نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree17Likes

موضوع: حلوای ایرمیک

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 9
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monir آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    277
    پسند کرده
    142

    Re: حلوای ایرمیک

    با سلام من تازه عضو این سایت شدم.دستور این حلوای خوشمزه رو اینجا میذارم اگه جاش این جا نباشه بهم بگین و معذرت میخوام.

    ایرمیک 2 پیمانه (ایرمیک یه نوع ارد هست مخصوص ترکیه ای هاست ولی اینجام هست)

    کره 200gr

    اب 3 پیمانه

    شیر 1 پیمانه

    شکر 4 پیمانه

    رنده پوست لیمو ترش 1 عدد

    روغن مایع 2 ق غ

    کره و روغن را روی حرارت گذاشته تا کره اب شود(در قابلمه) سپس پودر ایرمیک را اضافه کرده وتفت میدیم انقدر تفت میدیم تا عینه حلوای معمولی خامیش گرفته بشه. شیره رو توی ظرف دیگه روی حرارت اماده میکنیم(مخلوط اب وشکر ورنده پوست لیمو)سپس شیره رو به حلوا اضافه کرده وشیر را هم اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم حرارت رو خیلی کم میکنیم(میشه از شعله پخش کن هم استفاده کرد)دم کن رو میذاریم(عین برنج)تا 1 ساعت دم بکشد. توی این فاصله هر 10 دقیقه یه بار مواد رو هم میزنیم.بعد از 1 ساعت همون طورکه قابلمه روی حرارته از مواد داغ داغ ور میداریم توی فنجون میریزیم و بعد فنجون رو تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم.میتونین هر نوع شکل دیگهای بدین یا از قالبهای مختلف استفاده کنین.سپس با دارچین وپودر پسته تزئین کنین. نوش جان
    باران67 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    موفق کسی است که با آجرهایی که به طرفش پرتاب میشود یک بنای محکم بسازد.

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: حلوای ایرمیک

    heaven جان ایرمیک یا همون سمولینا که من خریدم یه چیزیه شبیه به برنج خیلی خرد شده اصلا" شبیه آرد نیست درسته؟ یعنی اصلا" پودری نیست دونه داره!!!
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1174
    پسند کرده
    12499

    Re: حلوای ایرمیک

    سلام به همه دوستان
    مریم 53 عزیزم درسته ایرمیک چیزی شبیه دانه های شکر هست
    منزل ایرمیک نداشتم عکس ها از اینترنته امیدوارم برای شما و سایر دوستان مفید باشه






    باران67, مهسا السلطنه و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elimah آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    758
    پسند کرده
    126

    Re: حلوای ایرمیک

    من آرد سمولینا خریدم این شکلی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    215
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ایرمیک

    ببخشید من نفهمیدم توش شیر داره یا شیره?!?!
    اگه هردو رو داره مقدار شیره چقدره? منظورهمون شیره ی انگوره?
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    151
    پسند شده
    3824
    پسند کرده
    1909
    اگه زحمتی نیست تصویری نشون بدید تا ما هم متوجه بشیم ممنون.
    مهسا السلطنه این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    625
    پسند شده
    6481
    پسند کرده
    7705

    حلوای ایرمیک

    Irmik helvasi

    نام: ksadjhsd.jpg نمایش: 743 اندازه: 74.4 کیلو بایت

    Malzemeler

    1,5 su bardağı irmik,
    1 küçük çay bardağı sıvı yağı,
    100 gr tereyağı (yarım su bardağı tereyağı),
    Yarım çay bardağı dolmalık fıstık.

    Şerbeti İçin:

    1,5 su bardağı su,
    1,5 su bardağı süt,
    1,5 su bardağı toz şeker,
    1 küçük çay bardağı pekmez


    İrmik Helvası Yapılışı
    Derin bir tencereye tereyağını, sıvı yağı ve fıstığı ilave edip kısık ateşte karıştırarak koyu bal rengine dönünceye kadar kavuralım.
    Üzerine irmiği ilave edip kısık ateşte irmiğin rengi dönene kadar, tahta kaşıkla karıştırarak kavuralım.

    Şerbeti için; toz şekeri, suyu, sütü ve pekmezi koyup şeker eriyene kadar çırpalım.
    İrmiğin kavrulması bitince şerbeti tencereye dökelim ve karıştırmaya devam edelim.
    İrmik suyu tamamen emdiğinde tencereyi ocaktan alalım.
    Tencerenin kapağını kapatıp 30 dakika dinlendirelim.
    İrmik Helvamızı servis tabağına alıp servis yapalım
    ترجمه

    مواد لازم:
    ایرمیک یک و نیم لیوان
    روغن مایع یک استکان
    کره صد گرم کره (معادل نصف لیوان)
    بادام زمینی نصف استکان
    برای شربت:
    آب یک و نیم لیوان
    شیر یک و نیم لیوان
    شکر یک و نیم لیوان
    دوشاب انگور یک استکان

    طرز تهیه:
    در یک قابلمه کره، روغن و بادام را بریزید و بادام ها را تفت دهید تا رنگشان تغییر کرده و به رنگ عسل درآید.
    سپس ایرمیک را به آن اضافه کرده، با حرارت کم و با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را تا زمانی که ایرمیک ها تفت خورده و رنگشان تغییر کند، انجام دهید.
    برای تهیه شربت:
    شکر، آب، شیر و دوشاب را در ظرفی ریخته تا زمانی که شکر حل شود، آن را هم بزنید.
    وقتی ایرمیک ها تفت خورد، شربت را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تا وقتی آب حلوا کشیده شود، هم زدن را ادامه دهید. وقتی آب حلوا تماما کشیده شد، حلوا را از روی اجاق برمیداریم؛ حلوا را به مدت سی دقیقه دم می گذاریم. پس از آن سرو کنید.

    - به آرد سمولینا، ایرمیک گفته می شود.
    - در تمامی دستورات ترکیه منظور از استکان، استکان کمر باریک است.
    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۹/۱۱ در ساعت ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, najmehkhatoon, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    625
    پسند شده
    6481
    پسند کرده
    7705

    حلوای ایرمیک

    Irmik helvasi

    نام: irmik-helvasi-600x400.jpg نمایش: 659 اندازه: 28.0 کیلو بایت

    Malzemeler:
    – 1.5 su bardağı irmik
    – 100 gram tereyağ
    – 1 su bardağı süt
    – 1 su bardağı su
    – 1 su bardağı + 2 çorba kaşığı toz şeker
    – 1 avuç dolmalık fıstık
    – 1 paket vanilya

    İrmiği, yağı ve fıstıkları tencereye koyun. En kısık ateşte, yaklaşık 45-50 dakika boyunca kavurun. Hem fıstıkların, hem de irmiklerin rengi dönünceye kadar kavurmanız gerekiyor. Zaten irmik helvası yapmanın tek zor tarafı da burası

    نام: irmik-helvası-1-600x400.jpg نمایش: 777 اندازه: 33.8 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-2-600x400.jpg نمایش: 718 اندازه: 37.5 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-3-600x400.jpg نمایش: 762 اندازه: 46.8 کیلو بایت

    Başka bir kaba, 1 su bardağı şekeri ve vanilyayı, soğuk süt ve soğuk su karışımına ekleyip, eriyinceye kadar karıştırın. İrmiğin kavrulması bitince, bu karışımı irmiğin üzerine dökün. Yine kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Göbek atmaya başlayınca, kapağını kapatın ve suyunu iyice çekmesi için biraz ocak üzerinde bırakın

    نام: irmik-helvasi-4-600x400.jpg نمایش: 683 اندازه: 35.0 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-7-600x400.jpg نمایش: 673 اندازه: 35.1 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-6-600x400.jpg نمایش: 689 اندازه: 34.3 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-8-600x400.jpg نمایش: 694 اندازه: 35.9 کیلو بایت

    Suyunu çekince altını kapatın ve 2 çorba kaşığı toz şekeri üzerine serpin, karıştırın. Bir süre dinlendirdikten sonra, üzerini tarçınla süsleyip ikram edebilirsiniz

    نام: irmik-helvasi-9-600x451.jpg نمایش: 683 اندازه: 43.2 کیلو بایت

    نام: irmik-helvasi-10-600x400.jpg نمایش: 698 اندازه: 31.6 کیلو بایت

    ترجمه

    مواد لازم:
    ایرمیک یک و نیم لیوان
    کره یکصد گرم
    شیر یک لیوان
    آب یک لیوان
    شکر یک لیوان+2 ق.غ
    بادام زمینی یک مشت
    وانیل یک پاکت (معادل 5 گرم)

    طرز تهیه:
    ایرمیک، بادام و کره را در قابلمه ریخته و با حرارت بسیار پایین حدود 45 الی 50 دقیقه تفت دهید تا زمانی که رنگشان تغییر پیدا کند.
    در ظرف دیگری یک لیوان شکر، وانیل، شیر سرد و آب سرد بریزید. تا زمانی که شکر حل شود مواد شربت را هم بزنید.
    وقتی ایرمیک تفت خورد و آماده شد، شربت فوق را اضافه کنید. دوباره تا زمانی که مواد به جوش آید، مواد را مدام هم بزنید. وقتی مواد به جوش آمد، در قابلمه را بگذارید تا آبش کشیده شود.
    وقتی آب حلوا کشیده شد، زیرش را خاموش کنید. 2 قاشق شکر به حلوا اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس برای مدتی به حلوا استراحت بدهید.
    بعد از آماده شدن با دارچین تزیین کرده و سرو کنید.

    - به آرد سمولینا، ایرمیک گفته می شود.
    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۹/۱۱ در ساعت ۰۹:۱۵ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, najmehkhatoon, مامی سجاد و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما