نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 236
صفحه 28 از 30 نخستنخست ... 18252627282930 آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    339
    سلام دوستان
    من چند بار حلیم درست کردم و هر بار تمام مدت پخت حلیم (تقریبا 7-8)ساعت کنار قابلمه وایساده بودم و هم میزدم چون تا یه 10دقیقه ولش می کردم ته می گرفت

    اما میبینم که اینجا کسی از این مشقت هم زدن نمی ناله
    شما چی کار می کنید که ؟ هم نمیزنید ؟ ته نمی گیره ؟

    تو را به خدا به منم بگید من الان حلیم گذاشتم برا افطار
    elikhanoomi و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    20249
    پسند کرده
    17479
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من چند بار حلیم درست کردم و هر بار تمام مدت پخت حلیم (تقریبا 7-8)ساعت کنار قابلمه وایساده بودم و هم میزدم چون تا یه 10دقیقه ولش می کردم ته می گرفت

    اما میبینم که اینجا کسی از این مشقت هم زدن نمی ناله
    شما چی کار می کنید که ؟ هم نمیزنید ؟ ته نمی گیره ؟

    تو را به خدا به منم بگید من الان حلیم گذاشتم برا افطار
    تاپیک رو بخونین جواب سوالتونو میگیرین اما اگه وقتی گندم رو بالا میزارین توش قاشق نزنین یعنی اصلا همش نزنین ته نمیگیره سر نمیره
    ....
     
    mitra40, sara1 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    1197
    پسند کرده
    773
    نام: 20160616_204314.jpg نمایش: 310 اندازه: 60.2 کیلو بایت
    سلام اینم حلیم من جوپرکو توشیرخیس کردم و گوشت وگوسفند رو بادارچین گذاشتم پخت,بدون هم زدن بعد باگوشتکوب میکسش کردم و بازگذاشتم کمی غلیظ شه,مزه اش عالی بود
    monir11, باران67, sita-golam و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2668
    پسند کرده
    117
    حلیم بسیار خوشمزه با دستور صفحه اول
    نام: PicsArt_۰۶-۱۷-۰۴.۲۳.۱۲.jpg نمایش: 296 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    hengamehh, nazi15, kurosh1 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    151
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من چند بار حلیم درست کردم و هر بار تمام مدت پخت حلیم (تقریبا 7-8)ساعت کنار قابلمه وایساده بودم و هم میزدم چون تا یه 10دقیقه ولش می کردم ته می گرفت

    اما میبینم که اینجا کسی از این مشقت هم زدن نمی ناله
    شما چی کار می کنید که ؟ هم نمیزنید ؟ ته نمی گیره ؟

    تو را به خدا به منم بگید من الان حلیم گذاشتم برا افطار
    اول پخت روغن مایع بزنید سر نمیره
    سوپ جو و حلیم رو اصلا تا غلیظ شدن هم نمیزنن چئن ته میگیره
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, r.khk, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    931
    پسند شده
    14374
    پسند کرده
    14629

    ویترین مدال ها

    حلیم گندم



    با دستور خانم گلاور عزیز
    گوشت بوقلمون یا گوسفند 500 گرم
    گندم نیم کوب 400 گرم
    کره 50 گرم
    شکر 50 گرم

    گندم را از شب قبل خیس میکنیم و میگذاریم با آب خودش + یه مقدار دیگه آب بپزد اصلا هم بهش قاشق نمیزنیم
    گوشت را با پیاز و فلفل سیاه مزه دار میکنیم و میپزیم و بعد در غذا ساز میریزیم یا میشود با دست ریش ریش کرد .
    آب گوشت که صاف کردیم و پیاز داخلش نیست را در حین پخت گندم چند مرتبه بهش اضافه میکنیم
    گندم را میشود بعد از پخت از صافی رد کرد که مثل فرنی نرم شود ( من این کار را نکردم ) و سپس گوشت را بهش اضافه میکنیم + نمک
    در صورت دلخواه میشود از ثعلب هم استفاده کرد .
    بعد از مخلوط کردن گوشت به گندم چند ساعت روی حرارت ملایم باشه و همش میزنیم .
    اضافه کردن دارچین و شکر توی حلیم یا موقع سرو هم به دلخواه میباشد .
    مامان غزل, سادن, باران67 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3227
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    حلیم خوشمزه
    نام: IMG_6243.jpg نمایش: 174 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    با بلغور گندم و گوشت گوسفند

    فقط همونطور که دوستان گفتند اگر از ابتدا هم نزنیم اصلا ته نمی گیره
    و من چون همسرم دوست داره گوشت غذا را ببینه زیاد گوشت را ریش نکردم
    و نیم ساعت آخر دمکنی گذاشتم و حرارت را خاموش کردم
    iranrose63, باران67, zakizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065
    دوستان برای اینکه گوشت ریش ریش بشه مثل بیرونی ها.
    گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را بعد از پخت و بدون آب، با همزن برقی «که شیرینی درست می کنیم»، بزنید.کاملا ریش ریش میشه
    مامان سیدکوچولو, iranrose63 و ستین این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 28 از 30 نخستنخست ... 18252627282930 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما