نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree17Likes

موضوع: حلواي گردو (آغوز حلوا - سيا حلوا - قره حلوا)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 15
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Red face حلواي گردو (آغوز حلوا - سيا حلوا - قره حلوا)

    سلام ، دستور یه حلوا رو براتون میذارم توپ
    حلوا جوزی (گردویی)
    شیره انگوراز مایع شیره نه خاکش (چون هروقت میگن شیره من میگم آبش یا خاکش) واسه همین میگم که مثل من براتون سوال پیش نیاد حدود 100 گرم
    گردوی نیمه کوبیده شده نه له له نه درشت اینم 100 گرم
    نکته: این دو تا رو باید وزن کنید نه پیمانه چون در این حالت محصولی که بدست میاد میشه قضیهء میان من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است.

    اول گردوی نیم کوب شده رو با آب به اندازه ای که گردوتون توی ظرف راحت هم بخوره (نه اینکه یکی که ببینه بگه آها پس گردو رو میریزیم تو آب )ظرفتون رو هم کوچیک در نظر بگیرید که گردو به ظرف نچسبه و حروم بشه خلاصه روی حرارت خیلی کم میذارید و هر چند وقت یکبار هم میزنید تا گردو به روغن بیفته، حالا کی؟ زمانی که بغلهای ظرف رو که نگاه کنید ببینید حبابهای کوچیک روغن داره غل غل میکنه 3-2 دقیقه دیگه با حرارت کم تفت بدید بعد شیره انگور رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه خودشو بگیره و مثل حلوا بشه ولی زیاد نذارید که وقتی سرد میشه سفت تر میشه و بعد انگشت انگشت بخورید و کیف کنید البته اینو به شوشوهاتون ندید که عواقبش پای خودتونه از ما گفتن بود
    .افسوس., باران67 و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: حلوا

    سلام به همگی
    کسی هست که طرز تهیه حلوا گردویی کردکوی یا گرگان رو بدونه.فقط میدونم برنج و ارد رو باید آسیاب کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    0

    Re: حلوا

    وای این حلوا گردویی که میگی مال گرگان فوق العاده خوشمزه و درست کردنش به شدت سخت هست البته برای خانومهای هنرمند مامی سایت کار نشد نداره. طرز تهیه این حلوا رو خودم بلد نیستم اما از مامانم می پرسم و براتون میذارمش

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    قائمشهر
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: حلوا

    حلواي گردو (آغوز حلوا - سيا حلوا)

    سلام به همگي
    اين حلوا رو مامانم درست ميكنه كه خوب يه كمي وقتگيره ولي خيلي خوشمزه ست ( فكر كنم هموني باشه كه
    SARASABERY1388 عزيز خواسته)
    گردو پودر شده 1 پيمانه
    برنج 2 پيمانه
    شكر به ميزان لازم

    گردو رو با دستگاه پودر ميكنيم. نيازي به برنج درجه 1 نيست از همين برنج شكسته بايد استفاده كنيم ولي اگه شكسته نبود ديگه فرقي نميكنه .
    چون رنگ اين حلوا سياهه معمولا از مغزهاي سياه رنگ استفاده ميكنن كه خوب خيلي هم مهم نيست چون انقدر روي حرارت ميمونه كه رنگش آخر تيره ميشه. (سياه نشه قهوه اي كه ميشه)
    چون به آب زيادي احتياج داريم بايد اندازه ظرف بزرگ باشه.
    از هر ظرفي كه براي پيمانه كردن گردو در نظر ميگيريم از همونم براي برنج استفاده ميكنيم.
    گردو و برنج رو درون قابلمه نسبتا بزرگي ميريزيم. تا لبه قابلمه آب ميريزيم و شكر هم ميريزيم ( كه بستگي به خودمون داره چقدر شيرين دوست داريم. ولي مواظب باشيد كه زياد شكر نريزين چون آبش كه تبخير بشه شيرينيش بيشتر ميشه )
    روي حرارت ميزاريم تا جوش بياد. وقتي جوش اومد حرارت رو از آخر كم ميكنيم و صبر ميكنيم تا كم كم آبش كم شه و غليظ شه.
    زمان زيادي ميبره و هر از گاهي هم همش ميزنيم كه ته نگيره. وقتي غليظ شد (كه در اصطلاح تو اين مرحله بهش ميگن فرني و تو همين مرحله هم خوردنيه) ميتونيد شيرينيش رو اندازه كنيد. (عكس اولي و دومي)
    حرارت رو خيلي كم ميكنيد كه از اين به بعد آرومتر آبش تبخير شه و سياه شه. حواستونم باشه كه ته نگيره. بيشترم بايد هم بخوره. انقدر بايد بمونه كه تمام آبش تبخير شه و منسجم شه. ( شبيه خمير نوني كه خيلي به دست ميچسبه ميشه. يعني اينجوري بگم كه يه كمي ته قابلمه حلوا ميمونه ). هر چي كه بيشتر بمونه بهتره.
    روي سيني يه كمي آرد پاشيده. يه كاسه آب سرد هم كنار دستمون ميزاريم. وقتي حلوا از داغيش افتاد حلوا رو روي سيني پخش ميكنيم و با كف دست پهنش ميكنيم. چند ساعت بعد ميشه برش زد.
    حالا اين حلوا تو اطاق و در مجاورت هوا كه بمونه كم كم خشك ميشه و روزاي بعد ميبينين كه خوشمزه تر شده.














    كيفيت عكسام زياد خوب نيست. از برش خورده ش عكس نگرفتم. تنبليم اومد

    اونقدرام سخت نيست. ميزاريد روي حرارتو هر از گاهي هم يه همي
    اگرم ظرف تفلون باشه كه ديگه از ته گرفتن و سوختن خبري نيست.

    اين يه سيني حلوا، به اندازه 1 كاسه ( از اين كاسه آبگوشتي ) پودر گردو بود و 2 تا كاسه هم برنج. 2 روزم وقت برد (شب خاموش بود).
    اگه كسي خواست امتحان كنه تو مقياس كم درست كنه كه خسته كننده نباشه.

    يه چيز ديگه اين كه اندازه برنج به گردو بايد 2 به 1 باشه اگه مقدار برنج بيشتر بشه (مثلا 3به1) مقدار حلوا بيشتر ميشه ولي از خوشمزگيشم خيلي كم ميشه
    بهنا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: حلوا

    هیون عزیز اگر شما در حدود تقریبی مقدار شکر رو میدونی لطفا مینویسید؟
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    قائمشهر
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: حلوا

    اينجا كه اسمش همينه هيون جون. مامان بزرگ خدا بيامرزمم همينجوري درست ميكرد. (آشپزاي قديميم چيز خاصي نگفتن. نميدونم عزيزم)

  7. #7

    Re: حلواي گردو (آغوز حلوا - سيا حلوا - قره حلوا)

    الهام جون حلوای گردوی شما همون حلوای گردوی ارومیه هست!؟؟!

    " این حلوای خوشمزه در 10 کارگاه بزرگ حلواپزی ارومیه و تعدادی از کارگاه های کوچک تهیه می شود و در تهیه آن از شیره انگور یا همان دوشاب، شکر، گلوکز و مغز گردو استفاده می شود.
    به گزارش خبرگزاری ایانا از ارومیه، برای تهیه حلوای گردویی ابتدا شیره انگور، شکر و گلوکز را در داخل دیگ مسی می ریزند و به آن حرارت می دهند تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آن حرارت را کم می کنند تا به آن جوشانده چوبک را نیز اضافه کنند. مواد به دست آمده را دوباره با استفاده از دستگاه خاصی به مدت دو تا سه ساعت به طور کامل مخلوط می کنند تا حلوای به دست آمده سفت شود. با مخلوط شدن حلوای سفت شده با مغز گردو حلوای گردویی آماده مصرف می شود
    سابقه حلوای گردویی در ارومیه به قرن های پیش برمی گردد و سالانه بیش از 100 تن از این نوع حلوا در ارومیه و علاوه بر مصرف داخلی بیش از 60 درصد آن نیز به سایر استان های کشور صادر می شود.حلوای گردو از تنقلات اصلی مردم آذربایجان غربی در شب یلداست و آنها در روز منتهی به این شب با تشکیل صف های طویل در مقابل حلوافروشی ها تلاش می*کنند حلوای تره و تازه به محفل شب یلدا ببرند"
    http://78.157.60.63/2633-fa.html
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۳/۰۱/۱۶ در ساعت ۰۳:۵۲ قبل از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: حلواي گردو (آغوز حلوا - سيا حلوا - قره حلوا)

    salam kesi hast ke dastore halvaye omaniro balad bashe?man in halvaro doubai khordam binahayat khoshmazast mamnon misham

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما