نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 126
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    351
    نقل قول نوشته اصلی توسط الی65 نمایش پست ها
    یه شیر پاکتی گرفتم میهن جوشوندم وکمی که گذشت به حدی که دستم رو نسوزونه یه قاشوقو نصفی ماست پر چرب بهش زدم ریختم لای پتو مسافرتی گذاشتم 6 ساعت که گذشت رفتم مثلا بزارمش تو یخچال که دیدم شیر اصلا تکون نخورده همونجوری مایه میس
    مایه ماست شما مناسب نبوده
    باید از ماستی استفاده شود که خودش با همین روش سنتی تهیه شده مایه ماست یکی از ارکان مهم و اساسی تهیه ماست هست

    تجربه شخصی من اینه که ماست تو ظرف استیل یه ته مزه تلخی میکیره

    این پست قبلی یهپست طولانی با یه عالمه عکس اضافه به اضافه دفتر خاطرات هست
    اخه می خواهیم دو کلام در مورد ماست بستن مکالمه کنیم یه چیزی یاد بگیریم !!!!!

  2. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20310
    پسند کرده
    17526
    ماست بنده
    شیر نایلونی 2 تا و نصفی 1 ساعت گذاشتم آروم جوش بخوره بعد که سرد شد یعنی به دمای مناسب رسید مایعشو زدم جای گرم گذاشتم شب تا صبح بعدم 24 ساعت تو یخچال
    نام: 20151012_210746.jpg نمایش: 2242 اندازه: 75.6 کیلو بایت

    اما چون ما ماست کیسه ای چکیده دوست داریم کردمش تو کیسه شد این

    نام: 20151012_222920.jpg نمایش: 1954 اندازه: 72.8 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۴/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۳:۰۱ بعد از ظهر
    Behjat, zakizadeh, mitra40 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13415
    ماست

    نام: IMG_2145.jpg نمایش: 1861 اندازه: 46.6 کیلو بایت

    1ليترشیر را جوشانده بگذارید تا ولرم شود (دست را به ظرف شیر بزنیم گرمای آن محسوس است ولی دست را نمیسوزاند.)يك چهارم پ ماست شیرین را به عنوان مايه در مقداری از شیر حل كرده و با بقیه شیر مخلوط ميكنيم گذاشته و روی ان را پوشانده وبهش استراحت ميديم تا ببنده بعد از بسته شدن به یخچال منتقل ميکنیم
    ...
     
    ELAHE_ABAN, باران67, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    904
    سلام
    طرز تهیه ماست
    مامانم امروز ماست زده بود ولی خب نمیشد بش دس زد این ماست ی هفته پیشه .
    طرز تهیه :مادر من از مایه ماست محلی و شیر محلی برای تهیه ماست استفاده میکنن .شیر رو میجوشونه اجازه میده دماش طوری بشه ک دس رو نسوزونه میریزه تو سطل سه کیلویی و ی ق غ مایه ماست شیرین بش میزنه همش میزنه و میزاره جای گرم ب مدت چن س تا خودشو بگیره و بعد یخچال اجازه بدید ی روز تو یخچال بمونه بعد استفاده کنیین چون زودتر اگه ق بزنید ترش میشه ..

    نام: 20151116_181017.jpg نمایش: 1724 اندازه: 57.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط hasti68 : ۱۳۹۴/۰۸/۲۶ در ساعت ۱۲:۲۰ بعد از ظهر
    zakizadeh, ELAHE_ABAN, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  5. #101
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو نمایش پست ها
    فقط یه سوال دارم من اینبار به ماستم یه مقدار پودر موسیر اضافه کردم و یادم رفته ماست ساده برای مایه ماست بردارم میشه این ماست موسیر زده رو برای مایه ماست بعدی استفاده کنم
    عزیز دلم بهتره این کار رو نکنین



    نقل قول نوشته اصلی توسط نگار35 نمایش پست ها
    سلام به همگی یه سوال دارم میشه از ماست پروبیوتیک برای مایه ماست استفاده کرد؟
    گلم از هر ماستی برای زدن مایه میشه استفاده کرد
    منتها ماست حاصل تحت تاثیر مایه تون قرار میگیره و همون طعم و مزه رو میگیره
    پس همیشه ماستی استفاده کنین که دوستش دارین


    نقل قول نوشته اصلی توسط Lenaa نمایش پست ها
    بچه ها اگه بخوام یه ماست کم چرب اما غلیظ درست کنم شیرم باید کم چرب باشه یا مایه ماست؟یا هر دو؟ ؟
    عزیزم برای داشتن ماست کم چرب از شیر کم چرب استفاده کنین
    شیر هایی که همه جا در دسترسه و داخل پاکت پلاستیکی به فروش میرسن کاملا مناسبن و ماستی کم چرب بهتون میدن
    برای داشتن ماستی غلیظ و غیر آبکی ملاک نحوه ماست ماسوندن شماست و رعایت نکات لازم


    نقل قول نوشته اصلی توسط shima_normal نمایش پست ها
    من با دو تا پاکت از این شیر رایانه ایا - ماست درست کردم - اما وقتی بست - منظم نبسته بود - مایش هم ماست و خامه بودش - خواهرم میگه چن نزاشتی شیر بجوشه فقط گرمش کردی - دلیلش واقعا اینه ؟
    گلم شاید علت یکدست نبودن ماست شما این بوده که مایه رو داخل شیر خوب هم نزدی
    کوئین و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #102
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها

    گلم شاید علت یکدست نبودن ماست شما این بوده که مایه رو داخل شیر خوب هم نزدی


    نقل قول نوشته اصلی توسط عطر سیب نمایش پست ها
    ببخشید باران جون جسارت میکنم مابه ماست رو هم میشه داخل شیر ولرم همزد و یکدست کرد هم اینکه به ارامی به انتهای ظرف شیر وارد کرد علت ایراد ایشون این بوده که اولا دمای شیر حتما باید در حدی ولرم بشه که دست نسوزه بکم داغ تر و یکم سرد تر ماست خوب نمیبنده و 2 اینکه بعد از اینکه 8 ساعت و یا بیشتر بنا به ضائقه شیرینی و ترش بودن در محیط اشپزخانه ماند حتما هنگامبکه بخچال مبزارن 1 تا 2 روز به هش دست نزند و قاشق داخلش نزنند که ماست اب میندازه و دیگه سفت نمیشه (ابته که نوع مایه ماست هم در سفتی ماست موثره)
    بازم باران جان عذر میخوام

    اختیار دارین فدات شم
    چه حرفیه
    من واقعا لذت میبرم از شما عزیزانم چیزی یاد بگیرم
    گلم ایشون ظاهرا ماستشون همون اول یه دست نبوده پس من احتمال دوم رو رد کردم
    ینی منظورمه فکر کنم دست نزده و در کل یه دست نبوده

    برای هم زدن مایه داخل ماست هم من در حد شنیده ها و مطالعاتم گفتم
    شایدم این نباشه علتش
    ممنونم از تجربیات خوبت

    تو همین سوال جواباس چیزی یاد میگیریم و من با تمام وجود هم استقبال میکنم و هم ممنونم ازتون


    نقل قول نوشته اصلی توسط عطر سیب نمایش پست ها
    فدات شم باران جون عاشقتم
    شما نمره ات تو اشپزی و خونه داری بیسته منکه به شخصه ازت خیلی چیزا یاد گرفتم
    کوئین, عطر سیب و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  7. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    به ازای هر لیتر شیر یک تا دو قاشق غذاخوری ماست به عنوان مایه به شیر بریزید و خوب به هم بزنید. بهتر است ماست را از قبل با مقدار کمی شیر مخلوط کنیم و در حین هم زدن شیر مایه را اضافه کنید
    ظرف شیر مایه زده شده را حدود دو تا سه ساعت بایه پتو بپوشونید تا از پایین آمدن دمای شیر کم شود.
    بعد ازیه مدت ظرف را به آرامی داخل یخچال بگذارید و قبل از سرد شدن کامل به آن دست نزنید. اگر ماست زود از گرمخانه خارج شود یا قبل از سرد شدن کامل تکان بخورد یا قاشق در آن وارد شود مانع بسته شدن کامل ماست شده و ماست آب می اندازد.
    دقت کنید که اگر ماست آب انداخت، آن را دور نریزید چون آب ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی فراوانی دارد



    sita-golam, m1361, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    اینم ماست من..
    نام: IMG_5246.jpg نمایش: 1186 اندازه: 53.3 کیلو بایت

    1.5کیلو شیر محلی را جوش آوردم و گذاشتم چند دقیقه ای بجوشه .. بعد درجا 2تا لیوانش را نوش جان کردم و مابقیش را توی دوتا کاسه ریختم و گذاشتم به حرارت مناسب برسه..یعنی وقتی انگشت میزدم,گرماش را حس کنم ولی دستم نسوزه بعد توی هر کاسه 1.5 ق غ مایه ماست ریختم و هم زدم روش یه بشقاب گذاشتم و دورش را پتو پیچیدم,روی کابینت آشپزخانه بعد از تقریبا 6 ساعت آماده رفتن توی یخچال بود... روز بعدش آماده خوردن...

    واقعا خوشمزه و سالم

    برای اینکه ماست وقتی هم می خوره بعد چند روز مزه اش هم عوض میشه و من برای دختر کوچیکم می خواستم توی 2تا ظرف بستم که با همزدن ماست مزه همش عوض نشه...

    مایه ماستم هم ماست قبلیم بود که به همین روش بسته بودم
    .افسوس., باران67, iranrose63 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما