سلام
خشک کردن بادمجان

اول اینکه سر بادمجان رو مثل داخل عکس میگیریم و بعدش پوستشون میکنیم وسط اونا رو برش عمودی میدیم
و یه نخ از وسطشون رد میکنیم و داخل افتاب تا 3-4 روز اویز میکنیم تا خشک خشک بشن
اونوقت زمستونا ازشون استفاده میکنیم

**پ.ن:این روش نگهداری بادمجان برای پخت غذا مخصوص محلات سمنان هستش**

با این بادمجان ها خورشت بادجان خشک درست میکنن
داخل ابگوشت و قلیه هم استفاده میشه

نحوه ی استفاده:بادمجان ها رو داخل اب ریخته روی گاز گذاشته با اولین جوش اب اونا رو ابکش میکنن و روی پارچه نخی پهن میکنن و بعد از ابگیری سرخ کرده و استفاده میکنن