نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree250Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 65
صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330

    کشک بادمجون به سبک سمنان
    نون خشک سنتی-تلیتی

    .......
     
    m1361, *باران, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. بانک بند ناف
  3. #58
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    رشته پلو با مرغ
    که مرغ رو تفت میدیم اگه با گوشت باشه نه فقط گوشت رو نمک میزنیم لای برنج میزاریم

    .......
     
    مامی سجاد, افسونی, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,119
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    4370
    پسند کرده
    6669
    ستوده خانم موفق باشی .کاش پیامت روتوقسمت خیاطی میزاشتی .چون میدونم بعضی ازدوستان اموزش میخان
    مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.
    خدایاشکرت به خاطرافتخارداشتن دوتابچه عزیز

  5. #60
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    • مواد لازم: آرد برنج: 1/2 پیمانه * آرد گندم: 1/2 پیمانه * روغن حیوانی: 1 پیمانه * شیره انگور: 1 پیمانه * زعفران آب کرده: 1 ق.س * تخم مرغ: 1 عدد *


    • چگونگی تهیه:
      آرد برنج و آرد گندم را با هم مخلوط کنید و در ماهی تابه تفت دهید تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند. سپس روغن را به مواد اضافه کنید. پی در پی مواد را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود. سپس شیره ی انگور را به مواد اضافه کنید و باز هم هم بزنید. سپس زعفران آب کرده را به مواد اضافه کنید. زمانی که حلوا آماده شد تخم مرغ را در کاسه ای بزنید و به مواد اضافه کنید. باز هم هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
      نکته : اگر شیره ی انگور غلیظ بود با مقداری آب آن را رقیق کنید.
    .......
     
    pooneh 007, golbarg. و mehr66 این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #61
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    سوغاتی دیگه بقسمات هست
    سوغات سنتی بخاطر تهیه با ماده مخمر ( آب نخود ) و بدون مواد افزودنی و مخمرها ((کیفیت و کمیت آن در گذشته ( که دسترسی به مواد اولیه مرغوب آسان تر بوده) بمراتب بهتر از این زمان بوده است.)) متاسفانه بدلیل تهیه سریع کماچ از خمیر مایه به عنوان مخمر خمیر استفاده میکنن که بعد از تهیه خمیر نیم ساعت بعد میشه کماچ را آماده کرد. ولی پخت به روش سنتی ماده مخمر آب نخوده و باید 24 ساعت قبل آمده بشه و علت ماندگاری زیاد، خوش خوراک بودن تهیه و البته مشکل و زمان بر بودن همینه. مورد دوم بغسمات که به صورت تازه و خشک درست میکنیم و سابقه 150 ساله داره که البته بغسمات خشک در زمان قدیم تا یکسال هم نگهداری میشده و در سفرهای طولانی استفاده میشده بعلت ماندگاری بسیار زیاد اون.نگهداری بغسمات و کماچ در دمای معمولی و بیرون یخچال میباشد و نگهداری در داخل یخچال باعث بیات شدن میشود
    بُقسِمات یا بخسمات boqsemât / boxsemât
    نوعی نان است که در تهران معروف به نان سمنانی است. این نان نوعی سوغات سمنانی محسوب می شد. کیفیت و کمیت آن در گذشته ( که دسترسی به مواد اولیه مرغوب آسان تر بوده) بمراتب بهتر از این زمان بوده است.
    طرز تهیه : برای تهیه بقسمات ، آرد را با مایه نخود خمیر می کنند و معمولا مختصری شکر به آن می زنند. پس از آماده شدن خمیر، آن را به چونه های کوچک تبدیل می سازند ( این چونه ها برخلاف نانهای دیگر پهن نمی شود) چونه ها را در کوره ی مخصوصی به نام داش dâš قرار می دهند و پس از پخته شدن از داش خارج می سازند. بقسمات ، خاصه هنگام صرف صبحانه ، نان شیرینی مطبوعی است. در ساعات اولیه و حداکثر در نخستین روز تهیه ، نرم و ترد است. پس از آن سفت و سخت می شود. و در این حالت آن را به داخل چای شیرین می زنند و می خورند. بقسمات در دو سه اندازه مختلف تهیه می شود.
    کماچ komâč
    کماچ نوعی دیگر از نان شیرینی سمنان است. در واقع مواد اولیه کماچ با اندکی تفاوت همان مواد بقسمات است. با این تفاوت که خمیر کماچ را در روغن ورز می دهند و شکر بیشتری به آن می زنند. قالب پختن کماچ کاسه های مس معمولی است. کاسه را از خمیر آماده شده نیم پر می کنند و در داش dâsh یا فر می گذارند. پس از پخته شدن از داش یا فر خارج می سازند.
    روی کماچ ، مقداری شکر و دارچین می پاشند. کماچ به علت داشتن روغن در اجزای خود ، بیشتر از بقسمات نرم می ماند. کماچ در اندازه معمولی خود 4 تا 5 برابر بقسمات است.
    کماچ هم چنانچه محمد باقر نیری مقایسه کرده است از لحاظ پوکی و تردی مانند کیک تهران است.

    .......
     
    mitra40, pooneh 007, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #62
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    نام: 12.jpg نمایش: 322 اندازه: 73.4 کیلو بایتلیکوت یه غذای خوشمزه از سمنان
    ارد 1 پیمانه
    شکر نیم پیمانه
    روغن نیم پیمانه که بهتره روغن حیوانی یا کره باشه
    اب 3 پیمانه
    اول ارد رو تفت بدید ولی رنگ ارد تغییر نکنه بعد روغن رو ریخته و تفت داده و در اخر اب و شکر این مواد باید شل باشه تا بان نون خشک تلیت بشه و بعد بخورید نوش جون

    نام: 17.jpg نمایش: 1163 اندازه: 83.8 کیلو بایت

    .......
     
    mitra40, باران67, pooneh 007 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    لیکوت یه غذای خوشمزه از سمنان
    ارد 1 پیمانه
    شکر نیم پیمانه
    روغن نیم پیمانه که بهتره روغن حیوانی یا کره باشه
    اب 3 پیمانه
    اول ارد رو تفت بدید ولی رنگ ارد تغییر نکنه بعد روغن رو ریخته و تفت داده و در اخر اب و شکر این مواد باید شل باشه تا بان نون خشک تلیت بشه و بعد بخورید نوش جون

    مامان حدیثه جون مزه اش چجوریه؟موادش آخه مثل حلواست..با نون هم که گفتی خورده میشه
    مامان حدیثه, Miss Razieh و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  9. #64
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    مامان سید کوچولو عالیه از غذاهای کودکی مامان ایناست ما که خیلی دوست داریم اره مثل حلواست ولی شل تر مثل کاچی ما با نون تلیت میکنیم برا نی نی ها هم خوبه
    .......
     
    مامان سیدکوچولو, Miss Razieh, Behjat و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما