نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree251Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

نمایش نتایج: از 65 به 66 از 66
صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  1. #65
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,149
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13397
    پسند کرده
    14376
    سلام
    خشک کردن بادمجان

    اول اینکه سر بادمجان رو مثل داخل عکس میگیریم و بعدش پوستشون میکنیم وسط اونا رو برش عمودی میدیم
    و یه نخ از وسطشون رد میکنیم و داخل افتاب تا 3-4 روز اویز میکنیم تا خشک خشک بشن
    اونوقت زمستونا ازشون استفاده میکنیم

    **پ.ن:این روش نگهداری بادمجان برای پخت غذا مخصوص محلات سمنان هستش**

    با این بادمجان ها خورشت بادجان خشک درست میکنن
    داخل ابگوشت و قلیه هم استفاده میشه

    نحوه ی استفاده:بادمجان ها رو داخل اب ریخته روی گاز گذاشته با اولین جوش اب اونا رو ابکش میکنن و روی پارچه نخی پهن میکنن و بعد از ابگیری سرخ کرده و استفاده میکنن
    .......
     
    m1361, .افسوس., راضیه 68 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    سلام
    تهران هم جایی سبزی بادیان رو میفروشن؟؟؟

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما