نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree250Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 65
صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    برای درست کردن این خورشت مثل بقیه خورشتها
    اول پیاز رو تفت میدیم و بعد از اضافه کردن ادویه گوشت و لپه رو اضافه می کنیم و ذاریم خوب بپزه.
    سیب گلاب رو رو پوست کرده و به صورت هلالی برش میزنیم و توی کمی روغن تفت میدیم.
    هسته آلبالو رو هم گرفته تقت میدیم.
    بعد از اینکه گوشتمون پخت سیب های گلاب تفت داده شده رو به خورشت اضافه می کنیم و در انتهای پخت آلبالو و کمی زعفران آب شده رو هم میریزیم و میذاریم تا خورشتمون خوب جا بیفته.
    اگه ترش بود می تونید توش شکر بریزید.
    امتحانش کنید پشیمون نمیشید

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
    نوشته ها
    17
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    8

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    ته چين گرمساري
    مواد لازم برای 3 نفر:
    گوشت گوسفندی لخم(ران وقلوگاه به طورمساوي )...............حدود 300 گرم
    برنج مرغوب ايراني................................4پی انه پلو پز
    پيازخرد شده............................................ ...2 عد متوسط
    روغن .................................................. بمقدار لازم
    گرد غوره ..............................................1 قاشق غذا خوري
    گرد لیمو.......................................... ......یک قاشق چایخوری
    فلفل وزردچوبه وزیره سیاه سابیده شده.......... بمقدار لازم
    روغن .................................................. . به مقدار لازم
    زعفران...................................... .............. به مقدار لازم
    کشمش .......................... یک پیمانه پلو پز( بستگی به ذائقه کم وزیادش کنید)
    طرز تهيه:
    برنج را پس از شست و شو به مدت سه الی چهارساعت در آب خيس مي كنيم وحدود یک قاشق نمک به ان اضافه میکنیم مقدار نمكي كه به آن اضافه مي كنيم بايد بحدي باشد كه مزه شوري اب را احساس كنيم .
    گوشت را بصورت تكه هاي بزرگ (به اندازه دو سوم كف دست )قطعه قطعه مي كنيم و انرا شسته و پس از نيم ساعت كه اب آن كاملا كشيده شد بصورت ورقه هاي نازك مي بريم . یکی از پیازهای خرد شده را به گوشت اضافه مي كنيم. فلفل زرد چوبه وزیره و گرد غوره وگرد لیمو وکمی نمک را به اطراف گوشت میپاشیم.(بهتر است قبل از گذاشتن اب برای برنج گوشت و این مواد مخلوط شود تا ده دقیقه ای با این ادویه وپیاز بماند)
    یکی از پیازه ها را سرخ میکنیم وقتی پیاز به رنگ طلایی شد مقدار کمی زردچوبه اضافه میکنیم بعد کشمش را اضافه میکنیم پس از یک تاب (به اندازه 30 ثانیه ) از روی اجاق برمیداریم
    قابلمه را روي شعله قرار مي دهيم تا اب جوش بيايد همچنين مقداري نمك هم به آب در حال جوش اضافه مي كنيم فقط دقت کنید که نمکش زیاد نشود چون درمرحله اول به برنج نمک اضافه شده است. برنج را در اب درحال جوش مي ريزيم (آبي را كه آنرا خيس نموده بوديم خالي مي كنيم ) تا در آب بجوشد .پس از آبكش نمودن برنج قابلمه را مي شويم وروی اجاق قرار میدهیم به اندازه دو قاشق غذا خوري روغن ته قابلمه مي ريزيم سپس کمی زردچوبه ونصف استكان آب اضافه مي كنيم . به اندازه 3 الي 4 كف گير برنج در قابلمه ريخته (یک سوم برنج ریخته شود) و بعد گوشت همراه با ادویه وپیاز را روي آن قرار مي دهيم
    .حال برنج باقي مانده را روي آن مي ريزيم.در قابلمه را گذاشته و روي شعله قرار مي دهيم .پس از چند دقيقه در سطح قابلمه بخار آب ديده مي شود حال پارچه مناسب (دمكني)را روي قابلمه قرار داده و پس از ده دقيقه شعله را كم مي كنيم .
    قبل از قرار دان دمکنی کشمش آماده شده را به ان اضافه میکنیم .
    اين غذا پس از 3 الي 4 ساعت آماده است تا ميل بفرماييد.قبل از كشيدن غذا روي آنرا روغن بدهيد البته اول کشمش را جدا کنید بعد روغن بریزید 0 گوشت را از وسط برنج بیرون اورده و برنج را کاملا با ادویه ای که از گوش مانده مخلوط کنید و داخل ظرف بکشید
    حال توسط گوشت و کشمش به همراه زعفران اب شده برنج خود را بيارايید

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    من متولد و بزرگ شده شاهرود هستم وحتی تا به الان اسمی از حلیم قرمز شاهرودی که خانم etiگفتند نشنیدم!!!!!
    faezeh gool این نوشته را پسندیده.
    سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    یه جای ذیبا
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    حتما خیلی قدیمی هست که شما اسمش رو نشنیدی یل به مرور زمان از یاد مردم رفته وقدیمی ها بلدند
    یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم واون خوابه

    نمیخوام بدونه واسه اونه که قلب من این همه بی تابه

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    سلام ببخشید دوستان یک سوال
    یک نذری هم برایمان آوردند توش هم عدس داشت و هم لپه چه غذایی بود؟ ولی خیلی خوشمزه بود

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    دوستای شاهرودی من یه سوال داشتم ازتون.
    زمانی که شاهرود درس میخوندم یه جور چلو گوشت خورده بودم که با گرد غوره درست میشد. راسش یه بار خودمم درست کردم اما چون خیلی سال گذشته دستورش یادم رفته. کسی میدونه چطور باید درستش کنم؟طعم مزه ش فوق العاده بود خصوصا که یه مقدار هم چرب و چیلی بود.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13253

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    کشک جوش یا کاله جوش

    پياز داغ: يک سوم پيمانه
    مغز گردو: يک دوم پيمانه
    زرد چوبه: يک دوم قاشق مربا خوري سرخالي
    نعنا داغ: 2قاشق غذا خوري
    کشک: سه چهارم تا يک پيمانه
    سيرداغ: يک قاشق مربا خوري ،به دلخواه
    گردو: براي تزيين
    طرز تهيه:پياز داغ را در قابلمه اي ريخته، مغز گردوي ريز خرد شده و زرد چوبه را اضافه کرده و هم بزنيد. نعنا داغ يا خشک را نيز افزوده ،هم زده و به ميزان لازم آب اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد.پس از 15الي 20دقيقه کشک را اضافه و قبل از جوشيدن از روي حرارت برداريد. مقدار مغز گردو را مي توانيد کم يا زياد کنيد. در صورت دلخواه مي توانيد سير داغ را هم اضافه کنيد.

    منبع هنر آشپزی شماره68
    ...
     
    dokhmal2 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: غذاها و خوردنیهای استان سمنان

    ماست جوش
    اینو یکی از دوستای شاهرودیمون واسمون درستیدن
    اول پیاز داغ درست کردن و بعد بادمجونای تکه شده رو توش تفت دادن و وقتی یه ذره نرم شد توش گوجه تفت دادن و بهش زردچوبه و نمک و فلفل و زیره سبز و تخم گشنیز و شوید اضافه کردن و یه ذره آب(تقریبا یک لیوان) بهش اضافه کردن و بعد اینکه آب جوش آمد ماست رو که قبلش با یه تخم مرغ حسابی زده بودن که رقیق بشه اضافه کردن و گذاشتن جا بیفته.
    تقریبا واسه هر نفر 2/3 لیوان ماست ریختن.




    بعد با این نونای خشک شاهرودی خوردیم
    sara chef, fara 92 و مریم بانو* این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما