نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1070Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 233 به 238 از 238
صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 2027282930
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    2370
    پسند کرده
    2803
    نقل قول نوشته اصلی توسط iranrose63 نمایش پست ها
    چندتا تیکه گردن گوسفند و یه کوچولو مرغ را با چوب دارچین و نمک و فلفل گذاشتم بپزه
    یه لیوان جو پرک را با شیر خیس کردم گذاشتم روی حرارت تا کامل بپزه تو این مدت آب گوشت را کم کم به جو اضافه میکردم وقتی جو پخت با گوشتکوب برقی میکسش کردم و گوشت ها را که ریش ریش کرده بودم بهش اضافه کردم یه نیم ساعتی روی حرارت بود
    فایل پیوست 224882

    فکر نمی کردم پخت هلیم به این سادگی باشه خیلییییییی خوشمزه بود
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    981
    میزان امتیاز
    807
    پسند شده
    24593
    پسند کرده
    13939
    گوشت و پیاز و اب و بلغور گندم از شب گذاشتم بپزه تا صبح . صبح پیاز و در اوردم شروع کردم به همزدم نمک و کره و روغن کرمونشاهی ریختم داخلش بعد با گوشت کوب برقی لهش کردم

    نام: IMG_20161011_113254.jpg نمایش: 1684 اندازه: 111.7 کیلو بایت
    .
     
    fingil 0 shishi, mitra40, *هما* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    1255
    پسند کرده
    1221
    نام: PicsArt_10-30-10.38.39.jpg نمایش: 368 اندازه: 83.8 کیلو بایت
    ا لیوان بلغور گندم+یک تکه گوشت وزن نکردم+ اعدد پیازو آب و روی حرارت ملایم،گذاشتم تا خوب بپزه بعد گوشت رو جدا کردم ، گندم رو با گوشت،کوب برقی له کردم و گوشت ریش ریش شده رو اضافه کردم، وبا گوشت کوب دستی نیم ساعت روی حرارت ملایم هم زدم تا کشدار بشه و در آخر کمی نمک زدم موقع مصرف روی اون روغن حیوانی دارچین و شکر میپاشیم.
    شما فکر کنید تزیینش خوشه گندمه
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    551
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    حلیم با جو پرک نشنیده و ندیده بودم که حالا دیدم
    دوست جان فلفل نیازی ندا ه حلیم.
    خوشمزه شده بود با جو پرک؟
    ما حلیم را فقط با گندم پرک و یا جو پرک درست می کنیم
    فلفل اضافه کردن به مزاج افراد بستگی داره
    مثلا پسرم طعم فلفل را خیلی دوست داره و به همه غذا هاش فلفل می زنه اما من به شدت از فلفل فراری ام


    دوستانی که حلیم را از شب تا صبح میذارن که بپزه منو را هنمایی کنند
    من حلیم میپزم ته مییگیره و باید بعد از 2-3 ساعت از شروع پخت کنارش باشم و مرتب هم بزنم
    یعنی تا 2-3 ساعت اول خوبه ولی بعد که لعاب میده باید مرتب هم بخوره
    من از قابلمه استیل ومس استفاده می کنم شما قابلمه هاتون چیه که ته نمیگیره ؟

    لطفا منو راهنمایی کنید اساتید محترم
    monir11, yeganejan, هستی ساغر و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #237
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1369
    پسند شده
    22846
    پسند کرده
    14004

    ویترین مدال ها

    نام: DSC06050.jpg نمایش: 1393 اندازه: 101.7 کیلو بایت

    حلیم فوری با مرغ:
    مواد لازم
    بلغور گندم 2 پیمانه
    مرغ نصف یک سرسینه
    شیر 2 پیمانه
    کره 100 گرم
    نمک
    طرز تهیه:
    اول مرغ رو با آب خالی جوش بیارید آبش رو خالی کنید مرغ و ظرفتون رو بشورید و دوباره به ظرف برگردونید تا مرغتون دیگه بو نده و رنگ حلیم هم زیبا بشه .حالا مرغ رو فقط با نمک بذارید بپزه . بلغور بشورید و بذارید توی آب خیس بخوره وقتی مرغتون پخت اونو از آب خارج کنید ریش ریش کنید و به همراه بلغوره خیس خورده به ظرف برگردونید .اوایل پخت اصلا هم نزنید تا نشاسته بالا بمونه و ته نگیره وقتی خوب لعاب دار شد و آبش کم شد شیری رو که به دمای محیط رسیده باشه خیلی آهسته داخلش بریزید و هم زمان که شیر رو میریزید هم بزنید تا دماش یک دفعه تغییر نکنه و نبره . و در آخر هر وقت غلظتش مناسب شد کره رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.این حلیم بسیار لذیذ میشه حتما درست کنید .
    قانع, پرپرک, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    924
    نوشته های وبلاگ
    373
    میزان امتیاز
    1081
    پسند شده
    15255
    پسند کرده
    15837

    ویترین مدال ها

    m1361, مامان غزل, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 2027282930
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما