نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree56Likes

موضوع: والك پلو

نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    Re: والك پلو

    سلام
    من هم ديروز والك پلو درست كردم و جاى شما خالى كه خيلى خوشمزه شد
    اول گوشت با استخوان را پختم و از اب گوشت براى كته كردن برنجم استفاده كردم(ما به اين روش پخت ميگيم دمپخت)
    والك را هم كمى بزرگتر از سبزى بلويى خرد كردم و پنج دقيقه اخر افزودم و نهايتا هم دم شد
    حواستون باشه اون قسمت سير مانندى را كه به بعضى از برگها چسبيده،حتما جدا كنيد
    عكسش را هم چون مثل عكس بقيه دوستان بود نگذاشتم
    امتحان كنيد ضرر نداره
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738

    Re: والك پلو

    من عاشق والك پلو هستم. و اونو هميشه بصورت كته درست مي كنم تا خواص اش از دست نره.
    بعضي از دوستان نوشته بودن كه قسمت سير مانند والك رو جدا مي كنن. خواستم توضيح بدم كه اون قسمت فوق العاده خوشمزه و پرخاصيته و مي تونيد مثل پيازچه خردش كنين و يا به همون شكل (درسته) داخل برنج قرارش بدين و بعد از دم كشيدن ميل كنين.
    درضمن اضافه كنم كه اگز قدري سير تازه هم بهش اضافه كنين ، اصلا بخاطر بوي والك كه قالب هست ، بوي سير حس نميشه و غذاي كاملي خواهد بود.
    .
     
    باران67, Miss Razieh و *هما* این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    برنج رو مثل کته با یه کم آب کمتر گذاشتم.قبل از اینکه آبش کامل تبخیر شه والک رو ریختم و هم زدم و دم کردم.با تن ماهی شویدی سرو شد.
    نام: P4130325.jpg نمایش: 1573 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    mitra40, zohre.a, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86489
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    والک پلو (4-5 نفر)

    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    برنج (خیسانده).....................3 پیمانه
    والک تازه (ساطوری).............نیم کیلو
    روغن
    نمک
    ------------
    *والک پلو را با والک کوهی تازه یا خشک می توان درست کرد؛ وزن والک خشک باید حدود یک چهارم تازه باشد.
    والک تازه، که در اواخر بهار به بازار می آید، طبعاً عطر و مزه ی بهتری دارد.
    نوعی والک باغی هم وجود دارد، ولی عطر آن به خوبی والک کوهی نیست.
    پیاز والک را معمولاً جدا می کنند و برای درست کردن ترشی به کار می برند، ولی آن را به پلو هم می توان زد؛ عطر پیاز والک به سیر تازه نزدیک است.
    =========
    آب برنج را از روی دستور چلو ساده به جوش بیاورید و والک را در آن بریزید.
    پس از 2-3 دقیقه برنج را اضافه کنید و از روی همان دستور آب کش کنید، نیم پیمانه آب روغن در دیگ داغ کنید و برنج مخلوط با والک را با کفگیر در دیگ کوت کنید.
    دیگ را با در و شعله پخش کن روی آتش تیز بگذارید، پس از 10-12 دقیقه که برنج دَم بالا داد آتش را کم کنید، نیم پیمانه آب روغن داغ روی برنج بدهید و دَم کنی روی دیگ بگذارید.
    پس از حدودِ 80-90 دقیقه پلو با تَه دیگ آماده است.
    *والک پلو با گوشت: نیم کیلو گوشت یخنی لای والک پلو می گذارند.
    *والک پلو با مرغ: نیم کیلو سینه و ران مرغ را در کمی روغن تفت بدهید و لای پلو بگذارید.
    *والک پلو با سیرابی: نیم کیلو سیرابی پخته لای والک پلو می گذارند.

    **
    زحمت تایپ رو مهسای عزیزم کشیدن
    مهسای مهربون و عزیزم ممنونم از تمامی کمک هات و لطفت
    m1361, Hope, hana67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    476
    پسند کرده
    330
    نام: ۲۰۱۶۰۴۲۶_۱۴۰۵۲۷.jpg نمایش: 214 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    والک پلو با مرغ:
    فصل بهاره و درست کردن یه غذای خوشمزه با والک تازه خالی از لطف نیس...من امروز اونو با مرغ پختم اما با گوشت و ماهی هم خوشمزه میشه.
    مرغ رو با پیاز داغ تفت دادم و درب ظرف رو گذاشتم تا مرغ آب بندازه و مغز پخت بشه،بعد از اینکه آبش خشک شد درشو برداشتم و قارچ خرد شده رو باهاش تفت دادم و در انتها ادویه(نمک فلفل ادویه کاری زعفران دم کرده)وسیر داغ رو بهش اضافه کردم و چند ثانیه تفت دادم و گذاشتم کنار...
    برنج رو برای آبکش تو آب جوش ریختم و سه دقیقه آخر والک خرده شده و کمی برگ سیرتازه بهش اضافه کردم و برنج رو آبکش کردم،در قابلمه مقداری روغن ریختم و یک ردیف برنج و یک ردیف مواد مرغی رو به ترتیب ریختم و شعله رو زیاد کردم تا بخار کنه،بعد مقداری کره و زعفران دم کرده رو برنج ریختم و دمکنی گذاشتم و اجازه دادم تا برنج خوب دم بکشه...
    عطر والک تموم خونه رو پرکرده بود ولی مو3قع خوردن اصلا بوش احساس نمیشد،پس کسانی که به بوی این گیاه خوشمزه حساسن نگران نباشن و با خیال راحت این غذای خوشمزه رو نوش جان کنند.
    sita-golam, Miss Razieh, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    والک پلو(سیرموک پلو)
    شیراز به این سبزی بهاری سیرموک میگن.
    اینبار من بصورت چلویی درست کردم.گوشت چرخ کرده سرخ کردم و سیرموک خرد شده اضاف کردم و کمی تفت داد م؛زردچوبه فلفل سیاه زیره اضاف کردم.( یه برنامه پزشکی شنیدم مصرف سیر و پیاز باهم خوب نیست؛بخاطر همین پیاز نزدم).کمی زردچوبه تو آب برنج ریختم تا رنگ برنج کمی زرد بشه.مقداری سیرموک اواخر جوش ریختم تو برنج.
    آب برنج کشیدم و سیرموک و گوشت چرخی رو لابلاش ریختم و دم دادم.اینم ظرف غذای دختری هست که ترغیب بشه بخوره.

    نام: ۲۰۱۵۰۳۱۰_۱۴۳۸۲۶.jpg نمایش: 178 اندازه: 96.3 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۵۰۳۱۰_۱۳۳۲۵۷.jpg نمایش: 36 اندازه: 104.0 کیلو بایت
    تو قابلمه برا دم.
    ویرایش توسط *** صحرا 61 *** : ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ در ساعت ۱۲:۳۲ بعد از ظهر
    RE79EL, Miss Razieh, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4456
    پسند کرده
    783
    والک پلوی بسیییی خوشمزه

    نام: rps۲۰۱۶۰۵۱۵_۰۷۴۶۰۵.jpg نمایش: 85 اندازه: 107.1 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما