نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2184Likes

موضوع: کاسرول بادمجان

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 316
صفحه 12 از 40 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: کاسترول بادمجان

    منم این غذا رو با کلی ذوق و شوق درست کردم با این دستور
    international/topic3550.html
    ولی اصلا دوست نداشتیم به زور خوردیمش
    مواد توشم بادمجون پنیر پیتزا گوشت چرخ کرده دانه ذرت








    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    585
    پسند شده
    10785
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    Re: کاسترول بادمجان

    این آخرین کاسرول من خیلی خیلی لذیذ بودممنون از آموزشتون

    من با همون دستور ص 1 خمیر رو درست می کنم چون خیلی ساده و آسون درست می شه یه کمی آویشن (به خاطرعطرش)به خمیر اضافه می کنم باقی موارد همون دستور ص 1 هستش. شاید به خاطر رومالش باشه زعفران رو دم می کنم خیلی غلیظ بعد با شیر مخلوط می کنم روی خمیر می مالم اینکه چقدر تو فر بمونه اگه دوست داری برشته بشه مثل خود دستور عمل کن اگر نه یه کمی خمیری تر دوست داری زودتر بردار خمیر زود پف می کنه و خوشگل می شه ....
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hobab آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    387
    پسند کرده
    211

    Re: کاسترول بادمجان

    [img]<a[/img]>دوستان کاش می گفتین کدوم شعله فر باید روشن باشه پایینی یا بالایی
    من که اول پایینی روروشن کردم که منجر به سوختن خمیرم شد و بعدم بالایی رو ....
    درکل هم تایمی که تو فر بود خیلی کمتر از اینی بود که تو دستور زده بود شما چطور دوستان ؟
    بنظرم این همه بخواد تو فر باشه که جزغاله میشه....
    من خمیر رو روی کاغذ روغنی باز کردم و کلا کاسترولم رو روی اون گذاشتم و بعد گذاشتم تو ی سینی فر بعد هم خیلی راحت از کاغذ جدا شد و مشکل چسبیدگی نداشت.
    روغن خمیر روغن کنجد زدم ،*بادمجان هم دو عدد ولی بنظرم جا داشت یه لایه دیگه هم بادمجان بذارم .

    نسبت به اینکه همه دوستان کلی تعریف کرده بودن خیلی تعریفی نبود ،*غذای شیکیه برای مهمونی ولی خیلی مزه آنچنانی نداره
    بنظرم خیلی معمولی اومد
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: کاسترول بادمجان

    اینم کاسترول من با دستور الهام جون
    عالی بود
    خمیرش هم خودم درست کردم و خیلی راحت بود
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: کاسترول بادمجان

    اینم کاسترول من بادستورص1
    من به جای گوشت مرغ ریختم




    عالی بود عاشقش شدم
    somayeh-b و Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: کاسترول بادمجان

    این هم از کاسترول من که شامل: بادمجون حلقه ای سرخ شده و گوشت و پیاز تفت داده شده و قارچ و پنیر پیتزا بود. خیلی خوشمزه شده بود:



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هیچ انتظاری از کسی ندارم!

    و این نشان دهنده ی قدرت من نیست!

    مسئله ،

    خستگی از اعتماد های شکسته است...

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: کاسترول بادمجان

    کاسترول خیلی خیلی خیلی خوشمزه بادمجان با دستور صفحه اول فقط من رب نزدم تو موادم به جای گوشت چرخ کرده هم سوسیس ریختم...بادمجان و فلفل دلمه ای رو هم نگینی کردم...مهمونمون بادمجان دوست نداشت اما دقیقا نصف این خورد

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480

    Re: کاسترول بادمجان

    مواد لازم براي تهية خمير:

    شير يا آب 1 پيمانه
    شكر 1 قاشق سوپخوري
    نمك كمي
    روغن يا كره نصف پيمانه
    آرد حدود 4 پيمانه
    بكينگ*پودر 2 قاشق چايخوري
    مواد لازم براي داخل خمير:
    بادمجان يك و نيم كيلو
    پياز براي پياز داغ 2 عدد
    گوشت چرخكرده 500 گرم
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
    رب گوجه*فرنگي 3 تا 4 قاشق غذاخوري
    فلفل دلمه*اي 2 عدد
    پنير پيتزا 300 گرم
    سير 4 تا 5 حبه
    زردة تخم*مرغ 2 عدد

    طرز تهيه:
    بادمجان*ها را پوست كنده به حلقه*هاي 2 تا 3 سانتي خرد كنيد. نمك زده و در صافي قرار دهيد. در يك ظرف آب يا شير، شكر، نمك و روغن آب شده را با هم مخلوط كنيد. آرد و بكينگ*پودر را كم*كم به روي آن بريزيد تا تبديل به خميري مناسب شود. روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد يك ساعت استراحت كند.در اين فاصله بادمجان*ها را خشك كرده و دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
    بعد، پياز داغ درست كنيد. بعد گوشت را اضافه كرده و سرخ كنيد. به گوشت نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. بعد از سرخ شدن رب گوجه*فرنگي را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. گوشت را از روي حرارت برداريد. فلفل دلمه*اي را حبه قندي خرد كنيد. پنير را رنده درشت كنيد. سير رنده شده را با گوشت مخلوط كنيد. خمير را به دو قسمت تقريباً نامساوي تقسيم كنيد. روي سطح ميز را آرد بپاشيد. گلوله كوچكتر خمير را به صورت بيضي به اندازة ظرف موردنظر باز كنيد. خمير را به ظرف منتقل كنيد. روي سطح خمير را با 3 سانت فاصله از لبه ظرف، كمي پنير بپاشيد. بادمجان*هاي سرخ شده را كنار هم روي سطح خمير قرار دهيد. كمي ديگر پنير بپاشيد. بعد گوشت چرخكرده را روي بادمجان پهن كنيد. دوباره پنير بپاشيد. بعد فلفل دلمه*اي را روي سطح گوشت پخش كنيد. در سطح كار نيز پنير بپاشيد. خمير بزرگتر را روي سطح آردي به شكل بيضي و قدري بزرگتر از خمير از اول باز كنيد. خمير را دور وردنه بپيچيد. روي مواد قرار دهيد. با كمك آب لبه*هاي دو قسمت خمير را به هم بچسبانيد. روي سطح خمير را به زرده آغشته كنيد. اضافه خمير دور غذا را با خميربُر ببريد. دور خمير را مدل بدهيد. با اضافه*هاي خمير ساقه و برگ و گل درست كنيد. روي سطح خمير قرار دهيد. كنار ساقه*ها را در سه نقطه كمي شكاف سطح بدهيد تا خمير در زمان پخت ترك نخورد. روي گلبرگ و ساقه*ها را هم به كمك قلم*موي مخصوص با زرده آغشته كنيد. غذا را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فر با حرارت 350 درجة فارنهايت قرار دهيد تا بپزد و خمير به رنگ طلايي درآيد.
    توسط : زري آذرپيرا
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

صفحه 12 از 40 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما