نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 233 به 236 از 236
صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 2027282930
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    نقل قول نوشته اصلی توسط iranrose63 نمایش پست ها
    چندتا تیکه گردن گوسفند و یه کوچولو مرغ را با چوب دارچین و نمک و فلفل گذاشتم بپزه
    یه لیوان جو پرک را با شیر خیس کردم گذاشتم روی حرارت تا کامل بپزه تو این مدت آب گوشت را کم کم به جو اضافه میکردم وقتی جو پخت با گوشتکوب برقی میکسش کردم و گوشت ها را که ریش ریش کرده بودم بهش اضافه کردم یه نیم ساعتی روی حرارت بود
    فایل پیوست 224882

    فکر نمی کردم پخت هلیم به این سادگی باشه خیلییییییی خوشمزه بود
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24430
    پسند کرده
    13954
    گوشت و پیاز و اب و بلغور گندم از شب گذاشتم بپزه تا صبح . صبح پیاز و در اوردم شروع کردم به همزدم نمک و کره و روغن کرمونشاهی ریختم داخلش بعد با گوشت کوب برقی لهش کردم

    نام: IMG_20161011_113254.jpg نمایش: 1282 اندازه: 111.7 کیلو بایت
    .
     
    fingil 0 shishi, mitra40, *هما* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    692
    نام: PicsArt_10-30-10.38.39.jpg نمایش: 50 اندازه: 83.8 کیلو بایت
    ا لیوان بلغور گندم+یک تکه گوشت وزن نکردم+ اعدد پیازو آب و روی حرارت ملایم،گذاشتم تا خوب بپزه بعد گوشت رو جدا کردم ، گندم رو با گوشت،کوب برقی له کردم و گوشت ریش ریش شده رو اضافه کردم، وبا گوشت کوب دستی نیم ساعت روی حرارت ملایم هم زدم تا کشدار بشه و در آخر کمی نمک زدم موقع مصرف روی اون روغن حیوانی دارچین و شکر میپاشیم.
    شما فکر کنید تزیینش خوشه گندمه
    ما کارونی
     
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    351
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    ما حلیم را فقط با گندم پرک و یا جو پرک درست می کنیم
    فلفل اضافه کردن به مزاج افراد بستگی داره
    مثلا پسرم طعم فلفل را خیلی دوست داره و به همه غذا هاش فلفل می زنه اما من به شدت از فلفل فراری ام


    دوستانی که حلیم را از شب تا صبح میذارن که بپزه منو را هنمایی کنند
    من حلیم میپزم ته مییگیره و باید بعد از 2-3 ساعت از شروع پخت کنارش باشم و مرتب هم بزنم
    یعنی تا 2-3 ساعت اول خوبه ولی بعد که لعاب میده باید مرتب هم بخوره
    من از قابلمه استیل ومس استفاده می کنم شما قابلمه هاتون چیه که ته نمیگیره ؟

    لطفا منو راهنمایی کنید اساتید محترم
    monir11 و yeganejan این نوشته را پسندیده.

صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 2027282930
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما