نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree250Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 65
صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    سبزی پلوی دامغانی
    من دستور این غذارو خیلی وقت پیش یا از نت برداشتم یا از روزنامه جدا کردم
    دستری رو که دارم مینویسم
    برنج :نیم کیلو
    مرغ: 1 کیلو
    سبزی پلو : 1 کیلو
    لوبیا چشم بلبلی :200 گرم
    بادنجان سرخ شده :1 کیلو
    گوجه :4 عدد
    گردغوره :2 قاشق غذاخوری
    ادویه پلویی :1 قاشق غذا خوری

    برنج رو خیس میکنیم و لوبیارو میپزیم مرغ را با کمی زعفران میپزیم بادمجان رو هم سرخ میکنیم سبزی خرد شده رو همراه برنج آبکش میکنیم .
    ته قابلمه نان میگذاریم کمی برنج وسبزی و کمی لوبیا وسط قابلمه میریزیم بعد بادمجاهای سرخ شده رو گوجه فرنگیهی خرد شده قرار میدیم و روی انها زردچوبه و ادویه و گرد غوره میپاشیم و مرغهای پخته شده روی بادمجانها قرار میدهیم و و به ترتیب این کار رادوباره ادامه میدیم ومیگذاریم دم بکشه.

    من شنیدم خودم ندیدم شاید همین غا نباشه ولی اونی که برام تعریف کرده از مسافرهایی که به مشهد اومده بودن و داشتن برای خودشون غذا درست میکرن دیده که بادمجونهارو درسته و با پوست لابلای برنج قرار میدن .

    من برای این غذا 2 تا گوجه رو تفت دادم لوبیا چشم بلبلی رو که خودم کاشته بودم و تازه تازه بود و مقدارش یه مشت بود به همرا 2تا و نصفی پیمونه برنج جوشوندم و بعدش سبزی روو اضافه کردم و آبکش کردم
    مرغ رو هم که یک عدد سینه بود رو با زغفرون پختم و بعدش تکه تکه کردم و لابلای برنج گذاشتم



    از گرد غوره و ادویه هم استفاده نکردم چون ترسیدم شوهرم از مزه غذا خوشش نیاد والبته اصلا گرد غوره ند اشتم

    hengamehh, aydaa, reyhan777 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    دستور ته چین عدس پلو اصیل شاهرودی:مواد لازم:گوشت ترجیحا گوسفند-گوجه حلقه شده- بامجان سرخ شده-زیره سیاه فلفل سیاه نمک گرد غوره-برنج-عدس-رشته پلویی
    ابتدا برنخ خیس کرده را درون اب درحال جوش ریخته وقتی نزدیک ابکش کردن برنج شد رشته و عدس پخته شده را درون ان ریخته و بلافاصله ابکش میکنیم(بهتر است با کفگیر بریزیم تا عدس و رشته یکدست با برنج مخلوط شود)(زیر ابکش یک ظرف قرار دهید و گوشت را درون ان بگذارید تا گوشت با اب برنج مزه دار شود) سپس روغن را برای ته دیگ در قابلمه(ترجیحا مسی)داغ کرده و مقداری از برنج را میریزیم سپس گردغوره و زیره روی برنج پاشیده و به ترتیب گوجه فلفل و نمک و گرد غوره و زیره سپس پیاز خام ریز شده و بادمجان سپس زیره و...سپس گوشت و پیاز و زیره و... را میچینیم سپس بقیه برنج را میزیزیم و برنج را دم میکنیم.زمان دم کشیدن برنج به دلیل خام بودن گوشت دو ساعت میباشد.نوش جان.ضمنا به ارامی برنج را در دیس بکشید و مخلفات و زیر گوشت را در ظرف جداگانه سرو کنید.انشالله بزودی عکس مراح تهیه رو میزارم
    پیتزا و پیراشکی
     
    ویرایش توسط faezeh gool : ۱۳۹۲/۰۹/۰۳ در ساعت ۰۳:۳۲ بعد از ظهر
    MaryamYas, samir و مریم بانو* این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    ماست جوش یا دوغ جوش شـــاهرود

    نام: عکس0918.jpg نمایش: 840 اندازه: 25.8 کیلو بایت

    پیاز داغ فراوون و کمی سیر داغ آماده میکنیم زردچوبه و ادویه کاری روباهاش تفت میدیم نعنا رو اضافه میکنیم بعد سبزی رو که سبزی کوکو یا پلو هست اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن دوغ رو میریزیم از قبل 1 قاشق آرد داخل دوغ حل میکنیم اگه دوغ غلیظ باشه احتیاجی به آرد نیست و خوشمزه ترم میشه از اینجا به بعد یعنی وقتی دوغو ریخیم شعله گازو زیاد میکنیم و مدام هم میزنیم تا جوش بیاد اگه هم نزنیم دوغ تیکه تیکه میشه وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم درشو نیم لا میذاریم تا سبزی بپزه در نهایت نون خشکای ریز شده رو میریزیم هم میزنیم و سریع خاموش میکنیم و توی ظرف میکشیم میذاریم خنک شه!
    نکته: نون زیاد نمیریزیم چون بعد از سرد شدن سفت میشه!
    beverly, faezeh gool, مریم بانو* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط samir نمایش پست ها
    دوستای شاهرودی من یه سوال داشتم ازتون.
    زمانی که شاهرود درس میخوندم یه جور چلو گوشت خورده بودم که با گرد غوره درست میشد. راسش یه بار خودمم درست کردم اما چون خیلی سال گذشته دستورش یادم رفته. کسی میدونه چطور باید درستش کنم؟طعم مزه ش فوق العاده بود خصوصا که یه مقدار هم چرب و چیلی بود.
    عاشق این ته چینم
    یه نوع ته چین ما درست میکنیم به اسم ته چینه رشته پلو یا عدس پلو (میتونه برنج سفیدم باشه):
    گوشت گوسفند تازه (فریزری نباشه بهتره و زودتر میپزه) رو تیکه تیکه میکنیم برش نازکتر باشه هم بهتر میپزه روش فلفل سیاه - گردغوره - زیره میپاشیم و اگه دوست داشتیم ادویه پلویی و کمی دارچین هم میشه ریخت با بیفتک کوب گوشتو میکوبیم که هم پهن بشه هم این ادویه ها به خوردش بره گرد غوره بیشتر باشه ترش ترو خوشمزه تر میشه، برنجو که آبکش کردیم یه لایه برنج ته دیگ و بعد گوشتو میچینیمو بقیه برنجو میریزیم میذاریم نزدیک دوساعت تو دم باشه تا گوشتش خوب بپزه اگه روی گوشت کمی چربی یا دنبه بذاریم خیلی بهتره گوشت چربترو خوشمزه تر میشه
    توی روستاهاو شهرای کوچیکه شاهرود به روشای دیگه ای درست میکنن که من بلد نیستم خیلی خوشمزه ترو چربو چیلی تر میشه
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    سلام دوستان.من خودم گرمساریم و عاشق ته چیناش.فوق العادست.گوشت خام وسط برنج میپزه و طعم برنج عالی میشه.
    ماکارونی
     

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13253
    مانی پلو ( غذای دامغانی )
    برنج 500 گرم – لپه پخته 150 گرم – زرشک 150 گرم – کشمش 250 گرم – رشته پلوئی 200 گرم – پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری – زیره پلوئی 1 قاشق غذاخوری – روغن مایع 3 قاشق غذاخوری – مرغ یا گوشت 300 گرم – نمک به میزان لازم – زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری – شکر 1 قاشق غذاخوری

    چگونگی تهیه
    آب را جوش می آوریم در یک قابلمه که گنجایش داشته و برنج را در آب ریخته و طبق معمول می جوشانیم اواخر پخت رشته پلوئی و بعد از چند دقیقه لپه پخته را اضافه کرده و 1 لیوان آب سرد برای قد کشیدن برنج در آن ریخته و برنج را آبکش می کنیم همراه با پیاز داغ و زیره پلوئی و چند قاشق زعفران آب کرده روی آن ریخته تا دم بکشد در این فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمی شکر و کشمش را نیز سرخ کرده مرغ را نیز با کمی زعفران و روغن تفت داده و آماده می کنیم بعد از دم کشیدن برنج را با کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زیره مخلوط کرده و تزئین می کنیم



    بسیار خوشمزه بود از اونجایی که دخترم غذاهای پلویی زیاد دوس نداره من کمی آب مرغ رو کنار غذا سرو کردم(پیاز رنده شده فراوون نمک فلفل زعفران)
    ...
     
    sara chef, reyhan777, fara 92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    reyhan777 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    217
    پسند کرده
    3181
    سلااااام.
    ممنون از اونایی که غذاهای خوشمزه استانمون رو اموزش دادند.
    دامغانی ها شیرینی های کوچیک خیلی جالبی دارند که فوق العاده خوشمزه است
    اگه میشه اونایی که بلدن دستورشو بذارن؟
    من خیلی دوست دارم درست کنم

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    از ته چین های گرمسار که شامل کشمش پلو و سبزی پلو و ماش پلو و عدس پلو و لوبیا پلوست.مزه همش فوق العادست.هر دوستی خواست بگه تا دستورشو بزارم
    ماکارونی
     
    azadeh.gh این نوشته را پسندیده.
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما