نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree38Likes

موضوع: نی او کی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 17
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    0

    Re: نی او کی

    ممنون از اموزش خوبتون
    من دیشب درست کردم .طعم جالبی داره .( البته من از آویشن و زردچوبه برای طعم و رنگش استفاده کردم .) یه چیزی شبیه خمیر پاستا هستش .طعم ویژه ای رو هم نباید توقع داشته باشید .در طبخ سایر غذاها و ترکیب با گوشت و ... باید بکار بره .مثل پاستا که همراه سس استفاده می شه و به تنهایی خوش طعم نیست .
    من همراه لازانیا به روش طبخ با شیر استفاده کردم .بعد از پخت خیلی خوش طعم شده بود از لایه های لازانیا هم خوش طعم تر بود . گل پسرای خوشمزه خور من خیلی خوششون اومد . باز هم مرسی دوستان
    Andrew و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#fdeada]لطف سالوس جهان خوش لقمه ایست
    کمترش خور کان پر آتش لقمه ایست
    آتشش پنهان و دودش آشکار
    دود او ظاهر شود پایان کار

    [/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    گاهی دور گاهی نزدیک
    نوشته ها
    123
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: نی او کی

    من امروز نهار درست کردم و اصلا چنگی به دل نمی زد منم از اویشن و زردچوبه و فلفل سیه استفاده کردم و با خوراک لوبیا قارچ و سیب زمینی سرخ شده سرو کردم سسش هم گوشت چرخ کرده و پنیر پارمزان و ذره و هویج و اینا بود ولی دریغ . انگار خمیر توی آب پخته بودی و می خوردی بدمزه نبود اما مزه خاضی هم نداشت . کلا حیف زحمت بود.
    Andrew و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    بشنو سوز سخنم
    که هم آواز تو منم
    همه جان و تنم
    وطنم وطنم وطنم وطنم

  4. #11
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    فاطمه با اسفناج طعم خوبی میگیره؟ من تا حالا بجز بورانی و آلو اسفناج باهاش کاری نکردم ... طعمش شباهت به چی داره؟ ببخشیدا سئوالم مبتدیه:دی ولی شایتس امشب بخوام بدرستمش میخوام ببینم با گوشت بهتره یا اسفناج؟
    آرام جان ببخشید دیر جواب میدم, خیلی خوب میشه...راستش طعم غالبش بیشتر گوجه ایه:دی
    اون پستا شل بزرگ ها رو یادت میاد که درست کرده بودم مثل اوناست...کلا اسفناج با پستا و خمیر با کمی پارمزان خیلی جوره:)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #12
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    من اینو 2 بار تاحالا دست کردم..اما کم مونده با ظرفش با هم پرتشیم بیرون...نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟تازه دستورشم خوف بود..
    اما با یک دستور کدو حلوایی میخواهم درست کنم..اگر خوب نشد فکر کنم با هالووین سال دیگه در خدمت باشم...
    فاطمه جون هر وقت ترجمه کردی بوگو
    بهار پند تا نکته داره:

    1- باید سیب زمینی نرم بگیری...از اون زرد کوچولوها طرفاتون پیدا میشه؟؟:دی
    2- هر نوع سیب زمینی که حالا میخوای استفاده کنی نباید از رنده استفاده کنی, از این چرخ گوشت دستی ها هست که برای پوره کردن سیب زمینیه خیلی بهتر میشه استفاده کرد...
    3- نباید گذاشت سیب زمینی ها سرد بشن وگرنه بد رنده میشن...

    دستور کدو حلوایی هم بروی چشم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #13
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    نی اوکی کدو حلوایی و سس خامه ای



    مواد لازم

    کدوی کوچک نیم کیلویی 1 عدد
    پارمزان نصف پیمانه
    پودر دارچین یا زنجبیل 3/4 ق چ
    نم و فلفل
    تخم مرغ 2 عدد
    آرد 2 پیمانه و کمی برای سطح کار

    کره 2 ق غ
    آرد 2 ق غ
    پیاز ریز شده نصف پیمانه
    سیر ریز شده 4 حبه
    آب مرغ 2 پیمانه
    خامه 1/3 پبمانه
    نمک و فلفل

    کدو رو نصف کنید و هسته هاشو جدا کنید...روی سینی چرب شده برای 30-40 دقیقه در فر 200 درجه قرار بدید تا پخته شه...بعد تو ی فوود پراسسر بصورت پوره در بیاریدش...





    پوره کدو رو با نمک/فلفل/پارمزان/دارچین یا زنجبیل و تخم مرغ مخلوط کنید
    آرد و اضافه کنید



    خمیر وقتی اماده است که دیگه به دستتون نچسبه...
    بعد روی سطح آرد پاشی شده رول کنید و به قطعات ریز برش بزنید





    بعد مثل باقی دستور ها در اب جوش بریزید و وقتی روی آب اومدن, پخته شدن...حدود 5 دقیقه...

    برای سس:

    سیر و پیاز و با کره تفت بدید
    آرد و اضافه کن و کمی تفت بدید



    آب مرغ و اضافه کنید و حرارت و زیاد کنید تا جوش بیوفته و غلیظ شه

    بعد حرارت و کم کنید و خامه و نمک و فلفل و هم اضافه کنید



    حالا خمیر های از آب درمده و مستقیم بریزید توی محلول خامه ای و نوش جان کنید

    مامان غزل و Andrew این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  7. #14
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    خانومها دقت کنید بالاخره من این غذارو پختم.

    ممنون از فاطمه خانوم عزیز
    به نظر من روی سسش بیشتر باید مایه بذاریم.چون خود خمیرها طعم خاصی نداره
    ولی من به عنوان تجربه جدید خیلی دوسش دارم

    برای سس روش من از ذرت و قارچ و کنسرو لوبیا چیتی و گوشت چرخکرده و پیاز داغ و در پایان پودر پنیر پارمسان استفاده کردم
    مامان غزل, محیا خانوم, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #15
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    پیاز و فلفل دلمه و قارچ و تفت دادم و رب زدم...نی او کی ها که توی آب جوش خوردن و به موا اضافه کردم و با پنیر پیتزا و چدار, آماده شد برای کالری بالا بُرون :دی



    این قارچ ها با نام Enoki , بصورت رشته ای هستن و بامزه...برای این غذا جالب میشن :)

    مامان غزل, azmil, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  9. #16
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: نی او کی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasibe364
    من دیشب درستش کردم.اصلا خمیرش مزه خاصی نداره آبروم رفت.بهتر نیست فکرارو رو هم بذاریم مواد خمیرشو با چیزی مزه دار کنیم؟؟؟؟؟
    نسیبه جان من توی پستم توضیح داده بودم که مزه نداره و باید روی سسش بیشتر کار بشه تا غذا مزه بگیره.ولی شاید بشه توی خمیرش از سبزیهای معطر و یا ادویه هایی با طعم تند و تیز استفاده کرد
    ایشالا ایندفعه با روش دیگه ای درست میکنی و خوشمزه میشه و آبروی از دست رفته ات برمیگرده

    Andrew و مامان غزل این نوشته را پسندیده.


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما