نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree507Likes

موضوع: زيتون پرورده و خواص زيتون

نمایش نتایج: از 73 به 74 از 74
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Hope آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,442
    نوشته های وبلاگ
    22
    میزان امتیاز
    530
    پسند شده
    14380
    پسند کرده
    14918
    به نام خدا..

    سلام دوستان..


    زیتون پرورده :

    زیتون پرورده رو با زیتون گوشتی درست میکنیم..

    تو پست زیر در مورد انواع زیتون و... توضیح دادم..

    روشهای شیرین کردن زیتون در خانه



    زیتون کنسروی هسته ش رو نمیشه در آورد..

    باید بدون هسته ش رو بخرید..



    ولی زیتون گوشتی و ماری شکسته، هسته شون رو میشه درآورد..

    ======



    طرز تهیه زیتون پرورده به وزن یک کیلوگرم...

    1. هسته یک کیلو زیتون جدا شود..

    2. سیصد گرم مغز گردو سائیده شده...

    3. یک قاشق غذا خوری رب انار ترش..

    4. یک چهارم لیوان آب انار ترش..

    5. یک قاشق غذا خوری نعناع سائیده شده..

    6. یک قاشق غذا خوری چوچاق (جعفری) سائیده شده..

    7. یک قاشق غذا خوری گلپر سائیده شده..

    8. یک بوته سیر سائیده شده ...

    9. یک قاشق مربا خوری نمک...

    10. مقداری روغن زیتون..

    11. همه را با هم مخلوط کرده..و نوش جان

    به روایت پشت کارت مغازه ی عموم..





    ===


    اینام یه سری از خوشمزه های مغازه ی زیتون فروشی عموم..




    ترشی زرد آلو (عــشــق من ؛ عمو جان هم میدونن)

    زیتون پرورده با ترشی زرد آلو خیلی خوشمزه س..



    ترشی های مختلف



    گل سیر..



    لواشک


    ==

    اینا رو مامان درست کرده

    زیتون پرورده البته با زیتون ماری..




    زیتون پرورده با زیتون گوشتی :




    z.rezaei, zakizadeh, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ


    الــتماس دعــا


    insta : mahsa.m97

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    240
    پسند شده
    6216
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم

    زیتون بدون هسته نیم کیلو
    مغز گردوی ساییده شده 150 گرم
    چوچاق خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    رب انار 5 قاشق غذاخوری
    آب انار ( دلخواه ) نصف فنجان
    سیر 2 حبه
    نمک و گلپر به مقدار لازم


    طرز تهیه
    ابتدا اگر زیتون شور بود به مدت یک ساعت داخل آب سرد گذاشته تا شوری
    آن گرفته شود و اگر زیتون هسته دار تهیه کردید، هسته ی آن را جدا کنید.
    زیتون را داخل ظرفی ریخته، سپس مغز گردوی ساییده شده و سبزی
    چوچاق ( اگر سبزی چوچاق در دسترستون نیست میتوانید 1 قاشق
    غذاخوری نعنای خشک اضافه کنید. ) را اضافه کنید، سپس سیر را رنده ریز
    کرده یا بکوبید و به همراه رب انار ( من از رب انار ملس استفاده کردم. بسته
    به ذائقه تان میتوانید از رب انار ترش،شیرین و ملس استفاده کنید. ) و در
    صورت تمایل آب انار و نمک و گلپر به زیتون اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا
    مواد با هم مخلوط شوند. به مدت دو ساعت یا بیشتر داخل یخچال گذاشته تا
    مواد به خورد زیتون برود و به اصطلاح جا بیفتد.


    قیمه
     
    کوئین, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما