نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree721Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 123
صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9765
    پسند کرده
    6503
    ماست خوشمزه ی خونگی که کمی چکیده اش کردم.

    با دستور کتاب مستطاب که باران عزیزم توی صفحه ی 17 گذاشتن.

    طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

    دستور خیلی عالی هست و نکات خوبی داره. ممنونم باران جان



    فقط من داخل کیسه ریختم که کمی آبش کشیده بشه. نه خیلی که خشک بشه. من ماست چکیده رو نرم و خامه ای دوست دارم نه خشک و ترش و سفت.
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۳/۰۹/۰۵ در ساعت ۰۵:۰۲ قبل از ظهر
    تکتم خانم, sOhEiLa71, Hope و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۲
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    1
    اگه شیر به ماست تبدیل نشه چاره ای براش هست ؟باید چه کنم ؟ماستم گرم بود ولی نگرفته .اونیکی ظرف که شیرش خنکتر بود خوب گرفته .حواسم به دمای شیرها بود .


    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    عزیزم برای دمن ی بار اتفاق افتاد و اون هم به دلیل سرد بودن شیر بود...من قابلمه رو دوباره روی گاز گذاشتم یکم گرم شد طوری که دست نمی سوخت (شعله کم بود)بعد از رو گاز برداشتم دورش رو پتو پیچیدم تا صبح موند جای گرم و گرفت اما ماستم یکم ترش شد
    باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم 58 * نمایش پست ها
    دوستان عزیزی که از نشاسته هم برای مایه استفاده میکنین میشه بگین کی و به چه صورت اضافه میکنین؟
    و اینکه طعمش معلومه یا نه؟
    ممنونم


    نشاسته برای اینکه ماست رو خامه ای کنه دستورشو از یکی از مربیان تلویزیون میذارم.

    ماست خامه ای:
    شیر 1 لیتر
    ماست شیرین 1 قاشق سوپخوری
    نشاسته 1 قاشق چایخوری
    خامه 4 قاشق سوپخوری
    شیر را جوشانده و به دمای 40 درجه رسانده 2 قاشق شیر سرد را از ابتدا کنار بگذارید وقتی با خنک شدن به این دما رسید به این 2 قاشق موا بالا را افزوده سپس با ملاقه یکباره زیر ظرف شیر برده و هم نزنید برای اینکه ماست رویه چربی ببندد سپس درش را گذاشته با حوله پوشانده به مدت 6 ساعت در جای گرم قرار داده سپس در یخچال قرار داده.
    اگر 8 ساعت بیرون بماند ترش میشود .
    کوئین, sara chef و باران67 این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8187
    پسند کرده
    18896
    ماست برای اولین بار با دستور شف طیبه
    برا 1 پاکت حدود ربع لیوان ماست مایه زدم. کمی از شیری که به دمای مناسب رسیده( حدود گرمایی که دست داغ بشه ولی نسوزه) رو با ماست زدم و تو شیر ریختم.
    دفعه بعد نشاسته رو امتحان میکنم
    دوستان از روش گذاشتن قاشق چوبی روی ظرف شیر جهت جلوگیری از سر رفتن استفاده کردم که حسابی جواب داد
    نام: DSC00548.jpg نمایش: 544 اندازه: 77.5 کیلو بایتنام: DSC00573.jpg نمایش: 534 اندازه: 85.8 کیلو بایتنام: DSC00593.jpg نمایش: 1995 اندازه: 57.9 کیلو بایت
    باران67, zendegi67, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    535
    پسند شده
    9040
    پسند کرده
    8540
    دولیتر شیر /مال من شیرمحلی میش/رو گذاشتم رو حرارت تا خوب بجوشه چند بار همش زدم کاملا که جوشید کنار گذاشتش تا ولرم شد /یعنی وقتی که انگشتو تو شیر بزنی کمی داغ باشه/بعدسه الی 4 قاشق ماست سون رو بهش اضافه کردم ودو بارشیررو تویه ظرف دیگه خالی کردم تاکاملا با هم مخلوط بشن بعد لای پتو پیچیدم ویه جای گرم گذاشتم بعد 6 یا 7 ساعت گذاشتمش تو یخچال.یه نکته..اگه شیر زیاد داغ باشه وماستو اضافه کنیم ماستموتررش میشه.


    پرنسس.م, آتامان, سادن و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,147
    میزان امتیاز
    186
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    15458
    نقل قول نوشته اصلی توسط الی65 نمایش پست ها
    یه شیر پاکتی گرفتم میهن جوشوندم وکمی که گذشت به حدی که دستم رو نسوزونه یه قاشوقو نصفی ماست پر چرب بهش زدم ریختم لای پتو مسافرتی گذاشتم 6 ساعت که گذشت رفتم مثلا بزارمش تو یخچال که دیدم شیر اصلا تکون نخورده همونجوری مایه میس
    الی جون احتمالا شیر سرد بوده .چون منم وقتی شیرم سرده مایه نمیشه
    گلنرگس 2, باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  7. #95
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,177
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2034
    پسند شده
    86856
    پسند کرده
    76080

    ویترین مدال ها

    طرز تهيه ماست چكيده




    درست كردن ماست چكيده در خانه در حدي ساده است كه اصلا توجيهي نداره دنبال بازاريش بگردي. من چند سال پيش توي يكي از پستها در موردش توضيح دادم. امروز يك پست جداگانه بهش اختصاص ميدم چون خيلي كاربرديه.









    ماست رو يا خودمون درست ميكنيم.
    يا آماده ميخريم.


    توي يه صافي يه دونه پارچه تنظيف قرار ميديم. و صافي رو روي يك كاسه گود ميذاريم.


    در مورد تهيه پارچه اش هم اگر مشكل داريد؛ اينجا توضيح دادم.


    ورژن ساده ترش رو هم اينجا توضيح دادم.









    حالا ماست رو ميريزيم توي تنظيف.
    ميذاريم توي يخچال و اجازه ميديم كه آبش بچكه.







    با سرعت خوبي شروع ميكنه به آب پس دادن
    اين آب باقي مانده از ماست مصارف جالبي داره كه در آينده در جاي خودش به طور مفصل بهش خواهم پرداخت.









    اين بعد از يك ساعته.
    ميبينيد كه حاشيه اش كاملا سفت و چكيده شده.
    يك عالمه آب ماست جدا شده.
    اگر خيلي عجله داريد ميتونيد مرتب همش بزنيد و يا اينكه از اول توي چندين صافي كوچيك قرارشون بديد.
    هر از گاهي هم چك كنيد يه وقت كاسه اي كه آب ماست توش ميريزه زيادي پر نشه. پس بايد هر از گاهي خاليش كنيد.







    معمولا در عرض سه تا چهار ساعت آماده مصرفه ولي من هميشه ميذارم شب تا صبح توي يخچال بمونه. اگر ديديد ديگه زياد از حد چكيده شده ميتونيد با مقداري از آب ماست رقيق ترش كنيد.







    من معمولا وقتي برنامه مهموني دارم از دو سه شب قبل شروع ميكنم به تهيه ماست چكيده. از هر يك كيلو ماست يك و نيم تا دو ليوان ماست چكيده حاصل ميشه كه واسه همين منظور من از دو سه شب قبلش شروع ميكنم تا چندين ليوان ماست چكيده واسه تزئين غذاهام داشته باشم. ماست چكيده بعد از چند روز توي يخچال به مرور زمان خشك تر و ترش تر ميشه كه خب اتفاقا خيلي هم مناسبه چون مزه بهتري به غذاها ميده.







    يكي از مصارف ماست چكيده در تهيه دسرهاست. توصيه ميكنم از ابتدا از ماست شيرين استفاده كنيد و بعد از سه ساعت كه چكيده شد سريعا دسر رو تهيه كنيد. اينطوري طعم خامه اي و شيرين و مطلوبي خواهد داشت.
    طبق تجربه من ميدونم كه ماستهاي با درصد چربي پايينتر به مراتب سريعتر چكيده ميشن و براي چكيده كردن ماستهاي خامه اي زمان بيشتري نياز هست. از اونجايي كه امروزه همه رژيم لاغري دارند؛ شخصا استفاده از ماستهاي كم چرب رو توصيه ميكنم اصلا نگران نباشيد نتيجه كار, دسرهايي بسيار خامه اي و خوشمزه خواهد بود. در حدي كه گمان ميكنيد توش خامه داره!


    صرفا جهت يادآوري:
    بستني هلو
    بستني توت سياه
    ماست توت فرنگي
    ماست هلو
    ماست توت سياه
    شريكاند
    كرم انبه
    ساندويچ لوف







    ماست چكيده در غذاها حكم خامه فرم گرفته در شيريني ها رو داره. به اين مفهوم كه شما ميتونيد ماست چكيده رو رنگ كرده (حالا با رنگهاي مجاز خوراكي يا رنگهاي طبيعي) و با قيف و ماسوره انواع شكوفه ها و تزئينها رو روي غذاهاتون اجرا كنيد. و اتفاقا تمرين خوبي هم هست براي تزئين كيك چون تهيه ماست چكيده به مراتب ساده تر از خامه فرم گرفته است.
    تصور كنيد با اين شيوه چقدر بهتر و سريعتر ميتونيد غذاها رو به بچه هاي بهونه گيرتون قالب كنيد!







    ماست چكيده يك پاي ثابت در سفره غذايي منه. حالا چه ماست ميوه اي باشه چه فروزن يوگرت چه ساندويچ لوف.
    و يا حتي فقط همراهي براي خرما و رطب!
    يك ميان وعده با پروتئين بالا و لاغر كننده.
    ماست چكيده رو مرتب خودتون در خانه تهيه كنيد و از خوردنش لذت ببريد.
    maman_mahya, najmehkhatoon, zahra113 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,177
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2034
    پسند شده
    86856
    پسند کرده
    76080

    ویترین مدال ها

    طرز تهيه ماست در خانه




    يكي از خاطرات شيرين دوران بچگي من مربوط ميشه به وول خوردن دور قابلمه ماستي و جيغ و داد مامانم كه: "دست نزن بچه خراب مشه!".
    فرايند درست كردن ماست خيلي ساده است و وقت زيادي هم نياز نداره. خيلي از مامانها درستش ميكنن. يا ميكردن (!) چون اون وقتها شير محلي راحت تر پيدا ميشد. امروزه بايد تو سر خودت بزني تا يه شير خالص پدر مادر دار گيرت بياد. بعد تازه توش ميموني كه باهاش پنير درست كني يا ماست يا بستني يا ... اصلا بجوشوني بدي بچه ات بخوره!
    خيلي تجربه دوست داشتني ايه اين درست كردن ماست و پنير تو خونه. در حدي كه آدم بهش معتاد ميشه. اگر بلديد و درست ميكنيد الان به تاييد جملاتم داريد سر تكون ميديد. اگر هم تا به حال تجربه اش رو نداشتيد ميدونم رو صندلي بند نيستيد و ميخوايد تندي متن رو تموم كنيد بريد تو آشپزخونه. (بچه زرنگ هاش البته!)


    بچه كه بودم ماماني خانم ميفرستادمون دنبال خريد شير محلي. يكي در ميون با داداشم سوار دوچرخه ميشديم يكي پدال ميزد و دومي پشت سرش ميدويد بعد جامون رو عوض ميكرديم. به "خونه گاوي" (اين اسمي بود كه من روش گذاشته بودم) كه ميرسيديم قابلمه مون رو پر از شير ميكرديم و اينبار با احتياط بيشتر و سرعت كمتري حركت ميكرديم سمت خونه. وقتي برميگشتيم خونه از گرمي هوا و شرجي زياد هر دومون قرمز قرمز بوديم. من تندي ميپريدم تو آشپزخونه و كنار مامانم وايميستادم كه ماست درست كنيم. ولي ماماني خانم همه كارها رو خودش انجام ميداد و فقط يه كار الكي به درد نخورش رو ميداد من انجام بدم. يعني چك كردن دماي شير كه آيا الان آماده است كه مايه ماست رو اضافه كنيم يا نه. كلي هم دلخور ميشدم كه چرا نميده همه اش رو من انجام بدم. الان كه دارم بهش فكر ميكنم ميبينم اصل كار رو ميداده من انجام بدم. تو كل فرايند تهيه ماست همين چك كردن دماي شير تنها نكته مهم و حياتيشه! دستش در نكنه. مامانها هميشه خوبي بچه هاشون رو ميخوان. كيه كه قدر بدونه.
    ماست رو كه درست كردي , بايد همون اول يه مقدار ازش رو بر داري واسه سري بعدي كه ميخواي ماست درست كني. طبق تجربه من فكر ميكنم بهتره كه همين ابتداي كار يه قسمت از ماست رو قالبي جدا كني و نگهش داري نه اينكه بذاري همه ماسته رو كه خوردي تهش هر چي موند بذاري واسه مايه ماست بعديت. هرگز يادم نميره...بچه بودم... ميرفتم سر يخچال يه كاسه ماست بر ميداشتم. ميرفتم سر كابينت يه قاشق هم برميداشتم. هنوز قاشقه رو توي ماست نزده بودم كه داد ماماني خانم از توي اتاق بلند ميشد كه: "به كاسه ماست ته يخچال دست نزني ها... اين مايه ماست هفته بعدمونه. بذارش سر جاش بچه!". آي ميخورد تو ذوقم. آي ميخورد تو ذوقم. ببنين تا هنوز هم از ذهنم خارج نشده! آخ آخ آخ!
    جريان ماست درست كردن و ماست خونگي و يواشكي توي "اتاق گرمه" و "قابلمه ماستي زير پتو" سركشيدن يه طرف؛ اون ماست قالبي رو توي كاسه ريختن هم يه طرف. تو خانواده ما (يعني ننه و ماماني خانم) رسمه كه ماست رو با نعلبكي توي كاسه ميريزن. نعلبكي رو فرو ميبرن توي ديگ ماستي و بعد يه تيكه ماست قالبي رو جدا ميكنن و ميريزن توي كاسه. بعد باز يه قالب ديگه. من هميشه منتظر ميمونم آخرين نعلبكي ماست كه باقي ميموند ماست رو تو نعلبكي ميخوردم. طعمش بهتره. يا وقتي بچه اي تو نعلبكي طعمش بهتره؟!




    شير 4 ليوان
    ماست يك چهارم ليوان







    فرقي نميكنه داريد از چه شيري استفاده ميكنيد. شيرش اصلا مهم نيست. محلي باشه يا پاستوريزه و هموژنيزه. پر چرب باشه يا بدون چربي. در هر حال ميشه باهاش ماست درست كرد. ولي مسلما يه شير پر چرب اساسي يه ماست قالبي سفت و پرچرب اساسي هم بهتون تحويل ميده.
    ولي خب امروز روز ديگه همه رژيمن و طعم و كيفيت رو فداي "كمر باريك" ميكنن!




    شير رو بريزيد توي ديگ و بذاريد روي حرارت. اجازه بديد با حرارت ملايم ربع ساعت واسه خودش يه قل كوچولو بخوره. تجربه به من نشون داده اينطوري شير (مثل شيوه تهيه شير تبخير شده) قوام مياد و بعد ماست قالبي تري بهمون ميده.
    سر شير روش رو جدا كنيد و اجازه بديد سرد شه. (يا بذاريد باشدش. من اون لايه سرشير روي ماست رو خيلي دوست دارم.)







    اگر فرصت كافي داريد كه اجازه ميديد خودش با فراغ بال استراحت كنه و خنك شه.
    ولي اگر وقت نداريد ... كه خب با مشغله زندگي امروزي كي وقت داره؟! يه ظرف رو پر از يخ و آب ميكنيد و ديگ رو ميذاريد توش. بعد از دو سه دقيقه آماده است. بيشتر يا كمتر.
    بايد حتما دماش رو چك كنيد. اگر دماسنج داريد كه ميشه حدود 115 درجه فارنهايت يا 45 درجه سانتيگراد. و اگر دماسنج نداريد بايد دستتون رو خوب بشوريد و بعد انگشتتون رو فرو ببريد توي شير.
    نبايد داغ باشه كه انگشت رو بسوزونه نبايد هم سرد باشه. يعني بايد گرميش رو حس كنيد. ببينيد واضحه 45 درجه قدري از دماي بدن انسان بيشتره. پس شما بايد قدري گرمي رو حس كنيد. حالا زياد نگران نباشيد با تجربه دستتون مياد. زياد هم حساس نيست در نهايت ماست تحويل خواهيد گرفت حالا ممكنه شل و رقيق باشه چون شير رو خيلي سرد كرديد يا اينكه ماست زيادي آب بندازه و ترش شه كه خب مشخصه دماي شير زيادي بالا بوده.
    با تجربه درست ميشه.
    مثلا ميتونيد بديد بچه تون از الان متخصص تشخيص دماي شير بشه!







    تو اين فاصله كه شير رو آماده ميكنيد ماست رو هم بايد از يخچال بيرون بياريد و بذاريد به دماي اتاق برسه.
    فرقي نميكنه از چه ماستي استفاده ميكنيد در نهايت ماست تحويل خواهيد گرفت. منتها كيفيتش متفاوت خواهد بود.
    من اينبار از ماست پروبيوتيك واسه مايه ماستم استفاده كردم.
    ميتونيد هر بار از ماستي كه درست ميكنيد ربع ليوان نگه داريد براي ماست بعديتون. ولي اجازه نديد بيشتر از يك هفته از عمرش بگذره.







    نصف ليوان از شير رو توي ماست ريخته و با قاشق همش ميزنيم تا يكدست شه.
    مايه ماست رو توي شير ميريزيم و يك دور همش ميزنيم.







    راستي ميتونيد مايه ماست رو به جاي ربع ليوان حتي نصف ليوان استفاده كنيد. ولي با همون ربع ليوان هم جواب خوبي ميگيريد.







    حالا ديگه در ديگ رو ميذاريم و ديگ رو يه جاي گرم و نرم قرار ميديم. و نبايد هم كسي مزاحمش بشه. (مخصوصا يك دختر بچه كنجكاو!). اگر تكون نخوره ماستي قالبي و سفت و زيبا خواهيد داشت.









    ميتونيد يه پتو يا دو سه تا ملافه دور ديگ بپيچيد تا جاش گرم و نرم تر باشه.
    پيدا كردن يه محل گرم تو بوشهر از نفس كشيدن هم آسون تره. اينه كه ماست هاي سفت و قالبي خونگي اينجا تضميني هستند. اگر شما يه جاي خنك زندگي ميكنيد خدا يارتون باشه!


    يه راه حل خوب اينه كه اگر فرتون شعله پايلوت داره بذاريدش توي فر. يا اينكه ديگ رو پتو پيچ كنيد و بذاريد كنار يه چراغ مطالعه.







    ماست در شرايط محيطي گرم معمولا 5 ساعته آماده است ولي ممكنه براي مكانهاي سردتر بيشتر طول بكشه. مثلا بهتره شب تا صبح بذاريد بمونه كه حسابي قالبي شه. البته اگر خيلي هم بمونه مزه اش ترش ميشه. كه خب البته ماست ترش هم طرفدارهاي خودش رو داره. (آقا اجازه... ما!)


    همينطور كه ميبينيد ماستمون بعد از 5 ساعت حسابي سفت و قالبي شده. كمي آب ماست روش گرفته ولي نه زياد كه اين نشون ميده پروژه موفقيت آميز بوده.
    حالا ديگ رو ميذاريم توي يخچال تا خنك شه. اين باز كمك ميكنه كه ماست قالبي تر شه (روش اينقدر تاكيد ميكنم چون مستحضر هستيد كه ماستهاي بازاري مواد افزودني براي سفت و قالبي شدنشون دارند).
    و البته ماست خنك يه حال ديگه اي داره!


    ماست خانگي رو حتي اگر با شير بدون چربي هم درست كنيد يك طعم كاملا خامه اي و دوست داشتني داره. نميدونم حكمتش چيه ولي كلا يه صفاي ديگه اي داره. باب ميل اونهايي كه پروژه كاهش سايز دارند. شيرين و خامه اي و قالبي... حتي خالي خاليش هم يك ميان وعده روياييه.







    به به! يك نعلبكي نوستالژي خوشمزه!
    ماست رو در خانه درست كنيد.
    از خوردنش لذت ببريد.
    ذخيره اون ربع ليوان مايه ماست هم فراموش نشه.
    maman_mahya, najmehkhatoon, آلیفاتیک و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما