نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree257Likes

موضوع: ترشي آلبالو

نمایش نتایج: از 65 به 67 از 67
صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,139
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1379
    پسند شده
    59942
    پسند کرده
    66565

    ویترین مدال ها

    سلام
    ببخشید که عکس تکی نداشتم .
    وسطی تو کاسه ترشی البالو هست.


    #ترشی_آلبالو
    یک کیلو آلبالو باهسته را میشوریم...
    سه لیوان آب، یک لیوان سرکه، سه قاشق غذاخوری شکر، چهار قاشق غذاخوری نمک را باهم مخلوط و روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید، بعد از روی حرارت برمیداریم...
    آلبالوهارا داخل ظرف شیشه ای دردار میریزیم، مخلوط سرکه و آب را بعد از سرد شدن روی آلبالوها ریخته و در جای خنک نگهداری میکنیم، بعد از ده روز ترشی ما آماده مصرف میباشد

    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۴/۲۸ در ساعت ۱۲:۱۱ قبل از ظهر
    آیه جون, zakizadeh, میس مهسا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saba713 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    اراک-Arak
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    100
    من به جای شکر نبات توش حل کردم. یعنی سرکه سفید )شوهرم سرکه انگور روست نداره( و نمک و آب و یک توه ۸سانتی شاخه نبات درشت. امروز درست کردم گذاشتم تو یخچال. ببینیم امسال چی میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "ز بس که گریه نکردم غرور بغض شکست/برای غسل دل مرده آب لازم نیست"
    عمری بجز بیهوده بودن سر نکردیم/تقویمها گفتند و ما باور نکردیم*

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,096
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23466
    پسند کرده
    19707
    ترشی آلبالو

    نام: IMG_5752.jpg نمایش: 143 اندازه: 57.2 کیلو بایت

    آلبالو را شسته روی دستمال تمیزی گذاشته تا کاملا رطوبتش رو از دست داده آبش کشیده بشه

    به ازای هر 1پ سرکه 2ق چ نمک 2ق غ شکر لازم داریم البته بازم مقدار شکر و نمک بستگی به ذایقه تون داره

    من از نمک سنگی پودر شده سرکه قرمز و نبات خردشده استفاده کردم

    - استفاده از سرکه سفید بلامانع است ولی سرکه قرمز رنگ و طعم ترشی رو مطلوب تر میکنه

    - درب آنرا کاملا بسته در جای خنک وخشک استراحت داده تا جا بیفته در طول این مدت اصلا درب رو باز نکنید

    نام: IMG_5745.jpg نمایش: 141 اندازه: 56.9 کیلو بایت


    - در صورت تمایل میتونین از آلبالو با دم استفاده کنین به این ترتیب که وقتی آلبالوها رو شستین

    دیگه دمش رو جدا نکنید گفته میشه عطر بهتری به ترشی میده

    - اگر تیزی و ترشی سرکه اذیتتون میکنه و میخواهید آب بهش اضافه کنید آب را جوش آورده نمک

    وشکر اضافه از حرارت برداشته سرکه اضافه اجازه بدین کاملا خنک بشه بعد روی ترشی بریزید
    ...
     
    *هما*, باران67, fahim68 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما