نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2184Likes

موضوع: کاسرول بادمجان

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 316
صفحه 31 از 40 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36124
    پسند کرده
    54995
    کاسترول بسیار خوشمزه که من به شکل کالزونه پیچیدمش .با دستور صفحه اول درست کردم خمیر خیلی خوب و خوشمزه ای بود پنیر پیتزا هم نداشتم پنیر صبحانه ریختم خیلی خوشمزه شد

    نام: casrol.jpg نمایش: 1256 اندازه: 75.3 کیلو بایت

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20291
    پسند کرده
    17495
    کاسرول بادمجون با دستور صفحه اول
    فقط من مایع خمیر زدم
    به خمیر استراحت دادم
    مواد داخلشم مایع ماکارونی - فلفل دلمه ای رنگی - بادمجونم سرخ کرده فریزری داشتم با چنگال لهش کردم ریختم روی مواد - پنیر پیتزا - آویشن
    عالی بود رومالشم زرده تخم مرغ و زعفرون بود
    نام: 20150131_194400.jpg نمایش: 1099 اندازه: 102.7 کیلو بایتنام: 20150131_203239.jpg نمایش: 1099 اندازه: 103.8 کیلو بایتنام: 20150131_205136.jpg نمایش: 1089 اندازه: 78.4 کیلو بایت
    ....
     
    مامان غزل, Hope, golegandom1363 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    این هم کاسرول بادمجان من با خمیر معرکه . همه چی خوب پیش میرفت تا اینه گفتم به جای استفاده از فر از مایکروفر استفاده کردم . من با مایکروفرم خیلی مشکل دارم . فقط توش غذا گرم میکنم و ماهی درست میکنم . سولاردوم ال جی هست هر وقت توش کیک و نان و ... درست کردم بدونه اینه روش بسوزه از داخل سوختند. چرا ؟؟؟

    نام: SAM_2516.jpg نمایش: 1074 اندازه: 85.7 کیلو بایت
    m1361, zardin, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  5. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    h-mamane93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    123
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    187
    نام: IMG_20150109_153513.jpg نمایش: 1011 اندازه: 106.7 کیلو بایتنام: IMG_20150109_153851.jpg نمایش: 1004 اندازه: 99.2 کیلو بایت
    کاسرول با دستور پست اول
    Hope, maman_mahya, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yas62 آواتار ها
    طاهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    525
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    2447
    پسند کرده
    3114
    كاسرول بادمجان با دستور صفحه اول
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۲۰۹_۲۱۵۱۵۸.jpg نمایش: 981 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361, *** صحرا 61 *** و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تمام غصه هاي دنيارو
    ميشه با يك جمله تحمل كرد:
    خدايا ميدانم كه ميبيني!

  7. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5936
    پسند کرده
    11680

    با دستور صفحه اول و قارچ هم زدم. خمیرم یه کم روغنش زیاد شده بود آرد کمتری برد و یه کم زیادی لطیف بوذ!!
    کوئین, m1361, golegandom1363 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  8. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    بادستور اول.خوشمزه بود مرسی
    نام: 23.jpg نمایش: 820 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    پیتزا
     
    m1361, باران67, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  9. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185

    آموزش تصویری و مرحله به مرحله کاسترول بادمجان

    سلام دوستای عزیزم




    امروز میخوام طرز تهیه کاسترول بادمجان رو با تمام نکات براتون به صورت مرحله به مرحله اموزش بدم
    مواد لازم برای خمیر :


    شیر یا اب............ 1 پیمانه (به نظر من با شیر خیلی خوشمزه تر میشه)
    .شکر............ 1 قاشق سوپخوری
    .نمک ..............کمی.
    ارد ................حدود 4 پیمانه.
    روغن یا کره ............نصف
    پیمانه
    مایه خمیر............. 2 ق چایخوری


    مواد داخل خمیر
    بادمجان ............1عدد متوسط
    .پیاز .................1
    عدد بزرگ
    .گوشت چرخ کرده.............. 300گرم.
    رب..............1قاشق غذاخوری.
    فلفل دلمه ای............1عدد کوچک
    .پنیر پیتزا
    ..............به میزان دلخواه
    زرده تخم مرغ برای روی نان
    پودر اویشن ...........کمی

    اول از هر چیز فرتون رو روی 180 درجه میزارید یه کاسه اب هم کف فر میزارید که خمیرتون خشک نشه

    در مرحله بعد یک قاشق شکر رو با شیر توی دستور (شما میتونید از آب استفاده کنید )که گذاشتم روی حرارت ولرم شده مخلوط کردم (اگر شیر داغ باشه مایه خمیر میمیره اگر هم سرد باشه عمل نمیاد پس دماش باید حدودا 38 درجه باشه)
    بعد مایه خمیر رو روش پاشیدم و با یک قاشق پلاستیکی یا چوبی کمی هم زدم



    و روش یه در گذاشتم و پشت بخاری به مدت 5-6 دقیقه گذاشتمش تا عمل بیاد
    وقتی مایه خمیر عمل میاد که روش کف کنه مثل عکس



    در حین عمل اومدن مایع خمیر من ارد رو الک کردم و روغن (من از روغن مایع استفاده میکنم)رو اضافه کردم کمی نمک زدم خیلی کم چون مواد داخل خمیر هم نمک داره بعد مایه خمیر رو به موادم اضافه کردم و با قاشق چوبی هم زدم تا خمیرم جمع شد بعد کم کم ارد اضافه کردم تا جایی که خمیر به دستم نچسبه
    من چند قاشق از شیر رو نگه داشتم و بهش زعفران زدم برای رنگ وعطر بهتر خمیر البته شما میتونید این کار رو نکنید اما به نطر من خیلی خوشمزه میشه
    نکته اینجاست که ارد رو کم کم اضافه میکنیم نه یکباره و سعی میکنیم با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیریم نه با اضافه کردن ارد
    چون ارد اضافه باعث میشه خمیرتون خشک بشه





    بعدظرفی رو که میخوایم خمیر رو توش بذاریم رو با یه قاشق روغن مایع چرب میکنیم و خمیر رو توی ظرف میذاریم و با چاقو یا قیچی اشپزخانه یه برش به شکل +رویخمیر میزنیم بعد روی خمیر رو میپوشونیم و یه جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت قرارش میدیم

    حالا میریم مواد داخل خمیر رو درست کنیم

    اول بادمجان رو پوست میکنیم و حلقه حلقه میکنیم و نمک میزنیم تا اب سیاهش بره بعد از نیم ساعت میشوریمش و با روغن کم سرخش میکنیم

    در مرحله بعداول پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و با حرارت زیاد تفت میدیم که گوشت اب نندازه


    بعدکمی اویشن ونمک وفلفل و رب رو اضافه میکنیم و تمام

    وقتی خمیر حجمش دو برابر شد یعنی عمل اومده مثل عکس


    با مشت هوای داخل خمیر رو خارج میکنیم و یه کوچولو ورزش میدیم بعد با چاقو به دوقسمت مساوی تقسیمش میکنیم

    قالب رو کاملا چرب و ارد پاشی میکنیم (من از روغن جدا کننده رویایی استفاده کردم ) یک قسمت از خمیر رو کف قالبم پهن کردم و کاملا با دست صاف و یکنواختش کردم







    بعد یه مقدار پنیر پیتزا میریزیم روی خمیرمون



    بعد بادمجان ها رو خرد میکنیم و میریزیم رو پنیر



    بعد گوشت و دوباره پنیر و در اخرفلفل دلمه ای و دوباره کمی پنیر میریزیم






    بعد لایه بعدی از خمیر رو باز میکنیم و روی مواد تو قالب قرارمیدیم و لبه های خمیر زیری رو به خمیر بالایی کاملا میپسبونیم که بعد از پخت از هم جدا نشه


    قالب رو داخل فر قرار میدیم به مدت45-50 دقیقه


    من بعد ازپختن از قالب خارج کردم کاسترولم رو و روش زرده تخم مرغ مالیدم و کمی سیاه دانه وسطش ریختم و دوباره گذاشتم تو فر و گریل رو روشن کردم و از پای فر تکون نخوردم تا روی خمیرم به رنگ دلخواهم شد

    اینم برش خوردش



    این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه هست مطمعنم اگر امتحان کنید خوشتون میاد و مشتریش میشید

    نکات برای اونتستر:این غذای لذیذ در اونتستر با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد با همون زمان گفته شده در دستور عالی میشه
    پس با اونتستر تمام مراحل دقیقا مثل فر هست فقط بادرجه 160 و قالبتون رو هم در طبقه وسط و روی سینی قرار بدید

    شاد و سربلند باشید
    ناهار مرغ
     
    ویرایش توسط nasrin r : ۱۳۹۳/۱۲/۲۰ در ساعت ۰۹:۰۶ قبل از ظهر
    aydaa, رخند, ssiimmaa و 41 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

صفحه 31 از 40 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما