نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1124Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 241 به 244 از 244
صفحه 31 از 31 نخستنخست ... 2128293031
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1432
    پسند شده
    22897
    پسند کرده
    18976
    حلیم با گوشت مرغ
    1دونه سینه مرغ رو با گذاشتم بالا بعد از 5 دقیقه جوشیدن آبشو خالی کردم مرغ رو شستم دوباره گذاشتم بپزه با چوب دارچین
    بعد با همزن برقی ریش ریش کردم
    5 پیمانه بلغور گندم رو با 5 برابر آب گذاشتم 6 ساعت بپزه بعد نمک و کره و دارچین اضافه کردم با گوشکوب برقی میکس کردم مرغ رو اضافه کردم با قاشق چوبی نیم ساعت هم زدم تا کش دار بشه
    با دارچین و کنجد و روغن کرمانشاهی تزیین کردم

    نام: 20170616_181413.jpg نمایش: 285 اندازه: 83.8 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, *Elsa*, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  2. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    2139
    پسند کرده
    3498
    حلیم گندم با تزیین هول هولکی



    گندم
    گوشت و استخون راسته گوسفندی
    چوب دارچین
    یکم نمک

    گندم رو که حداقل سه چهار ساعت خیس خورده و گوشت را با دارچین پنج ساعت با حرارت کم میپزم و اصلا همش نمیزنم تا ته نگیره بعد گوشت و استخون و چوب دارچین رو درمیارم و گوشت رو با گوشت کوب میکوبم و گندمم با گوشتکوب برقی میکس میکنم تا لعابش دربیادو خوب له بشه
    گوشت و کمی نمک رو اضافه میکنم و حسابی هم میزنم تا گوشت ریش بشه و کشدار بشه

    پی نوشت:
    *مغازه همسر من نزدیک یکی از حلیم فروشی های قزوین هستش و آشپزش با همسرم همسایه هستن . چند سال پیش یه روز اومد مغازه و از همسرم خواست واسه ش دستور پخت حلیم رو واسه یکی ایمیل کنه و من واسه ش تایپ کردم و ایمیل کردم و البته به رسم امانت من فایلش رو پاک کردم و نگه نداشتم ولی یه اشتباه خودم تو گوشم موند و اون این بود که تو حلیم اصلا پیاز استفاده نمیشه حتی برای پخت گوشت

    *اینم بگم که من حلیمم رو با دستور ایشون نمیپزم چون اونا در مقدار بسیار زیاد هرروز حلیم میپزن و هر روز هفته از تهران و اطراف براشون مشتری میاد

    *مطمئن باشید اگه حلیم رو با صبر و حوصل درست کنید از حلیم بیرون خوشمزه تر میشه و اگه میخواید مثل حلیم بیرون صاف بشه یه بار گندم میکس شده رو از صافی رد کنید تاپوسته ش جدا بشه
    باران67, zakizadeh, آیه جون و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  3. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1286
    پسند کرده
    511
    حلیم جو دو سر
    جو دو سر پرک شده 1 پیمانه
    شیر 3 پیمانه
    تو دستور روی بسته این رو نوشته بود و حواسته بود که این مواد رو یک روز داخل یخچال گذاشته بعدش روی حرارت ملایم بزاریم تا دوتا قل بزنه
    من حالا کمی دارچین . هل.کره.شکر و گلاب و دو قاشق غذا خوری ارد برنج اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت اونقدر هم زدم تا غلیظ شدو ارد برنح کاملا باز شداضافه خیلی خوش طعم بود ما دوست داشتیم وعده مناسبی برای صبحانه است

    حتما هل و دارچین رو با شکر مخلوط کنید بعد شیر اضافه کنید در غیر این صورت گوله میشه

    نام: ۲۰۱۷۰۹۰۵_۰۹۱۹۵&#17.jpg نمایش: 2961 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    باران67, mitra40, سوهی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    حلیم از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی هست. و یک غذای کامل هست به عقیده من. حلیم معنوی تو فاطمی خیلی خوبه.

صفحه 31 از 31 نخستنخست ... 2128293031
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما