موضوع: زيتون پرورده و خواص زيتون
نمایش نتایج: از 73 به 79 از 79
-
۱۳۹۴/۱۱/۰۳, ۰۹:۲۶ قبل از ظهر #73عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- مهسا
- محل سکونت رشت
- نوشته ها 1,431
- نوشته های وبلاگ
- 22
- میزان امتیاز
- 553
- پسند شده
- 14399
- پسند کرده
- 14773
عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲به نام خدا..
سلام دوستان..
زیتون پرورده :
زیتون پرورده رو با زیتون گوشتی درست میکنیم..
تو پست زیر در مورد انواع زیتون و... توضیح دادم..
روشهای شیرین کردن زیتون در خانه
زیتون کنسروی هسته ش رو نمیشه در آورد..
باید بدون هسته ش رو بخرید..
ولی زیتون گوشتی و ماری شکسته، هسته شون رو میشه درآورد..
======
طرز تهیه زیتون پرورده به وزن یک کیلوگرم...
1. هسته یک کیلو زیتون جدا شود..
2. سیصد گرم مغز گردو سائیده شده...
3. یک قاشق غذا خوری رب انار ترش..
4. یک چهارم لیوان آب انار ترش..
5. یک قاشق غذا خوری نعناع سائیده شده..
6. یک قاشق غذا خوری چوچاق (جعفری) سائیده شده..
7. یک قاشق غذا خوری گلپر سائیده شده..
8. یک بوته سیر سائیده شده ...
9. یک قاشق مربا خوری نمک...
10. مقداری روغن زیتون..
11. همه را با هم مخلوط کرده..و نوش جان
به روایت پشت کارت مغازه ی عموم..
===
اینام یه سری از خوشمزه های مغازه ی زیتون فروشی عموم..
ترشی زرد آلو (عــشــق من ؛ عمو جان هم میدونن)
زیتون پرورده با ترشی زرد آلو خیلی خوشمزه س..
ترشی های مختلف
گل سیر..
لواشک
==
اینا رو مامان درست کرده
زیتون پرورده البته با زیتون ماری..
زیتون پرورده با زیتون گوشتی :
أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ
الــتماس دعــا
insta : mahsa.m97
-
۱۳۹۴/۱۱/۱۹, ۰۵:۴۷ بعد از ظهر #74عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سپیده هستم
- محل سکونت رشت
- نوشته ها 4,103
- نوشته های وبلاگ
- 30
- میزان امتیاز
- 293
- پسند شده
- 6339
- پسند کرده
- 7300
عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵مواد لازم
زیتون بدون هسته نیم کیلو
مغز گردوی ساییده شده 150 گرم
چوچاق خرد شده 2 قاشق غذاخوری
رب انار 5 قاشق غذاخوری
آب انار ( دلخواه ) نصف فنجان
سیر 2 حبه
نمک و گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا اگر زیتون شور بود به مدت یک ساعت داخل آب سرد گذاشته تا شوری
آن گرفته شود و اگر زیتون هسته دار تهیه کردید، هسته ی آن را جدا کنید.
زیتون را داخل ظرفی ریخته، سپس مغز گردوی ساییده شده و سبزی
چوچاق ( اگر سبزی چوچاق در دسترستون نیست میتوانید 1 قاشق
غذاخوری نعنای خشک اضافه کنید. ) را اضافه کنید، سپس سیر را رنده ریز
کرده یا بکوبید و به همراه رب انار ( من از رب انار ملس استفاده کردم. بسته
به ذائقه تان میتوانید از رب انار ترش،شیرین و ملس استفاده کنید. ) و در
صورت تمایل آب انار و نمک و گلپر به زیتون اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا
مواد با هم مخلوط شوند. به مدت دو ساعت یا بیشتر داخل یخچال گذاشته تا
مواد به خورد زیتون برود و به اصطلاح جا بیفتد.
-
۱۳۹۶/۰۵/۰۵, ۰۴:۰۹ بعد از ظهر #75عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- زهرا
- محل سکونت بابلسر
- نوشته ها 133
- میزان امتیاز
- 76
- پسند شده
- 1287
- پسند کرده
- 513
عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱زیتون پرورده
ریتون بی هسته
رب انار ملس
گردو چرخ کرده
(سبر-گشنیز-زلنگ)چرخ کرده
اب انار
-
۱۳۹۶/۱۱/۰۷, ۱۱:۵۱ قبل از ظهر #76مدیر انجمن
- میترا
- محل سکونت رشت
- نوشته ها 10,420
- نوشته های وبلاگ
- 32
- میزان امتیاز
- 715
- پسند شده
- 21416
- پسند کرده
- 34598
عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
-
۱۳۹۶/۱۱/۰۸, ۰۳:۱۱ قبل از ظهر #77
-
۱۳۹۶/۱۱/۰۸, ۱۱:۴۹ قبل از ظهر #78مدیر انجمن
- میترا
- محل سکونت رشت
- نوشته ها 10,420
- نوشته های وبلاگ
- 32
- میزان امتیاز
- 715
- پسند شده
- 21416
- پسند کرده
- 34598
عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
-
۱۳۹۷/۰۱/۰۸, ۰۲:۱۹ قبل از ظهر #79
porno comics porno sexart porno
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی