نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 236
صفحه 25 از 30 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nusha92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    1089
    نقل قول نوشته اصلی توسط نبض مامان نمایش پست ها
    هلیم گندم
    ابتدا گندم پوست کنده که من برای هر نفر به طور تقریبی 100 گرم در نظر می گیرم را کامل پاک میکنیم و میشوریم (من خودم گندم پوست کنده بسته بندی سپیدار را راضیم) بعدتو قابلمه اب میریزیم تاحدی که روی مواد رو بپوشونه .گوشت مورد نظرمون یا مرغ یاگوشت گوسفندی یا بوقلمون را هم اضافه میکنیم من هر سه گوشت را تو هلیم خوردم ولی به نظرمن با گوشت گوسفندی طعم مطبوع تری داره (چون اون دوتا بوی ضحم دارن) دمبه را هم البته اوایلاضافه میکردم و برای مهمان اضافه میکنم. با شعله زیاد میذاریم جوش بیاد بعد کامل ابشو خالی میکنیم چون گندم کف میکنه موقع جوش گوشت هم که مواد تیره مانندی ازش خارج میشه دوباره پر ابش میکنیم ولی اینبار لب تا لب. وقتی جوشید زیرش رو بسیار کم میکنیم(از بالا) تا حدی که فقط جوشهای ریز بزنه و درش رو کج میذاریم چون گندم سر میره. میذاریمش به امان خدا .نکته مهم : در هیچ یک از مراحل کار همش نزنید چون لعاب داره ته میگیره ولی تا هم نزنید هیچیش نمیشه . 6-7 ساعته می پزه .من همیشه 12 شب میذارم با خیال راحت میخوابم، صبح ساعت6-7 میرم سراغش.اوایل میریختم توابکش البته زیرش هم یه کاسه بزرگ میذاشتم هی میکوبیدم البته بیشتر همسری میکوبید. ولی الان وقتی زیرشو خاموش کردم و کمی از حرارت افتاد ،میریزم تو مخلوط کن کار خودمو راحت کردم فقط چند ثانیه. دوباره میریزم تو قابلمه و زیرشو روشن میکنم نمکشو اندازه میکنم وقتی جا افتاد اماده است.در این مرحله میتوانید کره یاروغن جامد که پیشنهاد من لادن طلایی با عطر زعفران است را اضافه میکنم( یا کلا حذفش کنید و رژیمیش کنید.)
    تزیین روش هم با کنجد و دارچین که کمی تو روغن تفت دادم + شکر رنگی هم ریختم. البته بعضی ها با نمک میخورن.
    فایل پیوست 124179فایل پیوست 124180فایل پیوست 124181
    سلام عزیزم.خسته نباشی .ظاهرش که خیلی عالی شده.حتما طعمشم خوب سده.یه سوال دارم.شما گوشتو با گندم همزمان می ریز ی بدون اینکه پیاز اضافه کنی یا من بد متوجه شدم؟بوی زحم گوشتو چجوری می گیری؟
    ممنون می شم جواب بدی.

  2. بانک بند ناف
  3. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نقل قول نوشته اصلی توسط nusha92 نمایش پست ها
    سلام عزیزم.خسته نباشی .ظاهرش که خیلی عالی شده.حتما طعمشم خوب سده.یه سوال دارم.شما گوشتو با گندم همزمان می ریز ی بدون اینکه پیاز اضافه کنی یا من بد متوجه شدم؟بوی زحم گوشتو چجوری می گیری؟
    ممنون می شم جواب بدی.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nusha92 نمایش پست ها
    سلام عزیزم.خسته نباشی .ظاهرش که خیلی عالی شده.حتما طعمشم خوب سده.یه سوال دارم.شما گوشتو با گندم همزمان می ریز ی بدون اینکه پیاز اضافه کنی یا من بد متوجه شدم؟بوی زحم گوشتو چجوری می گیری؟
    ممنون می شم جواب بدی.
    بله عزیزم همزمان میریزم اصلا بوی زخم نمیگیره اتفاقا من سوالم از کساییکه پیاز و زردچوبه اضافه میکنن اینه که بوی پیاز نمیگیره؟ اخه هلیم غذاییه که معمولا با شکر میل میکنن.
    چند ساله به همین شیوه که از مامان شوشو یاد گرفتم درست میکنم طعمش عالی و بی نقصه.
    امتحان کن مشتریش میشی .
    نسرین جون با نام کاربری (nasrin.r(با پیاز میپزن طعم با پیاز رو از ایشون بپرس.
    باران67, nusha92 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  4. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو خاتون نمایش پست ها
    من اولین باری که حلیم درست کردم با بلغورگندم بود که خیلی خوب شد ومزه حلیم بیرون میداد.اما نمیدونم چرا همیشه بار اول ودوم خوب درمیاد بعدش نه!!!
    به نظر من حتما باید قلم توش باشه.
    راستی تو بعضی دستورا نخود هست؟برای چیه؟
    واینکه بعضی دوستان بلغور رو خیش میکنن؟لازمه؟آخه من از اول اینکارو نمیکردم.و مشکلی نداشت به نظرم.بهتره که بکنم؟چندساعت لازمه حدااکثر؟ممنون
    راستی پیازی که با گوشت میزاریم بپزه.باید دور بریزیم؟
    آخه حیفه...
    عزیزم من با گندم پوست کنده و بدون پیاز میپزم اصلا بوی زخم نمیگیره واینکه منم خیس نمیکنم اگه گندم رو خیس کنی زمان پختش کوتاه میشه بعضی ها گندم یا جو برای سوپ واش رو که خیس میکنند روی بخاری قرار میدهند کم کم میپزه
    ولی گه خیس کردی الانم که هوا گرمه بنظر من توی یخچال قرار بده تا نترشه
    در مورد پیاز هم از کسانیکه با پیاز میپزن مشورت کن مثل کاربر عزیز nasrin.r
    گیسو خاتون و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  5. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4909
    پسند کرده
    9285
    بلغور گندم رو از قبل خیس دادم و گذاشتم بپزه و زمان پختش تقریبا سه ساعت طول کشید. گوشت گوسفندی رو جداگانه پختم و بعد ریش ریش کردم. گندم پخته شده رو تو مخلوط کن ریختم تا نرم بشه بعد با گوشت مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت و مدتی هم زدم تا جا بیفته و کشدار بشه. کمی دارچین هم بهش اضافه کردم. مهمونام مزشو دوست داشتن و خیلی تعریف کردن

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0004 (2).jpg
مشاهده: 512
حجم: 97.9 کیلو بایت
    ...
     
    سادن, mitra40, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1202
    پسند کرده
    777
    سلام اینم حلیم مرغ افطاری
    یه لیوان جوکوبیده رو(یه جاخوندم زمستون حلیموباگندم بپزین تابستون باجو)بایه لیوان شیر خیس کردموبانصف سینه مرغ پخته میکس شزه مخلوط کردم اب ریختموتودیگ مسی گذاشتم پخت و بعدیه کم کره اضافه کردم با گوشکوب برقی کوبیدمش,همسری خوشش اومد به نظرم اینقدخوشمزه بودکه بااینکه عادت دارم شکربزنم همونجوری خوردمش,فقط یه کم ته دیگ چسبیدبااینکه هم نزدم؟نام: IMG_20150701_202438.jpg نمایش: 410 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    باران67, maman_mahya, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  7. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قلب صورتی آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    919
    پسند کرده
    377
    من شنیدم هلیم روباشیردرست میکنن؟یه سوال دیگه از آب گوشت استفاده نمیکنیم؟
    قیمه
     
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    خدایا ،یادم بده، یادم باشه، یادت باشم.
    سه زن زيبا در دنيا وجود دارد : مادرم , تصويرش در آينه , سايه اش

  8. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    حلیم با گوشت گوسفندی که گوشتشو خوب کوبیدم و حسابی حلیمم کش اومد

    نام: IMG_20150625_202325.jpg نمایش: 352 اندازه: 61.7 کیلو بایت
    zakizadeh, افسونی, meli59 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  9. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    1027
    حلیم عزیزم با دستوره رویا جون در صفحه اول

    نام: IMG_20150708_142706.jpg نمایش: 587 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    najmehkhatoon, mitra40, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

صفحه 25 از 30 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما