نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2184Likes

موضوع: کاسرول بادمجان

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 316
صفحه 29 از 40 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    من با همین خمیر شب درست کردم روش را فویل گرفتم و در یخچال نگه داشتم برای فردا ناهار خیلی هم عالی شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Camelia نمایش پست ها
    سلام دوستا
    اینجا رو نگاهیدم دلم خواست من درست کنم.اما برای نهار که بخوام درست کنم باید خمیرشو صبح درست کنم حالا اگه صبح خمیرو درست کنم تا ظهر بمونه خراب میشه؟اگه اره یخچال بزارم میمونه؟

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    [QUOTE=niyaz2002;1248119]سلام
    سوال داشتم
    اين دستور با خميرمعركه بهتر ميشه يا خمير خودش؟
    اگه با خمير خودش بخوام درست كنم چطوري بايد خميرمايه جايگزين كنم؟
    ممنون از لطفتون[/QUOT
    بله عزیزم من با خمیر معرکه درست کردم و عالی شد متاسفانه نشد عکس بگیرم چون مهمونم از اشپز خونه یک دقیقه بیرون نرفت
    niyaz2002 این نوشته را پسندیده.

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    130
    پسند کرده
    2756
    اينم کاسترول بادمجان من با خمير معركه
    عالي بود
    نام: IMG_2370.jpg نمایش: 679 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    $*تبسم*$, m1361, sepide56 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    من دو شب پیش درستش کردم با خمیر خودش و خمیر مایه هم زدم به جای بیکینگ پودر اینجوری که موادمو اولا که نصف کردم بعد میزان آبی رو قرار بود بهش اضافه کنم باهاش خمیر مایه ام رو عمل آوردم (آخه خمیر مایه فوری ندارم) و بعد ریختمش روی مواد مایعم طبق دستور یعنی روی روغن و نمک. شکرم که به خود خمیر مایه موقع عمل آوری اضافه میشه به خمیر مایه. فقط وقتی داشتم خمیرمو درست میکردم چون یک پیمانه از آردمو آرد گندم معمولی زدم و یک پیمانه رو آرد سفید به آب بیشتری نیاز داشت و من کمی مثلا به انازه یک پنجم پیمانه دوباره بهش آب اضافه کردم.
    پس شد خمیر مایه با آب عمل آوری میشه و به مواد اضافه میشه و بعد اگر به آب احتیاج داشت بهش آب میزنیم.
    اگه سوالی بود در خدمتم.
    خیلیییییییییییییییییییییی هم عالی شد مخصوصا خمیرش که فک میکنم به خاطر اون کره یا روغنیه که داخلش داره.
    niyaz2002 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yangom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    461
    پسند کرده
    404
    نام: DSC_0324.jpg نمایش: 645 اندازه: 92.2 کیلو بایت
    کاسترول بادمجان من با دستور خوب الهام مامان روناک انم لینکش، کاسرول بادمجان
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باقالی پلو
     
    باران67, niyaz2002 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    کاسرول بادمجان با دستور صفحه ی اول و با خمیر معرکه تازه برای اولین تونستم خمیر معرکه رو درست کنم. بافتش خیلی خوب شده بود ولی نتونستم عکس خوبی ازش بگیرم.

    من اول خمیر رو باز کردم، یه لایه بادمجون سرخ شده، پنیر پیتزا، یک لایه چیپس خلالی، مواد گوشتی، پنیر پیتزا، و دوباره یک لایه بادمجون گذاشتم و بعدش خمیر رو روشون گذاشتم.

    توی کار با خمیر خیلی مبتدی هستم و برای همین تزئین خاصی نداره.



    elham_vahid, mary524, maman_mahya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aidakhanom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    152
    نقل قول نوشته اصلی توسط niyaz2002 نمایش پست ها
    سلام
    سوال داشتم
    اين دستور با خميرمعركه بهتر ميشه يا خمير خودش؟
    اگه با خمير خودش بخوام درست كنم چطوري بايد خميرمايه جايگزين كنم؟
    ممنون از لطفتون
    دوست عزیزم من با هر دو مدل خمیر درست کردم هر دو خوب بوده اما خمیر معرکه رو من بیشتر دوست داشتم چون لطیف تر شده بود و بافتش رو بیشتر دوست داشتم.
    جواب سوال دومتون رو هم بلد نیستم.
    maman_mahya و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    کاسرول بادنجون با این دستور : ***** کاسرول بادمجان
    مواد میانی گوشت چرخ کرده تفت داده شده مثل مایه ماکارانی + هویج ، بادنجون و کدو پخته نگینی خرد شده و ذرت

    برای دوستای عزیزی که سوال پرسیدن :
    به جای بیکینگ پودر در دستور صفحه یک میتونین یک قاشق غذا خوری (11 گرم ) خمیر مایه فوری به آرد دستور اضافه کنید ، من بارها این کار رو انجام دادم و نتیجه بی نظیر شده .

    اما کاسرول با خمیر معرکه رو خانواده بیشتر میپسندن با هر دوش امتحان کردم خودم هر دو رو دوست دارم .
    رومال شیر و کنجد
    بعد از پخت
    تزیین با سبزیجات پخته نگینی و گوجه مینیاتوری





    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۳/۰۹/۲۲ در ساعت ۰۲:۱۴ بعد از ظهر
    باران67, *سایه روشن*, fahim68 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 29 از 40 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما