نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree62Likes

موضوع: قطایف

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 17
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1

    قطایف

    خمير قطايف

    نويسنده: سهيلا محسني نژاد




    مواد لازم:

    پودر مايه خمير: 1 قاشق چاي خوري
    آب ولرم: 2 قاشق سوپ خوري
    آرد سفيد: 1 پيمانه
    نمک: به مقدار لازم
    آب: 1 پيمانه
    بيکينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
    آب ليمو: نصف قاشق چاي خوري
    طرز تهيه:

    پودر مايه خمير را همراه با 2 قاشق آب ولرم حل کنيد. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه کنيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. محلول مايه خمير را به خمير اضافه کنيد و در دماي محيط کنار بگذاريد و روي آن را تقريبا" يک ساعت بپوشانيد تا ور بيايد. زماني که حجم خمير2 برابر شد تابه ي کوچکي روي حرارت بگذاريد، تا داغ داغ شود، سپس حرارت را ملايم کنيد. قبل از شروع به پختن خمير، بيکينگ پودر و آب ليمو را به آن اضافه کنيد. حال مقدار 2 قاشق خمير در تابه بريزيد تا شکل بگيرد و پس از چند ثانيه نان قطايف را برگردانيد تا هر 2 طرف آن پخته شود. اين کار را ادامه دهيد تا کل خمير به نان قطايف تبديل شود.
    نکته:

    - در ماه مبارک رمضان اين خمير بسيار مورد استفاده مي باشد و در وعده هاي افطاري ميل مي شود و بسيار مقوي است.
    - درک چشمي دو برابر شدن حجم خمير به اندازه ي ظرف نيز بستگي دارد.
    - اگر از مايه ي خمير فوري استفاده مي کنيد آن را مستقيما" با آرد و آب و نمک مخلوط کنيد.
    - اين مقدار مواد 13 تا 14 عدد دايره خمير مي دهد.





    قطايف با گردو

    نويسنده: سهيلا محسني نژاد




    مواد لازم:

    گردو خرد شده: 200 گرم
    دارچين: به مقدار لازم
    پودر شکر: به مقدار لازم
    خمير قطايف: 10 عدد
    روغن مايع: به مقدار لازم
    شربت: به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    گردو را کاملا" خرد کرده و با دارچين و پودر شکر مخلوط کنيد.
    مقداري مخلوط گردو در وسط خمير قطايف بگذاريد و لبه هاي آن را روي هم بگذاريد و کاملا" فشار دهيد تا بچسبند.
    دانه هاي قطايف را در روغن داغ سرخ کنيد.
    شربت را روي قطايف گرم بريزيد تا کاملا" به شربت آغشته شود.

    قطايف با خامه
    نويسنده: سهيلا محسني نژاد




    مواد لازم:

    خامه: 200 گرم
    خمير قطايف: 8 عدد
    مربا: به مقدار لازم (ترجيحا" رنگ قرمز باشد)
    شربت: به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    مقداري خامه در خمير قطايف بگذاريد و دو لبه ي خمير را از يک طرف تا نصف دايره بچسبانيد و طرف دوم باز باشد.
    مقداري مربا روي خامه بريزيد.
    مقداري شربت روي خمير قطايف ريخته و کاملا" سرد ميل کنيد.
    نکته: قطايف با خامه نياز به سرخ کردن ندارد.

    منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47



    http://www.rasekhoon.net/article/Show-52122.aspx
    m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: قطایف

    قطايف

    نويسنده: شهرزاد رضايي فرد




    مواد لازم براي تهيه خمير قطايف:

    مايه خمير: سه چهارم قاشق چايخوري
    شکر: 1قاشق چايخوري
    آب گرم: 1و يک دوم پيمانه
    نمک: يک پنسه
    روغن براي سرخ کردن: به ميزان لازم
    مواد مياني قطايف:

    شکر: 4قاشق چايخوري
    دارچين: 2 قاشق چايخوري
    گردوي خردشده: 220گرم
    مواد لازم براي تهيه شربت قطايف:

    شکر: 2و يک دوم پيمانه
    گلاب: يک چهارم پيمانه
    آب: 1و يک دوم پيمانه
    هل: 3عدد
    دارچين: 3شاخه
    آب ليمو ترش: 1قاشق چايخوري
    طرز تهيه:

    مايه خمير، شکر و يک چهارم پيمانه آب را با هم مخلوط کنيد تا مايه خمير و شکر در آب حل شود.
    آرد و نمک را الک کنيد و در کاسه اي بريزيد . ميان آرد را گود کنيد و يک پيمانه آب و مخلوط مايه خمير را در مرکز آن بريزيد. سپس به آرامي آن ها را مخلوط کنيد تا مخلوط کاملا صاف و يکدست شود. روي خمير را يک ساعت بپوشانيد و در جاي گرم قرار دهيد تا خمير عمل بيايد.
    در يک تابه نچسب ، مقداري روغن گرم کنيد و حدود يک و يک دوم قاشق سوپخوري از مواد را به شکل دايره بريزيد (حدودا به قطر 7سانتي متر ).سپس صبر کنيد تا زير آن کمي طلايي شود و روي آن حباب هايي به وجود آيد . اگر مخلوط سفت بود آب باقيمانده را به خمير اضافه کنيد . تمام خمير را به همين ترتيب در روغن سرخ کنيد دقت داشته باشيد که تنها يک سمت خمير در روغن سرخ مي شود.
    قطايف آماده را در بشقابي بچينيد و روي آن را بپوشانيد .
    در اين فاصله ، مواد مياني را آماده کنيد . تمام مواد مياني را با هم مخلوط کنيد و يک قاشق سوپخوري از آن را روي سمت نپخته و سرخ نشده خمير قرار دهيد . لبه خمير را مانند قطاب روي هم آوريد و با انگشت فشار دهيد تا کاملا به هم بچسبند . سپس قطايف را در روغن فراوان سرخ کنيد تا دو طرف آن طلايي شود
    قطايف داغ را در شربت ولرم بيندازيد و آن را داغ يا سرد سرو کنيد.
    طرز تهيه شربت:

    مواد شربت را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد . بعد از جوش آمدن ، حدود پنج دقيقه مخلوط را بجوشانيد تا قوام بيايد . سپس مواد را از روي حرارت کنار بگذاريد تا کمي خنک شود.
    اين شيريني در ماه رمضان در کشورهاي عربي بسيار طرف دار دارد.
    مي توانيد مواد مياني اين شيريني را به دلخواه تغيير دهيد و از کرم پاتيسير يا انواع پنير ،گوشت و سبزيجات براي پرکردن قطايف استفاده کنيد.

    منبع: نشريه سرآشپز /شماره 21
    m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: قطایف









    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: قطایف

    تاش كاداييف ( دسر تركيه )




    مامان ساناز2, m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5

    Re: قطایف

    m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: قطایف



    m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    6406
    پسند کرده
    3236
    قطايف خوشمزه با دستور خودم
    خمير
    1 ليوان و نصف آرد
    نصف قاشق پكينك پودر
    نصف قاشق نشاسته
    1ليوان نصف شير
    مواد ميانى:
    1 ليوان شير
    1 قاشق نشاسته
    شكر به دلخواه
    شيره:
    1ليوان شكر
    نصف ليوان آب
    آب ليمو ترش يك ذره
    مواد خمير باهم قاطى ميكنيم و بعد توي ماهيتابه تفال داغ مي كنيم قاشق قاشق توي ماهيتابه ميريزم بعد تو ظرفى كه ميذاريم بايد حتما پوشيده باشه تا خمير نرم بمونه
    براي مواد مياني شير با نشاسته قاطى ميكنيم باشكر بعد رو اجاق تا يكمي از فرني غليظ تر بشه بعد خامه رو بهش اضافه ميكنيم ميزاريم سرد بشه
    شيره هم شكر با آب رو اجاق تا وقتي كه شكر با آب قاطي بشه در اآخر آبليمو
    نام: IMG_2947.jpg نمایش: 2065 اندازه: 86.7 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    narjes12, sara chef, elina_s و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,056
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    7541
    پسند کرده
    8741
    کارولین جون مقدار خامه چقدره عزیزم؟
    .............
     
    كارولين این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما