نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2184Likes

موضوع: کاسرول بادمجان

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 316
صفحه 16 از 40 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    کاربر میهمان

    Re: کاسترول بادمجان

    یکی از بهترین پیش غذاها برای مهمونیه . مخصوصا مهمونی که ازین چیزا نخورده باشه
    خمیرش رو با دستور پیراشکی گوشت مطبخ رویا درست کردم http://liliangol.blogfa.com/post/58
    از لطیف ترین و آسونترین خمیرهاست.. من واسه همه غذاهای این مدلی ازین خمیر استفاده میکنم
    با اون مقدار خمیر دو تا ازین ظرفای گرد در اومد.
    فقط من بادمجون رو سرخ کردم و لایه آخر روی مواد چیدم.. نمیدونم همینجوریه یا نه؟! آخه بادمجونش معلوم نبود
    ببخشید اگه عکسش بده. چون اون لحظه نمیشد عکس بندازم و فرداش که مهمونا رفتن و اینم ازش مونده بود عکس انداختم

    عالی بود.. تشکر از همه دوستان

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: کاسترول بادمجان

    کاسترول بادمجون با خمیر پیراشکی مطبخ رویا.فکر میکردم خمیر با بیکینگ پودر جالب نمیشه و این خمیرو استفاده کردم که اینم درسته خوب شده بود اما نمیشد راحت به خمیر شکل داد برای تزیین روی کاسترول.این سری درست کنم با همون دستور خمیر خودش درست میکنم
    اینم بگم من چندساعت قبل درست کردم و گذاشتم تو یخچال که کمی ور اومده بود خمیرش تو یخچال بعد گذاشتم تو فر 20دقیقه ای و بعدش گذاشتم تو مایکروفر چون عجله داشتم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766

    Re: کاسترول بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ببخشید چندتا سوال دارم
    1- شما خمیرتون رو روی سطحی باز کردید ، قطر خمیر شما چ سانت بوده؟
    2- چطوری خمیر باز شده رو ب ظرفای لبه دار منتقل میکنید ؟ بطوری ک قطر خمیر تغییر نکنه

    3-مرحل رو ببیند درست میگم: اول ی لایه خمیر داخل ظرف مورد نظر ،سپس مواد میانی و بعد لایه بعدیخمیر .اره؟ این دو تا لایه چطوری توی ی ظرف لبه دار بهم می چسبن؟ ممواد از هم وا نمیره بعد پخت؟

    می دونید من ن تاحالا خوردم و ن هم زیاد از بقیه صفحات متوجه شدم. البته با شرمندگی

    4-لطف میکنید بفرمایید چطوری تو ماکر پختید؟ کدو م دکمه؟ چقدر زمان؟ پیش گرمایش زده بودید یا نه؟ درجه و....

    یک دنیا تشکر
    سوگند عزیز سلام
    با ماکروفر سولاردام ال جی که دکمه کانوکشن داره پخته شده
    کانوکشن همون عملکرد فرو داره اول دکمه کانوکشن بعد تعیین درجه : 180 درجه بعد تعیین زمان: 40 دقیقه
    مقداری از خمیر رو برمیداری در ظرف مورد نظر (همون ظرفی که قراره بره تو فر )و کمی چرب شده پهن میکنی با قطر مساوی حدود نیم سانت ( چون بعد از پخت پف میکنه )در همه سطح طرف پهن میشه مقداری از خمیر دیواره ظرف رو در بر بگیره ( به سمت بالا)بعد مواد میانی رو ریخته مقداری از خمیر رو توی دستت پهن میکنی و روی مواد میانی میزاری از طرفین آروم میکشی و به سمت لبه خمیر زیری میکشی کافیه که کمی با سر انگشت فشار بدی تا بهم بچسبند. خیلی خمیر راحتیه اگه یه بار درست کنی و لطافت خمیرو لمس کنی میبینی که چقدر کار راحت و لذت بخشیه . اصلا سخت نیست
    موفق باشی دوست خوبم .
    سارا شف, Andrew و الی خانوووم این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atefeh jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    2,754
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7611
    پسند کرده
    8695

    Re: کاسترول بادمجان

    کاسترول بادمجون خوشمزه من برای اولین بار.
    بادستور اولین صفحه.international/topic3550.html
    ولی با نصف مواد.



    Elsanaa, خرسند, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1013
    پسند کرده
    804

    Re: کاسترول بادمجان




    کاسترول بادنجان که برای اولین بار درستیدم خیلی خوشمزه بید

    با تشکر از الهام مامان روناک عزیز

    من داخل موادش قارچ هم اضافه کردم که بچه ها خیلی دوست داشتن چون پسرم اصلا بادنجان دوست نداره باعث شد مزه اون رو نفهمه وبخوره
    خوراک مرغ
     
    Elsanaa, *samir*, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    229
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    675
    پسند کرده
    723

    ویترین مدال ها

    Re: کاسترول بادمجان

    این هم از اولین کاسترول بادمجون من، خوشمزه بود،
    با دستور صفحه اول با بیکینگ پودر{اولین بار بود با خمیر اینجوری کار میکردم،به جز برای پیتزا}،
    من به مواد داخلش قارچ هم اضافه کردم،خووووب بود!
    عکس ها هم از قبل از پخت هست هم بعد از پخت ( با ماکروفر، کانوکشن 45 مین، 180 درجه)،
    روی کوچیکرو زرده زدم، روی بزرگتره مخلوط شیر و زعفرون + کنجد ،کوچیکه خوشرنگتر اما اون یکی خوش طعمتر بود!
    حالا از اساتید خمیر درست کردن چندتا سوال داشتم!
    1. من موقع فرم دادن کمی(یکم از کمی بیشتر!) اذیت شدم..آخه خمیر به اصطلاح خودشو جمع میکرد هِی،مدلشه؟!
    وردنه هم نداشتم البته
    2. بافتش کمی خشک بود،این باز مدلشه؟ یا اینکه چون خیلی نازک بوده اینطوری شده؟!
    مــــــــــــرسی






    Elsanaa, hastiye mamani, cma و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20222

    Re: کاسترول بادمجان

    بازم کاسرول بادمجون خوشمزه با دستور ماهنامه هنر آشپزی خانم زری آذر پیرا ،منتها با خمیر مایه(دستور صفحه اول تاپیک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bibi نمایش پست ها
    زهرا خانوم دستتون درد نکنه.خیلی خوشیل شدن.میشه درباره قالب زدنشون توضیح بدین.
    ممنونم بهاره جان از لطفت

    من خمیر رو که باز میکنم خیلی شل داخل قالب پهن میکنم تا زمان پر کردن قالب به خمیر فشار نیاد و پاره نشه بعد از پر کردنش هم دوباره خمیر باز شده دیگه رو روش پهن میکنم و وردنه رو روی لبه قالب میکشم و خمیر پاره شده رو آروم هم جمع میکنم هم 2 تا لبه خمیر رو به هم میچسبونم و بعد از تموم شدن کل خمیر ها رومال و بعد فر
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۲/۰۶/۳۱ در ساعت ۱۰:۱۹ بعد از ظهر
    hastiye mamani, Elsanaa, محیا خانوم و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9440
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    Re: کاسترول بادمجان

    اینم کاسترول بادمجون من :
    به نظرم مزه اش خوب بود ولی گراتن بادمجون از کاسترول خوچمزه تره.
    من با قسمت بالاش هم مشکل داشتم به سختی تونستم همه سطح رو پوشش بدم.

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


صفحه 16 از 40 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما