نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree250Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 65
صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 456789 آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الـــی آواتار ها
    الهه شرقی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1102
    پسند کرده
    1128
    این عکس مربوط به غذای خیلی خوشمزه سنگسری میشه به نام دیگی ( چون در دیگ مسی درست خواهد شد )
    دیگی یه جور ته چینیه که با گوشت بره - پیاز- سیر- برنج- درست میشه البته من هیچ وقت درست نکردم چون درست کردنش با اقایونه یعنی وقتی میریم گردش این امر خطیر رو به اونا میدیم خیلی خوشمرست البته که از مراحلش عکسی ندارم انشاءالله سری بعدی که رفتیم بیرون و اقای پدر و اقای پدر شوهر دست به کار شدن از مراحل عکس میگیرم
    اها تا یادم نرفته این غذا طوری که از بالا ته دیگ داره و اینکه تو اتیش درست میشه برای همین مختص اقایونه










    توضیح از یه سایت:
    غذای گرم سنگسری "دیگی" است که برای پخت آن گوشت و برنج و به میزان لازم آب در زیر خاکستر و ذغال پنهان می شود. برای طبخ این غذا تجربه و دقت عمل ضروری است. "دیگی" غذایی بوده است که پس از افروختن آتش، برنج و گوشت را در دیگ مسی در دار قرار داده، به مقدار لازم آب به آن اضافه می کردند و سپس آن را در دل ذغال و خاکستر باقیمانده از آتش دفن می کردند. آنچه که باید با دقت محاسبه شود میزان حرارت، میزان آب و زمان می باشد.
    hengamehh, fariba joon, مرجان.ر و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میشه برای رفع مشکلم یه صلوات بدی



  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الـــی آواتار ها
    الهه شرقی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1102
    پسند کرده
    1128
    آرشه که نوعی فراورده شیری سنگسری است مهم ترین محصولی است که در هیچ جای جهان نمونه مشابه آن دیده نشده است. تهیه آرشه کار بسیار ظریف و مستلزم وقت است. آرشه، تفت دادن نوعی پنیر است که بسیار مقوی است و نگهداری آن نیازی به یخچال ندارد و نباید به مدت طولانی در ظرف های پلاستیکی نگهداری شود. مشتقات آن نیز مصرف دارویی دارد.

    روش تهیه آرشه

    پنیر تازه را در دیگی بزرگ می ریزند و روی اجاق مخصوص که در ییلاقات به آن « آرشه کل » گویند می گذارند و با تنظیم آتش زیر دیگ،با یک قاشق بزرگ چوبی که «کلیز» نام دارد دو نفر به نوبت آن را به آرامی به هم می زنند تا به صورت خمیر درآید. پس از کمی تفت دادن، مقداری زرد چوبه به آن می افزایند. این خمیر به تدریج غلیظ می شود و روغن می اندازد. این روغن به « مامای ووهو» معروف است. ماده روغن انداخته را «همیره» می نامند که مدت 3 تا 4 روز قابل نگهداری است. بعد از اینکه روغن اضافه از ماده داخل دیگ را جدا کرده و می گیرند، دوباره هم می زنند تا روغن باقیمانده جذب ماده شود و آنقدر مواد را با کلیز به دیواره دیگ می زنند تا نرم شود سپس هم زدن را همان طور ادامه می دهند تا سرخ شود که محصول نهایی به دست آمده آرشه نام دارد. مدت زمان تهیه آرشه با توجه به مقدار مواد از 3 تا 5 ساعت متغیر است.

    مشتقات آرشه

    مامای ووهو همان طور که گفته شد مامای ووهو یا روغن پنیر، در حین تفت دادن آرشه به دست می آید و در طب سنتی به عنوان ضماد در شکستگی، ترمیم زخم و رفع کوفتگی مصرف می شود. از مامای ووهو دو محصول به نام های «وارهون» و «لهو» تهیه می شود:

    وارهون
    مامای ووهو پس از مقداری تفت دادن، تبدیل به ماده ای می شود که «وارهون» نام دارد. وارهون نوعی روغن زرد پنیر است که به مصرف خوراکی می رسد.

    لهو


    لهو، آرشه خالص است که در جریان حرارت دادن وارهون و پس از برداشت آن، در ته دیگ ماده ای باقی می ماند که « لهو» نام دارد و به عنوان ماده افزودنی در پخت برخی از انواع نان استفاده می شود.

    انواع آرشه

    همان طور که قبلا اشاره شد ماده روغن انداخته را «همیره» می نامند که پس از اضافه کردن آرد و تفت دادن بیشتر تبدیل به آرشه می شود.
    نیموا

    اگر همیره کاملا تفت داده نشود و قبل از آنکه تبدیل به آرشه کامل شود، از روی آتش برداشته شود، محصولی به دست می آید که «نیموا» نام دارد. این نوع آرشه دارای کیفیت خوبی است زیرا بخشی از روغن واروون جدا شده آن مجددا به آن افزوده می شود. این فراورده مصرف خوراکی دارد.

    جوشن آرشه

    نیموا بعد از تفت دادن و سرخ شدن به جوشن آرشه تبدیل می شود.
    آرتن آرشه

    اگر به آرشه مقدار بیشتری آرد اضافه شود و روغن آن «مامای ووهو» بیشتر جدا شود، آرشه به دست آمده آرتن آرشه نام دارد.

    لوری آرشه
    آب پنیر را در ظرفی می ریزند و آن را تا زمانی که کف کند، حرارت می دهند. با ظاهر شدن ماده سفید رنگ، یک لیوان شیر به آن اضافه می کنند. پس از متراکم شده ماده سفید رنگ، حرارت را قطع می کنند. بعد از چند دقیقه مخلوط لور و آب لور را در داخل کیسه سفیدی می ریزند تا آب آن کاملا خارج شود. محصول به دست آمده داخل کیسه لور نام دارد. از لور تازه بدون نمک، آرشه ای درست می کنند که به آن لوری آرشه می گویند که طرز تهیه آن همانند آرشه پنیر است. آرشه لور دارای کیفیت پایین تری نسبت به آرشه پنیر است.
    fariba joon و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    میشه برای رفع مشکلم یه صلوات بدی



  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    ای خواهرررررررررررررر فقط خواستی دل بسوزونی
    الهه جان طرز پختش پس کجاست ؟همینطوری چشمی برنجو و اب و گوشت بیزم روهم دیگه خراب میشه که
    حالا روگاز نمیشه درستش کرد
    الـــی و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الـــی آواتار ها
    الهه شرقی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1102
    پسند کرده
    1128
    نام: index.jpg نمایش: 1220 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    این برای پست بالایی هستش نتونستم بزارم و هم اینکه پست قبلی ها رو ویرایش کنم
    فقط یه چیزی این اروشه رو ما تو صبحانه ها و بعضی غذا ها میخوریم و با عسل و مربا خیلی خوشمزه میده خالی خالی که معرکه ست
    مهسا السلطنه, najmehkhatoon و sara chef این نوشته را پسندیده.
    میشه برای رفع مشکلم یه صلوات بدی



  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الـــی آواتار ها
    الهه شرقی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1102
    پسند کرده
    1128
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    ای خواهرررررررررررررر فقط خواستی دل بسوزونی
    الهه جان طرز پختش پس کجاست ؟همینطوری چشمی برنجو و اب و گوشت بیزم روهم دیگه خراب میشه که
    حالا روگاز نمیشه درستش کرد
    عزیزم همون مقداری که برای روزانه برنج میریزد همونه و مقدار گوشت هم بستگی داره چقدر خودتون بخواهید بزارید حالا من ان شاءالله فردا درست میکنم و از مراحلش عکس میزارم
    راضیه.ن, باران67 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    میشه برای رفع مشکلم یه صلوات بدی



  7. #54
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11696
    پسند کرده
    13330
    سبری پلو سمنانی :

    مواد لازم :

    سبزی پلویی(شامل تره -جعفری- شوید- شنبلیله -گشنیز +برگ کلم )

    لوبیا چشم بلبلی

    گوشت ترجیحا گوشت قرمز کم چرب

    بادمجان +گوجه (درشت خردشده وکمی تفتش داده شود )

    سیب زمینی برای دورچین پلو

    رشته پلویی که نسبتش بابرنج به شرح زیر است (مثلا 2پ برنج 1پ رشته )

    بعد از جوش امدن اب وریختن برنج

    رشته ریخته و در 1هم زدن برنج ورشته مخلوط شود برنج ابکش کرده

    گوشت قرمز راکه از 5-6ساعت قبل بانمک طعمدارش کرده ایم اب کشیده وداخل ظرف زیر ابکش برنج میگذاریم تا با اب برنج

    دوباره طعمدار شود

    ته قابلمه را باروغن چرب کرده ومقداری سبزی در حدی که ته قابلمه را پوشش دهد میریزم

    به نوبت برنج وسبزی را ردیف ردیف روهم میریزیم


    گوشت لای برنج گذاشته ودوباره به همان ترتیب برنج وسبزی را میریزیم

    لوبیا چشم بلبلی را که قبلا پخته وابش را ابکش کرده ایم

    کنار برنج در گوشه ایی قابلمه میریزیم

    ودر گوشه دیگر سیب زمینی را ورق کرده وگوشه ایی گوجه وبادمجان را میگذاریم

    غذا را دم کرده وچون گوشت قرمز دیر پزست 3-4ساعت زمان پخت است

    در اخر روغن که بهترست حیوانی باشد داغ کرده وهنگام صرف غذا بر روی ان میریزیم

    .......
     
    ELAHE_ABAN, zakizadeh, pegah 61 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  8. #55
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11696
    پسند کرده
    13330
    شیرمال از محبوب ترین سوغات سمنان
    نام: تصویر3660.jpg نمایش: 1180 اندازه: 59.1 کیلو بایت
    .......
     
    باران67, zakizadeh, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #56
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11696
    پسند کرده
    13330
    ارد ..........................................سه پیمانه
    !البته بسته به رطوبت ارد**سمنانی ها از ارد سبوس دار نانوایی استفاده میکنن**خمیر نانوایی سنگکی نه!
    اب یا شیر برا خمیر کردن از............ 1پیمانه
    زردچوبه...................................1 قاشق غذاخوری سرخالی
    خمیر ترش..................................1قاشق سوپ خوری
    شکر برا فعال کردن خمیر ترش..........1قاشق مربا خوری

    ابتدا خمیر مایه را طبق دستور همه ی نانها میگذاریم تا عمل بیاید
    سپس ارد وزردچوبه راباهم مخلوط کرده خمیر ترش فعال شده را با شیر و یا اب خمیر میکنیم تا به دست نچسبد
    ورز میدهیم تا خمیر یکدستی به دست اید سپس روی خمیر را با دستمال نم دار میپوشانیم تاحجمش 2برابرشود(2الی3ساعت
    باید بماند ولی مواظب باشید خمیر ترش نشود)
    خب حالا از خمیر چانه(گلوله ) هایی اندازه نارنگی برداشته پهن کرده سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم
    روی ان را با دارچین وشکر تزیین میکنیم البته شکرو دارچین را باید سریع بعد از خارج کردن از روغن بریزیم تا جذب شود
    نام: تصویر3675.jpg نمایش: 1012 اندازه: 72.7 کیلو بایتنام: تصویر3674.jpg نمایش: 598 اندازه: 70.0 کیلو بایتنام: تصویر3676.jpg نمایش: 1050 اندازه: 80.6 کیلو بایتنام: تصویر3677.jpg نمایش: 603 اندازه: 67.0 کیلو بایتنام: تصویر3678.jpg نمایش: 572 اندازه: 62.5 کیلو بایتنام: تصویر3679.jpg نمایش: 2210 اندازه: 87.5 کیلو بایت

    پ.ن:اونایی که مثل دونات هستن هم کولاچ هستن اما امروزیش وگرنه اصل کولاچ همونی که قد یه پیش دستی هست
    .......
     
    m1361, افسونی, ترنم63 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 456789 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما