نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree234Likes

موضوع: ترشي آلبالو

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 64
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    2535
    پسند کرده
    499
    ترشی البالو امسال من
    البالو+ اب+ سرکه+ نمک
    نام: 20150902_202132.jpg نمایش: 560 اندازه: 93.0 کیلو بایت
    باران67, ستار, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام شکر در این دستور باعث میشه که رنگ آلبالوی شما تغییر چندانی نکنه و زیبایی آلبالو دیده بشه.
    باران67 و نارسیسا این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2023
    پسند شده
    86585
    پسند کرده
    75963

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    دوستانی که تجربه درست کردن ترشی آلبالو دارند.من یه سوال دارم .میشه از آلبالوهای هسته گرفته شده که توی فریزر هستند استفاده کرد؟
    عزیز دلم در این صورت ترشیتون خیلی کیفیت کمتری خواهد داشت و باید خیلی زود هم مصرف کنین
    و از اون جایی که این ترشی نیاز به زمان داره تا جا بیافته و خوشمزه بشه ممکنه نتیجه مطلوب رو در زمان کوتاه نگیرین.

  5. #60
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2023
    پسند شده
    86585
    پسند کرده
    75963

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط قلب صورتی نمایش پست ها
    چراترشی آلبالو من ترک خورده؟
    عزیز دلم شما به چه روشی و با چه دستوری کار کردین؟ترشیتون رو کجا نگه داشتین؟آیا آلبالوهاتون سالم بودن؟
    من همیشه از مخلوط شکر و سرکه و کمی نمک استفاده میکنمسرکه رو میچشم اگر خیلی تند باشه با آب مخلوط میکنم

    برای نگهداری هم جای خنک بذارین
    اگر تمامی نکات گفته شده رو رعایت کنین به مشکل برنمیخورین
    برای اطلاعات بیشتر این پست را مطالعه بفرمایین
    ترشي آلبالو
    Behjat, پرنسس.م و *samir* این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    94
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    124
    سلام دوستان من مطالب رو حوندم ولی متوجه نشدم کدوم دستور تیزی سرکه اش کمتر هست.من سرکه سیب دارم. میخام با سرکه سیب درست کنم . طوری که متوجه شدم .مثل اینکه اب هم بزارم تیزی سرکه کمتر میشه.
    سرکه سیب با چقدر اب و چقدر نمک وشکر بزارم؟
    سرکه و اب را بجوشانم؟
    در جای خنک مثل یخچال بزارم یا محیط اشپزخانه؟
    ممنونم از کمک و پاسخ

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3019
    پسند کرده
    2024
    ترشی البالو من:سرکه واب ونمک والبالو وکمی شکر.که همیشه تااخرین دونه توی یخچال نگه میدارم.

    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۲_۲۲۳۷۳۴.jpg نمایش: 239 اندازه: 86.7 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۲_۲۲۳۶۰۲.jpg نمایش: 238 اندازه: 88.0 کیلو بایت
    zakizadeh, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2023
    پسند شده
    86585
    پسند کرده
    75963

    ویترین مدال ها

    ترشی آلبالو




    ترشی آلبالو

    با دستوری که قبلا در این پست خدمتتون عرض کردم.

    نکته)چند شیشه درست کردم و نصف شیشه ها رو سرکه ی سفید زدم و نصف دیگر رو سرکه ی انگور خونگی
    انشاا.. میام و خبرتون میکنم و که هر کدوم چجور شدن و رنگ کدوم ترشی بهتر شد
    *هما*, shahla-324, sita-golam و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    دوستان من یه چیزی رو بگم و زودی برم
    شور آلبالو خیلی به نظر من خوشمزه تر از ترشیشه البته کمی سرکه توش بزنید مثلا تپی یه شیشه مربایی یه ق غ سرکه بریزید سفید باشه بهتره. اینطوری هم خیلی نرش نمیشه هم رنگش تغییر نمیکنه زیاد. شکرم لازم نداره.
    طعمشم عین لواشک میشه
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما