نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree234Likes

موضوع: ترشي آلبالو

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 64
صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687
    آلبالو - سرکه - نمک
    رو مخلوط میکنم جای خنک ترجیحت یخچال میذاریم تا بگیره

    سه تاره, gandom, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    البالو رو شستم و گذاشتم خوب خشک بشه . داخل شیشه ریختم و روش سرکه ی سفید و کمی نمک ریختم و تو یخچال گذاشتم ...

    نام: 140484162990181.jpg نمایش: 537 اندازه: 34.2 کیلو بایت
    m1361, مامان غزل, Elsanaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    آلبالو / سرکه قرمز و یک قاشق نمک و یک قاشق شکر

    مامان غزل, m1361, Elsanaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    تو ترشی مربا گلپر هم عالی میشه ...من درست کردم با برگای گلپر طعم خوبی گرفته ......
    ♥️reihane♥️ و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7020
    پسند کرده
    6054

    ویترین مدال ها

    ترشی آلبالو ملس
    آلبالو +یک پیمانه شکر و یک پیمانه سرکه
    نام: 1295_2014072417424200_2014-07-24 18.42.43.jpg نمایش: 406 اندازه: 108.6 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, Elsanaa, دنیز و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سه تاره آواتار ها
    سه تاره
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    255
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    2268
    پسند کرده
    3728

    مطابق دستور صفحه اول و با سرکه قرمز درستیده شده....
    shahla-324, sOhEiLa71, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با آنچه ناگزیر است بساز

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    ترشی البالوی نازنیم من با دستوری که از شهلا جون گرفتم
    سرکه و آب و نمک رو یه جوش دادم.گذاشتم خنک بشه
    آلبالوها رو شست و گذاشتم آبشون رفت
    البالوها رو توی شیشه ریختم و آب و سرکه رو بهش اضافه کردم و برای ملس شدنش هم بجای شکر بهش شربت البالو استفاده کردم.که بی نهایت عالی شده مزه اش.
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_0898.jpg
مشاهده: 372
حجم: 112.6 کیلو بایت
    شوید پلو تبریزی
     
    hengamehh, ♥️reihane♥️, elmira.t و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    2535
    پسند کرده
    499
    دوستان گلم وقتی روی البالو فقط سرکه بریزیم باعث میشه مزه ی سرکه غالب بشه و طعم واقعی البالو نده
    من با یه روش دیگه درست می کنم که خیییییییییییییییییییییییی ییلییییییییییییییییی طرفدار داره مزه اب البالو های بیرون و میده یعنی بی نهایت طعم البالو میده

    چوب البالو رو بگیرید و بشورید همین جوری خیس بریزید تو ظرف دلخواهتون لابه لاش نمک بریزید
    بعد 3/4 ظرف و اب کنید(اب معمولی) بقیه ی ظرف و با سرکه پر کنید
    به همین راحتی خیلی خوشمزه میشه
    امتحان کنید پشیمون نمیشید
    نکته: در یخچال نگهداری شود




    نقل قول نوشته اصلی توسط galaxy_a نمایش پست ها
    سلام نارسیسا کلا حس می کنم سرکه هر ترشی کمتر باشه و آب قاطی بشه بهتر میشه. آلبالو که بیشتر ، ولی میگن زمان مصرفش کوتاه میشه و زود خراب میشه حتی تو یخچال ؟ نظرت؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط نارسیسا نمایش پست ها
    گلکسی جونم من الان دارم مال 1 سال پیش و مصرف می کنم اصلا مزه اش و تغییر نکرده با همون کیفیته100%
    کیجا, ♥️reihane♥️, MARYAM.E و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما