نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1120Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 243
صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 202728293031 آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,129
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    2381
    پسند کرده
    2806
    نقل قول نوشته اصلی توسط iranrose63 نمایش پست ها
    چندتا تیکه گردن گوسفند و یه کوچولو مرغ را با چوب دارچین و نمک و فلفل گذاشتم بپزه
    یه لیوان جو پرک را با شیر خیس کردم گذاشتم روی حرارت تا کامل بپزه تو این مدت آب گوشت را کم کم به جو اضافه میکردم وقتی جو پخت با گوشتکوب برقی میکسش کردم و گوشت ها را که ریش ریش کرده بودم بهش اضافه کردم یه نیم ساعتی روی حرارت بود
    فایل پیوست 224882

    فکر نمی کردم پخت هلیم به این سادگی باشه خیلییییییی خوشمزه بود
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    هستی ساغر و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    980
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    24618
    پسند کرده
    13939
    گوشت و پیاز و اب و بلغور گندم از شب گذاشتم بپزه تا صبح . صبح پیاز و در اوردم شروع کردم به همزدم نمک و کره و روغن کرمونشاهی ریختم داخلش بعد با گوشت کوب برقی لهش کردم

    نام: IMG_20161011_113254.jpg نمایش: 1824 اندازه: 111.7 کیلو بایت
    .
     
    fingil 0 shishi, mitra40, *هما* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  3. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    165
    پسند شده
    1331
    پسند کرده
    1362
    نام: PicsArt_10-30-10.38.39.jpg نمایش: 494 اندازه: 83.8 کیلو بایت
    ا لیوان بلغور گندم+یک تکه گوشت وزن نکردم+ اعدد پیازو آب و روی حرارت ملایم،گذاشتم تا خوب بپزه بعد گوشت رو جدا کردم ، گندم رو با گوشت،کوب برقی له کردم و گوشت ریش ریش شده رو اضافه کردم، وبا گوشت کوب دستی نیم ساعت روی حرارت ملایم هم زدم تا کشدار بشه و در آخر کمی نمک زدم موقع مصرف روی اون روغن حیوانی دارچین و شکر میپاشیم.
    شما فکر کنید تزیینش خوشه گندمه
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    551
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    ما حلیم را فقط با گندم پرک و یا جو پرک درست می کنیم
    فلفل اضافه کردن به مزاج افراد بستگی داره
    مثلا پسرم طعم فلفل را خیلی دوست داره و به همه غذا هاش فلفل می زنه اما من به شدت از فلفل فراری ام


    دوستانی که حلیم را از شب تا صبح میذارن که بپزه منو را هنمایی کنند
    من حلیم میپزم ته مییگیره و باید بعد از 2-3 ساعت از شروع پخت کنارش باشم و مرتب هم بزنم
    یعنی تا 2-3 ساعت اول خوبه ولی بعد که لعاب میده باید مرتب هم بخوره
    من از قابلمه استیل ومس استفاده می کنم شما قابلمه هاتون چیه که ته نمیگیره ؟

    لطفا منو راهنمایی کنید اساتید محترم
    monir11, yeganejan, هستی ساغر و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #237
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,032
    نوشته های وبلاگ
    517
    میزان امتیاز
    1425
    پسند شده
    23601
    پسند کرده
    14540

    ویترین مدال ها

    نام: DSC06050.jpg نمایش: 1647 اندازه: 101.7 کیلو بایت

    حلیم فوری با مرغ:
    مواد لازم
    بلغور گندم 2 پیمانه
    مرغ نصف یک سرسینه
    شیر 2 پیمانه
    کره 100 گرم
    نمک
    طرز تهیه:
    اول مرغ رو با آب خالی جوش بیارید آبش رو خالی کنید مرغ و ظرفتون رو بشورید و دوباره به ظرف برگردونید تا مرغتون دیگه بو نده و رنگ حلیم هم زیبا بشه .حالا مرغ رو فقط با نمک بذارید بپزه . بلغور بشورید و بذارید توی آب خیس بخوره وقتی مرغتون پخت اونو از آب خارج کنید ریش ریش کنید و به همراه بلغوره خیس خورده به ظرف برگردونید .اوایل پخت اصلا هم نزنید تا نشاسته بالا بمونه و ته نگیره وقتی خوب لعاب دار شد و آبش کم شد شیری رو که به دمای محیط رسیده باشه خیلی آهسته داخلش بریزید و هم زمان که شیر رو میریزید هم بزنید تا دماش یک دفعه تغییر نکنه و نبره . و در آخر هر وقت غلظتش مناسب شد کره رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.این حلیم بسیار لذیذ میشه حتما درست کنید .
    قانع, پرپرک, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1121
    پسند شده
    15612
    پسند کرده
    15994

    ویترین مدال ها

    m1361, مامان غزل, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    399
    پسند شده
    3717
    پسند کرده
    6357

    ویترین مدال ها

    نام: 1497202306971.jpg نمایش: 132 اندازه: 110.8 کیلو بایت


    حلیم گندم


    مواد لازم برای ۴ نفر
    گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
    گندم پوست گرفته ۲۰۰ گرم
    نمک یک قاشق مربا خوری
    چوب دارچین چند تکه
    روغن حیوانی یا کره حدود ۲۵ گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    عصاره مرغ اعدد
    ،شکر ،دارچین وکنجد،خلال پسته وبادام برای تزیین

    روش تهیه :

    1.... گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس می کنیم و می گذاریم تا خوب آب جذبش شود. به این صورت مدت طبخ کاهش میابد.
    2.....گوشت و گندم ها یشسته را همراه باچند لیوان آب درون قابلمه می ریزیم.
    3....پیاز را پوست کرده و به گوشت اضافه می کنیم. ،چوب های دارچین را نیز افزوده و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا مواد جوش آید.سپس شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار می دهیم.
    4......حداقل 5 ساعت زمان لازم است تا مواد بپزد یا به عبارتی له شود.در این مدت اصلا محتویات دیگ را هم نمی زنیم .گاهی هم به آن سر می زنیم تا اگر اب آن کم شده باشد کمی آب جوش به ان اضافه کنیم .گندم وقتی خوب پخته می شود به اصطلاح می شکفد

    5......گوشت ها را از قابلمه خارج می کنیم .تا کمی حرارت آن کم شود .سپس آن ها را ریش ریش می کنیم .
    6.....چوب های دارچین را نیز بیرون آورده و گندم ها را با گوشت کوب برقی یا غذا ساز کاملا نرم می کنیم .در موقع ریختن در غذا ساز اگه گندم ها خیلی سفت بود کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم تا خوب له شود .
    7...حالا گندم وگوشت را با هم مخلوط می کنیم وحدود نیم ساعت روی حرارت هم می زنیم .
    8...دراین فاصله دارچین وروغن یا کره ونمک را هم اضافه می کنیم . قرص مرغ را هم کاملا پودر کرده و داخل مواد می ریزیم .وقتی حالت کشدار پیدا کرد حلیم ما حاضراست .در آخر نیم ساعت صبر می کنیم و سپس آن را سرو می کنیم.

    * گندم بايد از نوع مرغوب و سفيد باشد تا رنگ حليم تيره نشود.
    2*از بلغور گندم نيز مي توان استفاده کرد ولي بايد آن را کاملاً پاک کرد تا ريگ يا گندم سفت و غيره در آن نباشد. البته بلغور هم بايد از نوع مرغوب و سفيد باشد و مطمئن باشيد که بلغور گندم است نه جو.
    * گوشت حليم بهتر است از سر دست گوسفند باشد و آن را تکه کنيد و درسته بپزيد تا ريش ريش آن کوتاه نشود.
    * گوشت هليم را فقط بايد کوبيد و نبايد چرخ کرد يا در غذاساز ريخت چون کشدار بودن هليم کم مي شود.
    *پخت حليم با گوشت بوقلمون و يا مرغ نيز به همین روش مي باشد.
    *براي پختن حليم سبک تر مي توان مقدار گندم را زياد تر و يا گوشت را کمتر کرد.
    *هرچه زمان پخت طولانی تر شود طعم حلیم جا افتاده تر می شود.مثلا برای سرو حلیم در وعده شاو بهتر است حداقل از ساعت 10 صبح آن را بپزیم.
    *هر دو املاي حليم و هليم رايج است.
    *این دستور چکیده ای از کلیه دستورات در صفحه های قبلی می باشد.
    خورشت کرفس
     
    mitra40, fingil 0 shishi, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  8. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    120
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    5037
    حلیم با دستور صفحه اول (مطبخ رویا)
    نام: 20170530_204611.jpg نمایش: 1261 اندازه: 86.1 کیلو بایت
    من اواخر کار کنجد و پودر دارچین رو به حلیم اضافه میکنم..
    روی حلیم هم شکر قهوه ای و دارچین ریختم..
    zakizadeh, m1361, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 202728293031 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما