا بوده؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان .این ظروف سفالی بدون لعاب من انگار از مناففذش بسته شده.از بیرون چرب شده .میخاستم بپرسم کسی میدونه چطوری بشورم که چربیش پاک بشه ؟؟(روش شستن چربی از رو ی ظروف سفالی بدون لعاب).مرسی....کمکم کنیدددد
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه و نشاسته رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم

    نام: DSC00008.jpg نمایش: 383 اندازه: 66.7 کیلو بایت

    نام: DSC00010.jpg نمایش: 379 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۵/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۱:۳۷ قبل از ظهر
    افسونی, zakizadeh, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #109
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86578
    پسند کرده
    75955

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    سلام دوستان .این ظروف سفالی بدون لعاب من انگار از مناففذش بسته شده.از بیرون چرب شده .میخاستم بپرسم کسی میدونه چطوری بشورم که چربیش پاک بشه ؟؟(روش شستن چربی از رو ی ظروف سفالی بدون لعاب).مرسی....کمکم کنیدددد
    سلام عزیز دلم،گلم ظرف های بدون لعاب همینطورن
    به مرور منافذشون بسته میشه
    شما اگر یه کوزه سفالی لخرین در ابتدا خیلی اب پس میده ولی به مرور ابریزیش کمتر و کمتر میشه
    و اما راه حل؛
    بعد از هر بار استفاده خیلی خوب و با دقت و حتی با کمک سیم ظرفشور و فرآه کامل تمیزش کن
    و برای باز شدن منافذ بسته گفته میشه اگر داخل جوی اب روان بذارینش به مرور خوب میشه که البته فکر نکنم خیلی در دسترس باشه این روزا
    pariyan, kurosh1, *** صحرا 61 *** و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    681
    سلام دوست عزیز من فکر کنم مایه ماستتون رو کم زدین البته گفتین که ماستتون خوب شده پس این مورد منتفیه یا به علت نوع ظرفیه که توش ماست رو بستین
    ما کارونی
     

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    338
    پسند شده
    3518
    پسند کرده
    5830

    ویترین مدال ها

    [quote=سوهیی;1432912]اینم ماست فوق خوشمزه و سالم من

    شیر گاو محلی چرب 2 کیلو
    نشاسته 1 قاشق مربا خوری
    ماست 6 قاشق
    خامه2 قاشق


    شیر رو جوشانده بعد از جوش حرارت رو کم کردم و 10 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد بعد خاموش کردم و خامه روی شیر رو اروم کنار زدم و شیر رو با کمک ملاقه داخل ظرف سفالیم خالی کردم بعد با کمک کفگیر خامه روی شیر رو که در اثر جوشیدن بسته بود یواشکی روی شیرم داخل سفال انتقال دادم...این کار بخاطر این بود که میخواستم روی ماستم خامه ببنده و گرنه همونطور میتونید شیر رو داخل ظرف سفال خالی کنین
    حالا میزارم تا به دمای 40 درجه که همون انگشت رو میزنیم به شیر نسوزه و گرمی شیر رو احساس کنیم

    ماست و خامه رو خوب هم میزنیم و چند قاشق از شیرمان را داخل آن ریخته و خوب هم میزنیم بعد از کنار داخل ظرف شیر می ریزیم ...بعد با حوله پوشاندهو 8 ساعت در محیط میگذاریم و بعد برداشته و در یخچال میگذاریم

    دوست عزیزم نگفتین نشاسته رو چه مرحله ای اضافه کردین.ببخشید چون ماستتون خیلی عالی در اومده خواستم کامل یاد بگیرم.
    خورشت کرفس
     
    سوهی و سادن این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    1601
    پسند کرده
    1145
    سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم!

    من شیر رو جوشوندم و مدت 20 دقیقه هم بیشتر جوشوندم تا غلیظ تر بشه بعد هم طبق دستور وقتی ولرم بود بهش مایه ماست و خامه زدم و 8 ساعت پوشوندمش و بعد گذاشتم یخچال و درب ظرف رو نیمه گزاشتم که بخار تبادل دمای محیط و یخچال باعث چکه کردن نشه.
    ماستم واقعا سفید مثل برف بود و کاملا سفت و خامه ی روش هم کاملا مخملی بود و خامه ای یعنی مثل کاغذ لایه نبسته بود.
    فقط اینکه بعد از چند روز احساس کردم روی لایه مخملی ( همون رویه ماست) -من ماست رو موقع استفاده هم نمیزنم از یک طرف شروع به استفاده میکنم. یعنی نصف ظرفم هنوز با لایه خامه ای روش دست نخورده باقی مونده بود- یه گرد سفید رنگ پوشیده شده. وقتی انگشتمو کشیدم روش انگار انگشتم آردی شده. احساس کردم کپک باشه و باقی ماست رو ریختم دور. به نظرتون چی بود؟
    سوپ قارچ و مرغ
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما