نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree701Likes

موضوع: طرز تهیه ماست و ماست چکیده در منزل

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 126
صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1694
    پسند کرده
    1527
    سلام به همه ماست بندهای عزیز و گرامی مامی سایت
    آقا ما ماستمون خوشمزه و یکدست میشه ولی سفت نمیشه ؟ موقعی که قاشق اول توش میخوره یه دریاچه آب کنار ظرف ماست درست میشه .
    با این ظرف سفالی ها ماستتون سفت هم شد آیا؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط nora1 نمایش پست ها
    مریم جون وقتی ماست کاملا خنک نشده باشه وقتی ماست را پاره میکنیم اب میندازه ما میگیم ماست اب میشه واقعا هم همینجوری هست .بهترین مدتی که ماست کاملا خنک شده باشه ۲۴ ساعته بعد از این که داخل یخچال گذاشتیم میتونیم استفاده کنیم.در مورد ظرف سفالی هم من تجربه ای ندارم باران جون میان تجربه اشون را میگن
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    عزیزم طبق گفته های نورا جون
    اینو هم من اضافه کنم که
    وقتی یه قاشق از ماستت ور میداری ومیبینی ماستت دریاچه شد
    همون ماستتو با قاشق کلا یه هم بزن(مخلوطش کن) دیگه اب نمیندازه
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلااااااااااااااام خدمت دوست جونیای خودم

    خوبین؟
    خب از ظرف سفالی خوشگلم بگم که بللللللللللللللللللله
    خیلی موثره
    در واقع اینجوری بهتون بگم که الان برم دست بزنم بهش دستام خیس میشه و به دیواره ش همیشه قطره ابه
    (از اون روز که گرفتم اخه مرتب توش ماست درست میکنم الانم ماست توشه تو یخچاله)
    همونجور که دوست عزیزمونم گفتم ماست رو باید تا 24 ساعت مثلا دست نزنیم یا حداقل نصف روز من حتما دست نمیزنم
    روش کلی کارم اینه:
    شیر رو میجوشونم و میذارم حدود یه رب بجوشه با شعله کم (این موثره تو سفت تر شدن ماستم)میذارم خنک شه
    دماسنج میذارم داخلش
    به 47 که رسید میریزم تو ظرف سفالیم و میذارم جایی که میخام ماست ببنده(مکان گرم)و تا 46 شد مایه ماست رو اروم میریزم داخلش و هم میزنم(ظرف رو دیگه نباید تکون بدین)درشو میذارم و پتو پیچ
    تا 6 ساعت بعد
    اروم برش میدارم میذارم یخچال تا حداقل نصف روزم نه دست میزنم نه تکونش میدم
    بعد 1 ماست خوشگل شیرین خوشمزه تحویل میگیرین
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,145
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    5294
    پسند کرده
    15443
    شیر تازه دوشیده شده گاو را میجوشونیم حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم بعد میزاریم خنک بشه طوری که دست را نسوزونه
    بهش مایه ماست زده و ظرف را با پتو میپوشونیم حدود ۳ ساعت بعد ظرف ماست را داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه بعد از ۲۴ ساعت ماست اماده مصرفه نوش جان
    نام: Photo on 5-16-93 at 11.00 AM #2.jpg نمایش: 1440 اندازه: 64.3 کیلو بایت
    عطر سیب, samin93, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56305
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    من همیشه 4کیلو شیر گاو رو با دوکیلو شیر گاومیش مخلوط میکنم ومیزارم تو قابلمه رو گاز بجوشه
    وقتی جوشید زیرشو کم =خیلی کم=میکنم تا خوب قل قل کنه
    بعد از ربع ساعت .ده دقیقه....خاموش میکنم
    میزارم از داغی کاااااملا بیفته
    یعنی وقتی انگشتمو بزار تو شیر نسوزه
    برای همون مقدار شیر 1قاشق ونیم ماست میزنم بهش ویه هم میزنم...
    مزه ماست ب همون مقداری که باهاش ماست میزنیم بستگی داره...
    ما چون یکم ترش دوست داریم طبیعتا ماست اولیم هم ماست یکم ترشیه
    یه شب تو جای گرم با پتو میپیچونیم وبعد چندساعتی تو یخچال وبعد استفاده میکنیم....
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۳/۰۵/۲۲ در ساعت ۱۱:۲۵ بعد از ظهر دلیل: اصلاح خط اخر
    عطر سیب, باران67, mehr66 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    سلام من هم ماست درست کردم.طبق دستور دوستان.و با شیر ارگانیک از بهترین گاوداری استانمون.فقط شیره یه کم چرب بود.و ماستش هم خوب شد.
    حدودا 30 مین جوشوندم بعد تو ظرف ریختم و مایه زدم.پتوپیچ زیر پکیج.بعد از 7 ساعت یخچال و بعد 24 ساعت مصرف.



    ویرایش توسط *** صحرا 61 *** : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۰۳:۴۸ قبل از ظهر دلیل: تصحیح غلط تایپی
    عطر سیب, amir mami, آدریانا20 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    1786
    يه نكته هم من اضافه كنم

    وقتي شير داره ميجوشه به حال خودش نذارين

    من از اول كه شيرو رو اجاق ميذارم مدام با ملاقه هم ميزنم

    تقريبا يه نيم ساعت

    ولي طعمش عالي ميشه چون چربيش موقع جوشيدن ته نشين نشده

    مثل ماست محلي ميشه
    nora1, باران67, *** صحرا 61 *** و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347

    احیای ماست بدمزه/ماست چکیده

    من یه تجربه کوچیک دارم گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.شوهرم از لبنیاتی ماست گرفته بود.هم آبکی بود و هم بو میداد.منم ریختمش تو بارچه (ململ میگن به اینا که مثل توره؟) و آویزونش کردم که آبش بره و یه کم چکیده شه.من نیمه چکیده دوست دارم.وقتی آماده شد توش نعنای معطر محلی و پودر سیر و کمی نمک زدم.اگه موسیر داشتم اونو میزدم.خیلیم خوشمزه شد.مثل ماست طعم دارای محلی.
    میدونم مطلب مهمی نبود.ولی گفتم ممکنه برای یکی دیگه هم پیش بیاد و ندونه با ماست بدمزه چکار کنه.با ماست خونگیم میشه اگه کیفیتش خوب نشده باشه.
    این ساده نیمه چکیده
    نام: P8170391.JPG نمایش: 497 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    اینم مزه دار شدش
    نام: P8170393.JPG نمایش: 1186 اندازه: 87.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر
    marziyeh.ali1, عطر سیب, sama18 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ladddy نمایش پست ها
    سلام، اون ماستی که اضافه می کنید به شیر می تونه از ماستایی باشه که قبلا درست کردیم یا باید ماست بیرون باشه؟
    دوست خوبم فرقی نمی کنه.ماست خودتون اگر خوب شده باشه از ماست بیرون بهتر هم هست.....
    Ladddy, مامان غزل, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kimiya 7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    258
    میزان امتیاز
    415
    پسند شده
    3919
    پسند کرده
    4131
    سلام.منم همیشه خودم ماست درست می کنم.چون شنیدم ماست های اماده مواد افزودنی داره و واسه نی نیم خوب نیست.من شیر را میجوشونم بعد صبر می کنم تا از داغی بیفته زمانی که شیر گرم باشه ولی نوک انگشتم را نسوزونه برای هر یک لیتر شیر دوتا قاشق ماست میزنم بعد میزارم زیر پتو وصبر می کنم تا ماستم ببنده .این هم ماستی که دیروز درست کردم ب.مایه ماست هم از ماست قبلی که داشتم استفاده کردم.نام: IMG_20140819_112358.jpg نمایش: 430 اندازه: 77.1 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما