نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 126
صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    169
    سلام خانما من همیشه خودم ماست درست میکنم ولی امروز که شیرو جوشوندم دلمه بست به نظرتون دیگه باید دورش بندازم


    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    نه ديگه شده پنير اگه كامل نبسته كمي سركه اضافه كن و بهم بزن تا كامل دلمه بشه بعد بريز تو يه پارچه تميز و آبگيري شه تا پنير درست شه. كمي نمك يادت نره.
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست.عشقی باشد دردل نه در سر ودلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56326
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    دوستان اگه میخوایید ماستتون کشدار بشه...در حین جوشیدن شیر روی گاز..با قاشق مدام هم بزنید...
    اگه دیدید ماستتون مطلوب نشد وزیاد ترش شد بزارید تو اشپزخونه چندساعتی بمونه تا ترشیده بشهبعد بریزید تو شیشه ...مثلا شیشه نوشابه خانواده ...
    ومدام هی تکون تکون بدید شیشه رو تا دوغ درست بشه...وکره در بیارید ازش
    باید یه نیم ساعتی ربع ساعتی خوب وتند تند شیشه رو تکون بدید...
    اخرای کار وقتی دیدید کره نمایان شد ...دوغ رو بریزید تو یه قابلمه ویه چندتا یخ با کمی اب یخ هم بریزید روش
    تا کره خودشو جمع کنه
    سپس کره رو از دوغ جداکنین...
    در اخر هم برای مزه دار کردن دوغ=کمی نمک---پونه ویا....اضافه کنین....
    نوش جونتون
    عطر سیب, باران67, shimakhoshdel و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    من شنیده بودم که میشه به مایه ماست شیر خشک اضافه کرد که ماستو غلیظ تر کنه.منم این کارو کردم و ماستم مزه شیر خشک گرفته
    برای 2 کیلو شیر 1 قاشق شیر خشک ریختم.شماها نکنینااا

    ظرف دومم رو الان باز کردم. به اون بدی نبود.ولی غلیظم نشده بود.پس کلا این ایده جواب نمیده
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۹ در ساعت ۰۱:۲۳ بعد از ظهر
    باران67, samane0101 و سوهی این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    1786
    نقل قول نوشته اصلی توسط *** صحرا 61 *** نمایش پست ها
    اگر ماست کش دار دوست نداشتیم؛ چکارررر باید کرد؟چکار نباید کرد؟
    اگه از ماست كارخانه اي بعنوان مايه استفاده كني كشدار ميشه

    واسه كشدار نبودن از ماست محلي كه لبنياتي ها ميفروشن استفاده كن چون استارتر ندارن

    من خودم امتحان كردم
    مامان غزل, باران67, samane0101 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4998
    پسند کرده
    9090
    اینم هم ازکوزه سفالی من که مامانم واسم خرید( البته مامانم میگه "این اسمش کوزه نیست دیزی سفالیه که قدیما از شب آبگوشت درست میکردن و میزاشتن زیر ذغال تا بپزه برا فردا شون البته الان رنگ و لعابش کردن " منم میگم چشم مامان خانمی )
    نام: 170820144612.jpg نمایش: 465 اندازه: 78.0 کیلو بایت

    اینم از ماستی که توش درست کردم
    با تزیینات نتی


    نام: 190820144663.jpg نمایش: 1350 اندازه: 83.2 کیلو بایت


    یه کم دقت کنین میبیند که کوزه منم مثل مال شیما خانومه
    از بس حرف زدم یادم رفت دستور بنویسم

    2کیلو ماست گذاشتم 40دقیقه بجوشه و زیرش رو خاموش کردم تا یکم سرد بشه ریختم تو ظرفم ( دیزی سفال ) دماش که مناسب شد داغ باشه اما دست رو نسوزونه 3قاشق ماست بهش اضافه کردم و پتو مسافرتی رو پیچیدم دورش یک شب تا صبح بعد گذاشتم یخچال
    نکته : برای اینکه ماستتون سفت بشه بعد از سرد شدن 1ملاقه از ماست رو بردارید از گوشه ظرف
    بزارید آبش جمع بشه و اون آب رو از ماست با قاشق خارج کنید چنذ بار این کارو بکنید یک ماست کاملا سفت تحویل میگیرید
    اون آب رو هم میتونید هم خودتون یا اگه دوست ندارید همسر جان نوش جان کنن چون شنیدم اب ماست خیلی خاصیت داره ( الان ذهنم یاری نمیکنه که بگم )



    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام گلم
    خسته نباشی
    میبینم که این ظرف سفالی شیما از همه دلبری کرده
    گلم اسمشون همونطور که مامان خانمتون گفتن دیزی سفالیه
    اتفاقا همین امروزه هم استفاده میشه به تاپیک ابگوشت و دیزی سر بزنین میبینین
    و اما نکته دیگه برا ماست اگه میخااین بدون لعاب بگیرین چون ابشو میکشه و ماستتون واقعا عاااااااالی میشه
    چون دیدم گفتین اب ماستو جدا میکنین گفتم.و همونطور که خودتون گفتین اب ماست سرشار از خواصه و نباید جداش کنیم.
    بدو برو بی لعابشو بخر اینو بذار برا ابگوشتات

    .
     
    عطر سیب, باران67, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  7. #86
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    نه ديگه شده پنير اگه كامل نبسته كمي سركه اضافه كن و بهم بزن تا كامل دلمه بشه بعد بريز تو يه پارچه تميز و آبگيري شه تا پنير درست شه. كمي نمك يادت نره.
    مگه وقتی شیر دلمه میشه اون شیرخراب نیس ؟
    چجوریاس ؟؟؟ یعنی از شیر خراب پنیر میشه درست کرد ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    بریدن شیر:
    شیر مانده اگر حرارت ببیند اب و مواد سفیده ای ان از هم جدا میشوند این حالت را بریدن شیر مینامند.
    شیر بریده در واقع دیگر شیر نیست و رفتار شیر را ندارد.ولی بریدن به خودی خود دلیل بر فساد نیست.در هر پیمانه شیر میلیون ها باکتری شناورند که بسیاری از انها از لحاظ انسان تاثیر مفید دارند.
    این باکتری ها در هر لحظه مقداری از قند شیر را به ترشی شیر(اسید لاکتیک)تبدیل میکنند.هر چه شیر سردتر باشد این روند کندتر صورت میگیرد.
    اما ترشی شیر چون به حد معینی رسید ذرات چربی و مواد سفیده ای شیر به هم میچسبند و اب شیر ازاد میشود.
    در حرارت بالا این اتفاق زودتر رخ میدهد.
    هرگاه کمی ترشی به شیر بزنیم این حالت پیش میاید .به این دلیل است که اگر کمی سرکه یا ابلیمو به شیر بزنیم و حرارات دهیم میبرد.
    این شیر فاسد نیست و بعضی از انواع پنیر در واقع شیر بریده ای است که اب ان گرفته شده باشد.
    اما در شیر بریده ای که بیرون یخچال بماند همیشه احتمال فساد هست.
    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی عشق من
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6693
    پسند کرده
    9022
    نام: DSC_11541.jpg نمایش: 697 اندازه: 48.7 کیلو بایت
    ماست خامه ای:
    شیر 1 لیتر
    ماست شیرین 1 قاشق سوپخوری
    نشاسته 1 قاشق چایخوری
    خامه 4 قاشق سوپخوری
    شیر را جوشانده و به دمای 40 درجه رسانده 2 قاشق شیر سرد را از ابتدا کنار بگذارید وقتی با خنک شدن به این دما رسید به این 2 قاشق موا بالا را افزوده سپس با ملاقه یکباره زیر ظرف شیر برده و هم نزنید برای اینکه ماست رویه چربی ببندد سپس درش را گذاشته با حوله پوشانده به مدت 6 ساعت در جای گرم قرار داده سپس در یخچال قرار داده.
    اگر 8 ساعت بیرون بماند ترش میشود
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۳/۰۹/۱۳ در ساعت ۱۰:۲۸ قبل از ظهر
    باران67, m1361, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خرسند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    شهر امام رضا(ع)
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    6633
    پسند کرده
    10844
    نام: CAM00322.jpg نمایش: 461 اندازه: 78.6 کیلو بایتنام: CAM00324.jpg نمایش: 456 اندازه: 77.0 کیلو بایتسلام ....ماستی که من همیشه درست میکنم مثل همه دوستان درست میکنم فقط یک قاشق نشاسته هم اضافه میکنم
    hengamehh, *سایه روشن*, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما